Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ludzi to mają gdzieś jaki jest ubój czy rytualny obuchem w łeb tylko powstały grupy niby to ochrony takie dziwadła jest problem bo są opłacani przez inne kraje na rzecz zbytu .

Kura czy kogut zawsze był siekiero obcinany łeb jak w islamie .

Bykom podrzynane gardło .

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

Ja  nie  zabijam  biednych  zwierząt  jakoś  za bardzo  przejmujący  jestem 

a muchy?

Opublikowano
9 minut temu, szmergiel napisał:

czyli primo uwazasz ze wiekszosc ludzi popiera uboj rytualny ?

ps. byka czy ciele czy konia to nalezy pozrzynac tak o bez ogluszania? tak jest lepiej?

jakie jest twoje zdanie na temat takiego zabijania ,tak lepiej czy z ogluszaniem?proste pytanie ,prosta odpowiedz

Większość ludzi ma to w D jak jest zabijana. 

Mi tam rybka ja są zabijane. 

Opublikowano
50 minut temu, szmergiel napisał:

juz ci pisalem ,wyjdz z obory i nawet dzis jedz gdzies i na ulicy popytaj, do resteuracji idz i zagadaj do ludzi.przekonasz sie

Yyyyyyyy a jakby poszedł pod Meczet albo Synagogę to wyniki byłyby równie jednoznaczne?:oops1:

Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

a muchy?

Zdarzy  się  czasem :ph34r:  ale mucha  to  owad   więc  co  innego  😎

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Denwer napisał:

też zwierzątko. ja łapię i wypuszczam u sąsiada. :ph34r:

w sumie też pis powinno to uregulować. może jakieś żywołapki i ośrodki dla chorych? 🤔

Edytowane przez Gość
Opublikowano
8 minut temu, mirro napisał:

Kuźwa jeszcze mi 4 koguty zostały w zagrodzie.

same? tak bez kury? no bez jaj... 🙆‍♂️

Opublikowano
4 minuty temu, Denwer napisał:

Ale przecież to też żywe. Może miało swoją rodzinę, jakieś marzenia? A Ty co?:oops1:

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

Jakie  farmazony   możesz wymienić  ??

Jestem  twoje  śledztwo  i  kozulka  było jak kulą  w  płot   :D  :D  :D  

Być może,tylko ciekawe kto kupował grykę 🤔z czyjego zarejestrowanego nr dzwonił 😁

Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

też zwierzątko. ja łapię i wypuszczam u sąsiada. :ph34r:

w sumie też pis powinno to uregulować. może jakieś żywołapki i ośrodki dla chorych? 🤔

Nie  ładnie  tak  do  sąsiada   ale  mam żywołapki  najlepsze  efekty 

2 minuty temu, galan99 napisał:

Kura , kogut - pniak i siekiera - swój kurczak smakuje mięso ma smak zapach a z Lidla to mięso jak by ktoś przeżuł i wypluł a następny chciała zjeść .

umnie  kury  ani  żadnego  innego  ptactwa  nie  uświadczysz.  A z Lidla   pierś z kurczaka  prima  sort   jak i schabik  ostatnio  kupił  ja  bo  promocja  była  pyszota 

1 minutę temu, pafnucy napisał:

same? tak bez kury? no bez jaj... 🙆‍♂️

jak  koguty  to  z jajami   bez  jaj to  kapłony  😎

Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

A z Lidla   pierś z kurczaka  prima  sort   jak i schabik  ostatnio  kupił  ja  bo  promocja  była  pyszota 

To nie biłeś nic z tych warchlaków kupionych pod Poznaniem 🤔

Opublikowano
4 minuty temu, soltys48 napisał:

Być może,tylko ciekawe kto kupował grykę 🤔z czyjego zarejestrowanego nr dzwonił 😁

Na  pewno  nie  ja   w  c*uja  cie  zrobiłem   niezłą  zabawę  miałem🤣.  Namierzaj  sobie  spoko  tych  co  kupowali  do mnie  nie trafisz  moja  gryka  pochodzi  z  woj. Pomorskie    dobrą  zabawę  miałem  wkręcając  cie  😂😂😂😂

2 minuty temu, soltys48 napisał:

nie biłeś nic z tych warchlaków kupionych pod Poznaniem 🤔

U mnie  świń  nie ma już  6  lat   a świń  nie  zabijało  się  u mnie  w  gospodarstwie od  początku  lat  90-tych  

Opublikowano
11 minut temu, Denwer napisał:

5 minut temu, galan99 napisał:

Mucha siada na gówno potem w domu na jedzenie trzeba to gazować .

Świnia ryje w głównie zeżre padlinę albo szczura. Potem zajadasz i ci nie przeszkadza? 

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

Na  pewno  nie  ja   w  c*uja  cie  zrobiłem   niezłą  zabawę  miałem🤣.  Namierzaj  sobie  spoko  tych  co  kupowali  do mnie  nie trafisz  moja  gryka  pochodzi  z  woj. Pomorskie    dobrą  zabawę  miałem  wkręcając  cie  😂😂😂😂

U mnie  świń  nie ma już  6  lat   a świń  nie  zabijało  się  u mnie  w  gospodarstwie od  początku  lat  90-tych  

W ch*ja to my nie nas🤣🤣🤣

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Świnia ryje w głównie zeżre padlinę albo szczura. Potem zajadasz i ci nie przeszkadza? 

Chyba  u ciebie  tak się  świnie  hoduje

2 minuty temu, soltys48 napisał:

W ch*ja to my nie nas🤣🤣🤣

w c*uja  cie  zrobiłem   a ty  uwierzyłeś    widzisz  jak  łatwo   cie  zrobić  na  szaro  😎😎

Opublikowano
37 minut temu, szmergiel napisał:

bardzo prosto ci odpowiem,od wiekow  czyms w leb i nozem. uboj bez ogluszania jest tylko praktykowany w islamie i judaiznie wiec jakos na terenach europy raczej znikomy.

To kurę ogłuszasz przed zabiciem? Jakoś nie słyszałem o zabijaniu kur/ kurczaków w chowie przydomowym z pomocą ogłuszania🤔 Pieniek, siekierka, ciach i po wszystkim.

Chociaż co ja tam wiem...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v