Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

@sabuliga i @mlotek29 chłopaki nie wiem z jakiej części kraju jesteście i jakie szkoły konczyliscie ale trochę wiary w siebie samego jesteś niższy to szukaj niskiej dziewczyny a mam wrażenie ze wy ciągle trzymacie matkę za rąbek spudnicy głową do góry świat nie kończy się tylko na oborze czy na wiosce albo gminie dziś jest internet są inne czasy. Idzie zima mniej obowiązków w gospodarstwie zapisać się na kurs tańca lub do jakiegoś zespołu ludowego wyskoczyć gdzieś na miasto a nie siedzicie tu na forum i się zamartwiacie. ale przede wszystkim musicie zmienić swoje nastawienie do kobiet bo jak czytałem wasze wypowiedzi w tym czy innym temacie o kobietach i jak się do nich zwracacie to nic dziwnego że zostaje wam tylko tłuc kapucyna.

• Like 2
Opublikowano
10 godzin temu, gosciu506 napisał:

@sabuliga i @mlotek29 chłopaki nie wiem z jakiej części kraju jesteście i jakie szkoły konczyliscie ale trochę wiary w siebie samego jesteś niższy to szukaj niskiej dziewczyny a mam wrażenie ze wy ciągle trzymacie matkę za rąbek spudnicy głową do góry świat nie kończy się tylko na oborze czy na wiosce albo gminie dziś jest internet są inne czasy. Idzie zima mniej obowiązków w gospodarstwie zapisać się na kurs tańca lub do jakiegoś zespołu ludowego wyskoczyć gdzieś na miasto a nie siedzicie tu na forum i się zamartwiacie. ale przede wszystkim musicie zmienić swoje nastawienie do kobiet bo jak czytałem wasze wypowiedzi w tym czy innym temacie o kobietach i jak się do nich zwracacie to nic dziwnego że zostaje wam tylko tłuc 

Mam starszych rodziców i jest koronawirus. 

Opublikowano

Wiśta wio łatwo powiedzieć. Nie widzę krzty szczerości w Waszych radach. Najpierw wypychacie a potem macie ubaw, a dziewczyny jeszcze gorsze z radami typu zaakceptuj siebie,  a gdy zagaisz taką to ona nie bo to i śmo, ale inne na pewno... A ta niska samoocena nie bierze się znikąd, to efekt przykrych doświadczeń z wielu lat i co tu dużo ukrywać braku warunków. Też w wieku subaligi nie widziałem perspektyw, a będzie jeszcze gorzej i jedyne co mi urosło od tego czasu to bandzioch, a dobrze wypadło to włosy. Takie życie..natura sama eliminuje takie osobniki, mimo to ciągle tli się we mnie iskierka nadziei, że jakaś dziewczyna z forum będzie chciała ułożyć sobie ze mną życie i napisze prywatną wiadomośc. Tym bardziej, że nie szukam dwudziestki, ale dobrze, żeby była przed czterdziestką i mogła mi urodzić jeszcze dzidziusia, albo dwa.

Opublikowano (edytowane)

wielu tu takich co to widza w sobie tylko wady, zamiast pokazać się z dobrej strony, napisać: jestem Gerwazy, mam tyle i tyle lat, jestem zaradny, pracowity, szukam takiej i takiej, oferuję dom, miłość itp., to woli napisać: wyglądam jak skrzyżowanie goblina z trolem po wypadku samochodowym, czy jest tu taka co prałaby mi majtki i gotowała do końca życia???

Edytowane przez bratrolnika
  • Like 1
  • Haha 3
Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

nie no, jak zamiast swoich plusów-bo każdy je ma, będziesz w koło pisał że jesteś mały gruby i łysy, to na pewno będą waliły do ciebie drzwiami i oknami

A czym tu się  chwalić? Tym, że od dziecka wszystko psułem i jeszcze z tego nie wyrosłem?

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, sabuliga napisał:

Mam starszych rodziców i jest koronawirus. 

Jest Internet, a w nim portale randkowe i społecznościowe. Jak ktoś jest nieśmiały, to szybciej napisze do dziewczyny w internecie, niż zagada na mieście. 

Pisanie z kimś na portalu jest znacznie mniej stresujące. Jak się z kimś będzie pisać przez dłuższy czas i w ten sposób się pozna, to przy pierwszym spotkaniu w realu, nie będzie już takiego stresu. 

Portale randkowe mają tą zaletę, że wpisując kryteria wyszukiwania, bardzo szybko możemy wybrać grupę osób, które spełniają nasze wymagania np. lokalizacja, wiek, wzrost, figura, wykształcenie, zawód, wyznanie, stan cywilny, dzieci, zaintetesowania i wiele innych.

17 minut temu, młotek29 napisał:

A czym tu się  chwalić? Tym, że od dziecka wszystko psułem i jeszcze z tego nie wyrosłem?

Jak popsujesz błonę dziewiczą, to będziesz miał powód do dumy👍

Edytowane przez bergman31
  • Like 1
Opublikowano
22 minuty temu, młotek29 napisał:

Wiśta wio łatwo powiedzieć. Nie widzę krzty szczerości w Waszych radach. Najpierw wypychacie a potem macie ubaw, a dziewczyny jeszcze gorsze z radami typu zaakceptuj siebie,  a gdy zagaisz taką to ona nie bo to i śmo, ale inne na pewno... A ta niska samoocena nie bierze się znikąd, to efekt przykrych doświadczeń z wielu lat i co tu dużo ukrywać braku warunków. Też w wieku subaligi nie widziałem perspektyw, a będzie jeszcze gorzej i jedyne co mi urosło od tego czasu to bandzioch, a dobrze wypadło to włosy. Takie życie..natura sama eliminuje takie osobniki, mimo to ciągle tli się we mnie iskierka nadziei, że jakaś dziewczyna z forum będzie chciała ułożyć sobie ze mną życie i napisze prywatną wiadomośc. Tym bardziej, że nie szukam dwudziestki, ale dobrze, żeby była przed czterdziestką i mogła mi urodzić jeszcze dzidziusia, albo dwa.

To źle myślisz, bo to nie kupowanie chleba, czasami szuka się latami tej jednej jedynej 

A teraz posłuchaj Dla całego świata możesz być nikim a dla kogoś całym światem 

Opublikowano
3 minuty temu, bergman31 napisał:

Jest Internet, a w nim portale randkowe i społecznościowe. Jak ktoś jest nieśmiały, to szybciej napisze do dziewczyny w internecie, niż zagada na mieście. 

Pisanie z kimś na portalu jest znacznie mniej stresujące. Jak się z kimś będzie pisać przez dłuższy czas i w ten sposób się pozna, to przy pierwszym spotkaniu w realu, nie będzie już takiego stresu. 

Portale randkowe mają tą zaletę, że wpisując kryteria wyszukiwania, bardzo szybko możemy wybrać grupę osób, które spełniają nasze wymagania np. lokalizacja, wiek, wzrost, figura, wykształcenie, zawód, wyznanie, stan cywilny, dzieci, zaintetesowania i wiele innych.

ale tu chcą żeby im babę w klatce przywieźć, i najlepiej żeby była 22-latka, blondyna, z dużym cycem i miłą aparycją, zawsze chętna na seks, a od siebie to mogą zaoferowac kąpiel dwa razy w tygodniu i zmiana majtek na niedzielę...

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

ale tu chcą żeby im babę w klatce przywieźć, i najlepiej żeby była 22-latka, blondyna, z dużym cycem i miłą aparycją, zawsze chętna na seks.

Tu masz rację.  Jak byś taką miał to przywieź,  pod nieobecność mojej ślubnej. ☺

• Haha 3
Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

ale tu chcą żeby im babę w klatce przywieźć, i najlepiej żeby była 22-latka, blondyna, z dużym cycem i miłą aparycją, zawsze chętna na seks, a od siebie to mogą zaoferowac kąpiel dwa razy w tygodniu i zmiana majtek na niedzielę...

Zapomniałeś że koniecznie dziewica 😎

Opublikowano
28 minut temu, młotek29 napisał:

No tak bo dziewczyny na agrofoto przychodzą, czytają co jeden z drugim pisze i zagaduja same z nadzieją na ułożenie sobie życia.  Weź już sie obudź bo to tylko mokry sen.

17 minut temu, bratrolnika napisał:

czy jest tu taka co prałaby mi majtki i gotowała do końca życia???

Według mnie takie osoby z tym mają największy problem. Zamiast szukać partnerki, szukają sprzątaczki, kucharki i taniej sily roboczej do pracy w gospodarstwie. 

14 minut temu, bratrolnika napisał:

to się kur... na autokasacji zatrudnij, będziesz robił to co umiesz i jeszcze 12zł/h dostaniesz

Darek jak zwykle w formie 🤣🤣

• Like 2
Opublikowano

Musicie zmienić podejście trochę. Załóż sobie konto na portalu randkowym i pisz do kobiet. Nie musisz się żenić. Nauczysz się rozmawiać z kobietami może uda Ci się zaprosić jakaś na randkę. Przestańcie myśleć że kobieta od razu przyjdzie na gospodarkę. Ja mam dziewczynę z miasta ale jej nie przeszkadza że jestem ze wsi.

Opublikowano
3 minuty temu, cinek1808 napisał:

Musicie zmienić podejście trochę. Załóż sobie konto na portalu randkowym i pisz do kobiet. Nie musisz się żenić. Nauczysz się rozmawiać z kobietami może uda Ci się zaprosić jakaś na randkę. Przestańcie myśleć że kobieta od razu przyjdzie na gospodarkę. Ja mam dziewczynę z miasta ale jej nie przeszkadza że jestem ze wsi.

90 % przypadków tych biednych samotnych to właśnie Ci co mają wymagania z kosmosu samemu nie oferując nic i to kobieta ma się im podporządkować, wiadomo fajnie i wygodnie tak by było ale kobieta to nie krowa ze ja wprowadzisz na gospodarstwo i będzie wszystko tak jak gospodarz chce.

• Like 2