Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden jaropedał wydaje rozkazy... To co to za, demokracja.. 😋

Opublikowano

Stasiu bo niektórym anarchia pomyliła się z demokracją. 

Opublikowano

Stasek to nie lubi kobitek... Tak im tu na wyzywal jak kryptogej jaki... 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

czy kaczynski czy tusk czy kopacz to i tak zawsze krajem rządził jeden polityk , teraz jest tak róznica żę kaczor schował sie za plecami morawieckiego ale to bardziej wina samego morawieckiego niż kaczynskiego bo z natury człowiek lubi mieć sobie poddanych , dalej możę być tak żę pomysły kaczynskiego popiera sam morawiecki ,  z tym ze ja uważam żę człowiek w takim wieku nie możę zarzadzać nie ważne czy krajem czy firmą choć za wiekiem przemawia doswiadczenie to kaczynski jest za stary już żęby wnieść coś nowego poza szerokim socjalem .

• Like 2
Opublikowano
2 godziny temu, henio2 napisał:

Ogólnie cała ta ideologia LGBT jest u nich na porządku dziennym stąd te ataki  w obronie Pseudo praworządności 

Bo prawica ma swoje LGBT, lewica ma swoje LGBT no i reszta ma swoje LGBT.:brawo:

Opublikowano

No co ty godosz... Toć to słońce ciemnogrodu.. 😋

3 minuty temu, jarecki napisał:

,  z tym ze ja uważam żę człowiek w takim wieku nie możę zarzadzać nie ważne czy krajem czy firmą choć za wiekiem przemawia doswiadczenie to kaczynski jest za stary już żęby wnieść coś nowego poza szerokim socjalem .

Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał:

czy kaczynski czy tusk czy kopacz to i tak zawsze krajem rządził jeden polityk , teraz jest tak róznica żę kaczor schował sie za plecami morawieckiego ale to bardziej wina samego morawieckiego niż kaczynskiego bo z natury człowiek lubi mieć sobie poddanych , dalej możę być tak żę pomysły kaczynskiego popiera sam morawiecki ,  z tym ze ja uważam żę człowiek w takim wieku nie możę zarzadzać nie ważne czy krajem czy firmą choć za wiekiem przemawia doswiadczenie to kaczynski jest za stary już żęby wnieść coś nowego poza szerokim socjalem .

100

1 minutę temu, ogarek napisał:

No co ty godosz... Toć to słońce ciemnogrodu.. 😋

E tam nie jest najgorzej chociaż nie włazi na krzesła jak Bronek to dopiero była jazda i nie piję jak Kwaśniewski komuch

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

Ale na miesięcznicach taborecik był podstawiany pod Prezesa.:-o

Kwaśniewski nawet wstać nie mógł co mnie bardzo zdziwiło w końcu dobre szkoły brał u swoich mocodawców spod czerwonej gwiazdy a teraz nawet wykłady o praworządności daje hipokryta

• Thanks 1
Opublikowano

Bo to równy chłop a nie ciota co nie wypije i nie poddupcy tylko kota głaszcze 🤣🤣

Opublikowano

No może i będziesz miał kota...😜

Podupcys w końcu 🤣🤣😗🤣😗🤣

Opublikowano
29 minut temu, henio2 napisał:

Kwaśniewski nawet wstać nie mógł co mnie bardzo zdziwiło w końcu dobre szkoły brał u swoich mocodawców spod czerwonej gwiazdy a teraz nawet wykłady o praworządności daje hipokryta

Stary kawaler wypowiadający sie w kwestiach rodziny, socjalista z poglądów z doktoratem z marksizmu twierdzi że jest prawicowcem - to jest dopiero hipokryzja i zaprzaństwo

Opublikowano

bo grupy powstawały do brania kasy z unii. po co komu taki twór jak minie umowa?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v