Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, Ulman napisał:

znamienne że nasza prokuratura go za d*pę nie wzięła tylko jego włąsna korporacja.

Co oznacza nasza ? Ukrywają żle  ujawniają też źle. 🤔

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

znamienne że nasza prokuratura go za d*pę nie wzięła tylko jego włąsna korporacja.

Ciekawe czy to jednorazowy strzał, czy pod niektórymi zachwieją sie cokoły pomników?:cool:

1 godzinę temu, jacus napisał:

to ten arcybiskup z filmu "80 milionow"..........

A to widocznie Prokuratura bardziej upośledzona od Temidy. Bo jedna ślepa a druga ślepa , głucha i niema.:oops1:

Opublikowano

46 minut temu, Dariowola napisał:

Co oznacza nasza ? Ukrywają żle  ujawniają też źle. 🤔

16 minut temu, Dariowola napisał:

Ja słyszę nasza, pisowska atu jeszcze jest Polska i tu mi się podoba.👍

Jeśli ukrywają, to oczywiste chyba, że źle. Ujawniają za czyją sprawą? Zbyt mało. więc co Ci się podoba?

Śmieszne jest, kiedy ktoś tłumaczy/bagatelizuje zakłamanie, mówiąc, że uczęszcza do kościoła a reszta to tylko wystrój.

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, mirro napisał:

Ciekawe czy to jednorazowy strzał, czy pod niektórymi zachwieją sie cokoły pomników?:cool:

Kropla wody drąży skałę. 

14 minut temu, Ywa napisał:

Jeśli ukrywają, to oczywiste chyba, że źle. Ujawniają za czyją sprawą? Zbyt mało. więc co Ci się podoba?

Śmieszne jest, kiedy ktoś tłumaczy/bagatelizuje zakłamanie, mówiąc, że uczęszcza do kościoła a reszta to tylko wystrój.

Uczęszczać to można do szkoły! Ujawniają myślę że za Twoją.😁

Edytowane przez Dariowola
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Ywa napisał:

Skąd on dalej bierze tą energie, kto mu płaci?

Zobacz  sobie  na YT  co na temat  tego  kretyna  mówi   Wojciech  Sumliński 

124097862_3508403832515358_3966133019773

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)

Na wiejskiej/w pisie z pewnością więcej szumowin by się znalazło a ten, którego @witejus zapodał przynajmniej kabareciarz dobry 😂, więc nie rozumiem oburzenia tutaj

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

O Sumlińskim też można mówić

A to już sobie kiedyś wyjaśnialiśmy w temacie o polityce ,tym zamkniętym. No i wnioski były nieciekawe.

Opublikowano
4 minuty temu, Ywa napisał:

Na wiejskiej/w pisie z pewnością więcej szumowin by się znalazło a ten, którego @witejus zapodał przynajmniej kabareciarz dobry 😂, więc nie rozumiem oburzenia tutaj

współczuje  wszystkim  co  oglądają  tego  debila  stonogę   robi  tych  swoich  widzów  w h*ja   tymi bajkami które  opowiada  

Opublikowano (edytowane)

@Denwer słyszałeś że Ardanowski odchodzi z pis? z nim jeszcze kilkunastu i pis nie ma większości.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Wielu już z PiS poszło na Sicz im już nie zależy na wygranej następnych wyborów bo już nie będzie kasy , ale ALE  jak przyjdzie jakaś partia to co będzie musiała zrobić żeby kasa była coś ZABIERAĆ ODBIERAĆ OBNIŻAĆ . JAK TO BĘDZIE DLA ludu ? .

• Haha 1
Opublikowano
57 minut temu, mirro napisał:

https://wiadomosci.wp.pl/komunikat-nuncjatury-apostolskiej-w-polsce-ws-abpa-glodzia-6571992873138880a

i jeszcze taki link.

https://www.onet.pl/informacje/onetolsztyn/ostroda-strajk-kobiet-marta-lempart-zapowiada-strajk-generalny/59h133y,79cfc278

Lempart: rząd nas bierze na przetrzymanie

Pytana, czy w sytuacji rosnącej liczby zakażeń koronawirusem, nie należałoby zrezygnować z ulicznych zgromadzeń, oceniła, że takie pytanie trzeba kierować do lidera PiS wicepremiera Jarosława Kaczyńskiego. Jak przekonywała, to on odpowiada za temperaturę, formę oraz przebieg protestów i tylko on może to zmienić. - To nie są pytania do nas. My tylko wspieramy ludzi organizujących się - mówiła.

Czyli tylko się podłączyli pod protest ? Chociaż z drugiej strony...

Głównym inicjatorem akcji protestacyjnych jest Ogólnopolski Strajk Kobiet.

Tylko wspierają czy organizują ?

Lempart odniosła się również do malejącej w ostatnich dniach liczby uczestników ulicznych protestów, które odbywają się od czasu ogłoszenia przez Trybunał Konstytucyjny orzeczenia ws. aborcji eugenicznej. - Możemy mówić o zmęczeniu materiału. Dlatego koncentrujemy się na poniedziałkach, żeby cyklicznie robić te protesty, bo teraz ewidentnie rząd nas bierze na przetrzymanie - podkreśliła.

Gdzieś takie manifestacje już były cykliczne. To będzie 5 osób zgodnie z obecna sytuacją ? Coś dziennikarz był za mało dociekliwy.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacus napisał:

rodowicz kiedys wystepowala u nas na pastwisku[doslownie]

dla wiejskich krów?🤣 i 😂przestały się doić

Edytowane przez witejus
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v