Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, Ulman napisał:

A ty potrafisz udowodnić że tak nie jest? 

Czyli kłamiesz przyznajesz się ???

Ty  stawiając zarzuty musisz je udowodnić.

Opublikowano

Jesli sypiesz memami o sciekach jak z rekawa a o futrzakach nie wiesz nawet gdzie szukać to jest oczywiste że jestes takim gamoniem który musi dostawac gotowce. 

17 minut temu, galan99 napisał:

Nie trzeba jeść ryb z Bałtyku i pić wody z Wisły i nie ma problemu.

Nie o tym jest dyskusja.. Próbujemy ustalić czemu marecek wkleja namietnie memy o sciekach mimo ze jak sam przyznaje to nie jego problem. Może ma za to płacone?

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

Jesli sypiesz memami o sciekach jak z rekawa a o futrzakach nie wiesz nawet gdzie szukać to jest oczywiste że jestes takim gamoniem który musi dostawac gotowce. 

A ty jesteś takim gamoniem który nawet czytać nie umie skąd pochodzi mem 🤣😂🤣😂🤣😂

Opublikowano
5 minut temu, Denwer napisał:

Czyli kłamiesz przyznajesz się ???

a jak nazwać kogoś , kto zupełnie niedawno twierdził, że dopóki pis przy władzy, to żadnych zakazów na futerka nie będzie?? no nie wiem. kłamca. oszust,. pierdoła saska??

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Takie prymitywne jakie ty wklejasz to zapewne od jakiś głupków dostajesz.

No   jedngo od głupków  tu  wkleiłem  z  Konfederacji    masz  rację 

3 minuty temu, pafnucy napisał:

a jak nazwać kogoś , kto zupełnie niedawno twierdził, że dopóki pis przy władzy, to żadnych zakazów na futerka nie będzie??

A to wprowadzili  już  zakaz  ???

Opublikowano

Jako lewicowiec nie rozumiesz ludzi o prawicowych poglądach więc to nie koniecznie musiał być głupek. No ale niech ci będzie że był Za to w PIS najwybitniejszy elektorat z wykształceniem podstawowym lub zawodowym.

8 minut temu, pafnucy napisał:

a jak nazwać kogoś , kto zupełnie niedawno twierdził, że dopóki pis przy władzy, to żadnych zakazów na futerka nie będzie?? no nie wiem. kłamca. oszust,. pierdoła saska??

To jest właśnie kompletny brak własnych poglądów w elektoracie PIS. Marecek zgłupiał co ma mysleć  bo nie wiadomo co się może wydarzyć a on zawsze zgadza sie z partią.  

Opublikowano
5 minut temu, Denwer napisał:

A to wprowadzili  już  zakaz  ???

a wprowadzą? po co ten szum zaczął pis?

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, pafnucy napisał:

po co ten szum zaczął pis?

Po to  żebyś  mógł  sobie  ponarzekać 

119143766_3344527455569664_3040619783323

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)

tu nie chodzi o narzekanie. chciał bym żebyś i Ty oczy otworzył i zobaczył że pis i po to jedna i ta sama banda.

no i ciekaw jestem co prezesa tak ciśnie z tymi futerkami.

Denwer zdajesz sobie sprawę że gdyby to było przed wyborami, to pis by poszedł w odstawkę?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Mam pytanie do zwolenników Naczalnika. Jaki jest wasz stosunek do faktu, że Jarosław Kaczyński o ogłoszeniu stanu wojennego dowiedział się dużo wcześniej.  Kaczyńskiego poproszono (uprzejmie!) na SB 15 grudnia ok. 8 rano. Po złożeniu deklaracji przestrzegania przepisów stanu wojennego został natychmiast zwolniony i już nigdy nie był niepokojony przez SB. Zaszył się w azylu w swej luksusowej willi na ul. Lisa- Kuli, w ekskluzywnej części Zielonego Żoliborza. Co myślicie o fakcie, że kaczory nie siedziały za komuny w więzieniu? Że Putra, Gosiewski, Urbański, Czabański też nie siedzieli? Uppps. . . Czabański był w PZPR.... podobnie jak Piotrowicz czy Jasiński. A poseł Karski? Też nie siedział??? A nie. On był ZSMP! A Suski, ... Upps,  No, normalnie nie wierzę.... Szczypińska też nie siedziała??? Ani posłanka Pawłowicz??? A... ta podczas studiów na Wydziale Prawa Uniwersytetu Warszawskiego należała do Socjalistycznego Związku Studentów Polskich – młodzieżówki PZPR... Znalazłem! Ktoś jednak siedział! Jojo, ale za kradzież z rozbojem i w poprawczaku! To na kogoście głosowali??? Uprzejmie proszę o odpowiedź.

118725108_114054513752802_6125638144442256407_n.jpg

• Thanks 1
Opublikowano

tu nie chodzi o narzekanie. chciał bym żebyś i Ty oczy otworzył i zobaczył że pis i po to jedna i ta sama banda.

A Konfederacja  i  SLD   PSL   też  czy  nie 

no i ciekaw jestem co prezesa tak ciśnie z tymi futerkami.

Bo to dobry  człowiek  jest   i  zależy  mu  na  dobru  tych  biednych  zwierząt

Denwer zdajesz sobie sprawę że gdyby to było prze wyborami, to pis by poszedł w odstawkę?

Ta   na pewno    :D  :D  

Opublikowano
4 minuty temu, many12 napisał:

Co myślicie o fakcie, że kaczory nie siedziały za komuny w więzieniu?

Myślę że więzienia na tym dużo nie straciły. 😂

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, Denwer napisał:

Ta   na pewno    :D  :D  

a żebyś wiedział.

jeszcze ze dwa takie wygłupy prezesa i sam zaczniesz zachęcać do głosowania na peło.

Opublikowano

"Jarek w stanie wojennym"

Mróz był okrutny i śniegiem wiało,
Mama mu niosła ciepłe kakao,
On w szafie siedział, bibułę czytał,
Na generała zębami zgrzytał.
Jechały "suki", jechały tanki,
Mama mu z kawą nosiła dzbanki,
On się do walki wielkiej szykował,
Więc pistolecik swój przygotował.
Strategię tworzył i kreślił plany,
Wiedział, że wielkie nadchodzą zmiany,
Czytał i pisał, pisał i czytał,
Czasami mamę o coś zapytał.
W zarysach tworzył grupy oporu,
Pochodnie ściągał aż z Ekwadoru,
Tworzył nocami i tworzył dniami,
Mama chodziła z naleśnikami,
Niosła banany i czekoladę,
I z rodzynkami pyszną roladę.
Niosła mu szynkę, niosła kiełbasę
I lukrowaną przepyszną masę.
Mama mówiła: "Nie wierz nikomu"
Więc on ulotki rozrzucał w domu
Okna zasłonił, zamek zasunął
I na tapczanie walczył z komuną
Jarka nie wzięli do internatu
Całą więc sławę zawdzięcza bratu
A, że podobni do siebie byli
Wielu do dzisiaj ich z sobą myli
Jarek domowe przyjął zadanie
Czołgi rozstawił "se" na tapczanie
Sam stanął z prawej, z lewej - wiadomo
Naprzeciw Jarka stanęło ZOMO
Rozpoczął starcie wznosząc okrzyki
Mama zabrała mu żołnierzyki
Ale spokojnie, jest na to rada
Kiedyś tę walkę IPN zbada.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, many12 napisał:

Kiedyś tę walkę IPN zbada

I to może się okazać proroczy wers. A następnie wyda na tej podstawie zaświadczenie kombatanckie. I tej sytuacji nawet bym się nie dziwił.🤣

Edytowane przez mirro
Opublikowano
21 minut temu, pafnucy napisał:

a żebyś wiedział.

jeszcze ze dwa takie wygłupy prezesa i sam zaczniesz zachęcać do głosowania na peło.

Jakie wygłupy ??

Ja tam płakać nie będę jak wprowadza zakaz uboju rytualnego czy hodowli futrzaków. 

Na pewno z tego powodu na PiS się nie obrażę 

Opublikowano

ale czemu twierdziłeś że to niemożliwe? kłamałeś, czy w balona zostałeś zrobiony? zresztą wszystko jedna. tak , czy tak zrobiono Cię na szaro.

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

Jakie wygłupy ??

Ja tam płakać nie będę jak wprowadza zakaz uboju rytualnego czy hodowli futrzaków. 

Czyli co?? Kłamiesz??

Opublikowano

ale czemu twierdziłeś że to niemożliwe? kłamałeś, czy w balona zostałeś zrobiony? zresztą wszystko jedna. tak , czy tak zrobiono Cię na szaro.

Z tego co mi wiadomo to żadnego zakazu nie wprowadzono i nie wprowadzą 

Opublikowano
11 minut temu, Denwer napisał:

Jakie wygłupy ??

Nie ma takiego powodu dla którego byś się na PIS obraził.

4 minuty temu, Denwer napisał:

Z tego co mi wiadomo to żadnego zakazu nie wprowadzono i nie wprowadzą 

Czyli prezes bredzi i kłamie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v