Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, nie napisał:

teraz dokładnie widać kto bardziej ulega propagandzie; dlaczego hołota awanturuje się pod domem kaczyńskiego? dlaczego atakuje policję? i dlaczego niszczy kościoły? chyba czegoś im w życiu brakuje bo ciągle krzyczą o je****aniu

Bo Kaczyński nauczył ich awanturować się pod domem Jaruzelskiego.
Dziękuję za uwagę, pozamiatane.

Opublikowano

A tam nawracanie... Toć to mordowanie ludzi w imię Boga ponoć było.... 🤣

Opublikowano

Ja widzę tylko drugiego człowieka nie ma dla mnie znaczenia czy wierzący czy komunista mi nie przeszkadza ideoogia LGBT niech ją sobie wyznają w swoich świątyniach a nie w szkołach bo to że ktoś ma zle w głowie poukładane to nie musi reszcie narzucać

Opublikowano
25 minut temu, staszek131415 napisał:

Swoją drogą niezłe aktorki wynajęli do tych protestów . teatry zamknięte to grają przedstawienia na ulicach fizyczną pracą sięnie zchańbią a zczegoś trzeba żyć

https://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,26433361,protest-przed-kosciolem-swietego-krzyza-stop-lamaniu-praw.html

stary numer na Diduszkę ,ostatnio Giertych sobie o nim przypomniał

Opublikowano
10 godzin temu, Sean napisał:

Nie ważne, ważne że komuś udało się skłócić naród.

LGBT i aborcja, chyba z sobą w parze nie idą, tym bardziej że geje chcą prawa do adopcji. Czyli tu już zalatuje polityką. Hasło "Aborcja prawem człowieka" według mnie tyczy się niechcianej ciąży. Ile tam osób protestuje w faktycznej sprawie a ile chce zrobić tylko szum.

10 godzin temu, DTaras napisał:

dsbh - kto ma rację? Kto Ci odpowie bez szerszej wiedzy? Konkubinat z jakiego powodu? Partner chce dziecka ale boi się zobowiązania? Oczywiście skonsumowane przed ślubem zatem nie chodzi mi o sprawy duchowe a kodeksowe.

@DTaras pomińmy sprawy kościoła w tej kwestii. Konkubinat bo tak jest wygodniej na razie. Para stawia na karierę, rodzina potem. Z reguły w takiej sytuacji to dziewczyna chce dziecka a nie partner. A odwróćmy role. Dziewczyna zaszła w ciążę, chce usunąć, jeszcze jest za wcześnie na rodzinę według niej. Partner się na to nie zgadza, nie boi się zobowiązania. Kto w tej sytuacji ma rację ? Dziewczyna, która chce decydować o sobie ? Chłopak ma coś do powiedzenia w tej sprawie czy nic ? 

Opublikowano
11 minut temu, dsbh napisał:

Partner się na to nie zgadza, nie boi się zobowiązania. Kto w tej sytuacji ma rację ? Dziewczyna, która chce decydować o sobie ? Chłopak ma coś do powiedzenia w tej sprawie czy nic ? 

Jak jej pozwoli to i tak za jakiś czas może go znienawidzieć, jak nie pozwoli to i tak potem będzie miała do niego pretensje że jej zmarnował życie. 

Opublikowano

Ty, przecież to bez sensu bo nie da rady tematu uogólnić. Samo założenie wskazuje, ze karierę para rozpoczęła w wieku szesnastu lat razem z wpadką. Partner, o ile związek dojrzałych ludzi ma zasadniczą rolę do odegrania. Jeżeli kobieta nie chce z nim dzieci to nie jest partner a kolega do dyskoteki - rozumiesz już? Zasadniczo w związku aborcja nie odbędzie się bez wiedzy ani zgody faceta. Inaczej to nie jest nawet układ czy spółka.

staszek - co z tego, że się nie ochrzcisz skoro w cywilnych kodeksach masz związki z Kościołem? Tak oto kościół jednak narzuca swą ideę.

Opublikowano
5 minut temu, DTaras napisał:

staszek - co z tego, że się nie ochrzcisz skoro w cywilnych kodeksach masz związki z Kościołem? Tak oto kościół jednak narzuca swą ideę.

I nie działa to w obie strony na dodatek. Ksiądz zgłasza zawarcie związku i gotowe. Urzędnik choćby zgłosił do księdza to i tak nic z tego.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, ogarek napisał:

Sam siebie osadź jeśli potrafisz... Ja się nie uważam za dobrego katolika i nie udaje takiego jak Ty.... Nie odmawiam codziennej modlitwy i nie składam pokornie raczek itp... I tu wedle nauki kościoła to już nie jestem katolik... Ale jak chodzi o statystyki to już tak bom przyjął wszystkie sakramenty.. Wiec tyle waRta ta nauka kościoła która sama jest sprzeczna i naciągana.... A co jam gorszy od księdza który żyje z nie swoją żona albo od pedofila w sukience... 😋

Jaki to dzień więc Bóg ustanowił dniem swietym i kto to przeinaczył i dlaczego?.... Potrafisz odpowiedzieć czy tylko tak słyszałeś że to niedziela... 😋

Druga sprawa dlaczego naród ktyry nienawidzi Żydów modli się do króla Żydowskiego ? 

Porostu chwilowo jesteś grzesznikiem.

Edytowane przez Dariowola
Opublikowano (edytowane)

A paczemu.. Toć ja że swoją żona żyje a nie cudzą... 🤔

Nie pcham łapek w majtki małym dziewczynkom i chłopakom... 😋 I ich nie gwalce... 🙉

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
6 minut temu, ogarek napisał:

A paczemu.. Toć ja że swoją żona żyje a nie cudzą... 🤔

Nie pcham łapek w majtki małym dziewczynkom i chłopakom... 😋 I ich nie gwalce... 🙉

Kogoś sądzisz sam siebie rozgrzeszasz. Nie ić tą drogą. 

Opublikowano

Znaczy co pochwalać czy może udawać że tego nie ma jak Dziwisz?.. TO ma być moralność wedle kościoła... TAK? Że ja mam się kajać za nic a ich wielbić za taKie czyny? 

Opublikowano
14 minut temu, ogarek napisał:

Znaczy co pochwalać czy może udawać że tego nie ma jak Dziwisz?.. TO ma być moralność wedle kościoła... TAK? Że ja mam się kajać za nic a ich wielbić za taKie czyny? 

Nie wszystkich do jednego worka!

Opublikowano (edytowane)

Czep się jakiej baby czleku lepiej.. 😋

Kogo zostawić skoro nikt nie bierze odpowiedzialności za zbrodnie jakie kler poczynil.. Mało tego ta mafia broni i ukrywa swe zbrodnie... 🤕

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
1 godzinę temu, ogarek napisał:

A ty staszek kochasz Żydów? 🤔

A Ty nie? 

Opublikowano

A to byś musiał powąchać.. 🤣🤣🤣🤣

Eee no niemców też nie kocham.. 😋

Opublikowano (edytowane)

Ee no nie dorabiaj  tu nienawiści.. 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Ale przynajmniej się nie modlił do króla Zydowskiego tak jak zakłamane polskie katoliki co plują na Żyda 😋

To jest dopiero cyrk i zakłamanie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v