Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Sean napisał:

Nie , ale trzeba się temu przyjrzeć, bo ludzie obracają takimi majątkami, że nawet ci się w główce nie śniło, pytam skąd?

Widocznie mają więcej w głowie od reszty. To co piszesz jest typowo polskie - każdy kto ma cos więcej jest podejrzany  a nawet winny bo przeciez jak on śmiał sie dorobić skoro mi sie nie udało.

Opublikowano
14 minut temu, Ulman napisał:

Widocznie mają więcej w głowie od reszty. To co piszesz jest typowo polskie - każdy kto ma cos więcej jest podejrzany  a nawet winny bo przeciez jak on śmiał sie dorobić skoro mi sie nie udało.

No i ok, tylko trzeba sprawdzić czy faktycznie się dorobił, czy ma cwaniactwo w głowie i robi z innych durni.

Opublikowano

pomyłki sie zdarzają kiedyś u goscia niedaleko dzwi z futryną wyleciały przez poomyłke .         a i kolejny dzień w tvp sport reklama amazona że poszukują pracowników , poprzednie reklamy były żę dają obiady kilka lat temu teraz 24 zł na godzine 

4 godziny temu, DTaras napisał:

Dlaczego? Bo w rezultacie sami siebie musieliby pozamykać. Cała ta sytuacja nie wróży dobrze. Nawet w sytuacji gdy ani Czarneckiego ani Krauze ani drągala trudno mi ścierpieć.

akurat czarnecki to za   polisolokaty  powinien odpowiadać , ale pewno pojawią sie głosy że to ludzie dobrowolnie  kase  zainwestowali , tak samo  amber gold , wiele innych spraw by podłoczył gdzie ludzie  godzą sie zainwestować 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Sean napisał:

No i ok, tylko trzeba sprawdzić czy faktycznie się dorobił, czy ma cwaniactwo w głowie i robi z innych durni.

Trybunały ludowe pewnie trza powołać i dać uprawnienia do rozkulaczania 😋

Pytam kto to ma sprawdzać? Ci co sami kradną i są bezkarni bo mają monopol na władze? Będą wskazywać kogo up***dolic ! 🙂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

O to , to! Jak tylko ktos się wychyli ponad przeciętna do trzeba go ściągnąć do poziomu proletariatu bo czemu jemu ma byc lepiej? To jest dokładnie mentalność naszego społeczeństwa więc i władzy. Gdy ktos więcej zarabia - dopieprzyć mu drugi albo nawet trzeci próg podatkowy. Po co mu aż tyle kasy? Gotów sobie jeszcze dobrze za to pozyć. Trzeba zabrać i rozdać nierobom bo to główna masa głosująca, bardzo fajna bo przekupna za grosze.

Opublikowano (edytowane)

Teraz są najgorsi niestety... 😋 I sami siebie sądzić nie będą... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
2 minuty temu, Sean napisał:

Czyli uważasz że złodziei w Polsce nie było i nie ma?

Są, byli i bedą ale posadzanie kazdego kto ma więcej o złodziejstwo bo się samemu jest gamoniem i nie potrafi zarobic to mentalnośc rodem z komuny.

Tyle bezinteresownej zawiści ile jest w Polsce nie spotyka sie na swiecie. Postkomunistyczny Polak nie  patrzy z zawiścia na lepszych i nie próbuje im dorównać tylko dopier**lić i sprowadzić na swój poziom.

Opublikowano

To jest normalne zjawisko w słowiańskim narodzie gdzie bolszewizm jest tylko uśpiony... Wystarczy tylko stworzyć warunki aby te pobudki obudzić.. I to zrobił naczelny komunista tego kraju... 😋

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

zawsze złodziej złodzieja broni

Czyli wszyscy prawnicy sa złodziejami? Z takimi urojeniami to nie dziwne że władza ma obsesję na punkcie sądownictwa

Opublikowano

A po co nam praWniki i Sądy toć trybunały ludowe będą decydować.... Mało to chętnych już na wioskach do rozkulaczania sąsiadów? 😋

Opublikowano
1 godzinę temu, ogarek napisał:

Kto będzie karał ludzi którzy zawlaszyli wszystko i nikt ich nie kontroluje?.. Będą sami siebie kaRac? 

Toć to komuna i bolszewia i tyle 

masz rację ,kto ukarze Krauzego,Czarneckiego ,no Kulczyka to już chyba Lucyfer i innych

Opublikowano (edytowane)

A o szumowinie i inych pisowskich gnidach zapomniałeś? 

A ten matousz to skąd ma te cuda wianki ? 

A nie oni  są spoko bo to nasi.. 😋

Edytowane przez ogarek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v