Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zarówno jedni jak i drudzy powinni sobie dać spokój ze względu na swoje zdrowie

Opublikowano
9 minut temu, Partyzant85 napisał:

Zamkną rogatki przed Wawą a mieszkańców stolicy rozgoni milicja policyjna i na tym się zapewne skończy. Bo w scenariusz, w którym milicja nie przeciwstawi się obywatelom nie wierzę. Stracili już resztki honoru niestety.

Jeśli lud ruszy na stolicę to nawet wojsko nie pomoże. 

2 minuty temu, Ulman napisał:

Wróżowi Kurskiemu chyba kryształowa kula się zepsuła. 🤣

Opublikowano

A co to za oblężenie samych antypisiorów  na AF w sobotni wieczór 🤔

Opublikowano (edytowane)

kurskiemu to wszystko się należy 😂 rozwód kościelny po tylu latach małżeństwa z 3 dzieci 😂

Edytowane przez racyl
Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Wróżowi Kurskiemu chyba kryształowa kula się zepsuła.

Bo nie była kryształowa, tylko betonowa. A gapienie się w beton produktywne nie jest,:lol:

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

mój wójt z pisu akurat jest w porządku

Opublikowano
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

Ojojoj. 😱

Opublikowano (edytowane)

no przegięcie ale ludzie z pisu to poparli bo się stawili na tym ślubie łącznie z tymi komentatorami co przychodzą do tvp info: np karnowscy, holecka, adamczyk

Edytowane przez racyl
Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał:

rozwód kościelny po tylu latach małżeństwa z 3 dzieci

Kościół to biznes od samego początku Gdyby nie chęć podporzadkowania sobie ludzi a co za tym idzie ich kasy to nigdy by nie powstał Dotyczy to wszystkich religii i sekt od początku świata 

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał:

mógłbyś przypomnieć kto śpiewa ,bo ten refren to znam

Masz. 😁

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, racyl napisał:

ludzie z pisu to poparli bo się stawili na tym ślubie łącznie z tymi komentatorami co przychodzą do tvp info:

Bo się wyczerpała formuła poprzedniego małżeństwa Kurskiego a oni to widzieli i rozumieli. No chyba że większości już też wyczerpała się ta formuła, to przyszli żeby wszamać coś za free.:lol:

Edytowane przez mirro
Opublikowano
3 minuty temu, debrzyna napisał:

Kościół to biznes od samego początku Gdyby nie chęć podporzadkowania sobie ludzi a co za tym idzie ich kasy to nigdy by nie powstał Dotyczy to wszystkich religii i sekt od początku świata 

pis po prostu za bardzo się podporządkował. np za późno ograniczenia epidemiologiczne wprowadził

Opublikowano
10 minut temu, Ursus932 napisał:

Tak jak od zawsze twierdze -  nieustanny syndrom oblężenia

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, PRIMO napisał:

Masz. 😁

dzięki za fatygę ale nie o tym myślałem a nie mogę sobie przypomnieć kto to był

oto mi chodziło

Edytowane przez witejus
Opublikowano

Co A różnica w jakiej partii jest człowiek skoro ma łeb na karku? W sejmie niestety kłopot znaleźć członka spoza ideologii ale w lokalnych władzach jest to sprawa drugorzędna. Niektórzy tu żyją wytworami czyiś chorych umysłów podczas gdy najważniejsze aby taki jeden z drugim wybranieć był zwyczajnie podłączony do rzeczywistości.

Opublikowano

racyl - problem jest taki, że wprowadza się ograniczenia dla całości kraju w oparciu o lokalne uwarunkowania. Nie rzecz w tym, że za późno tylko łosie jedne trzymają się pazurami władzy (zarządzania) zamiast oddać to ludziom w środku problemu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v