Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, Denwer napisał:

Jaka  debata    gdzie  i  kiedy  ???

Ta w której Duda słabo i niepewnie wypadł, mimo ze pytania układali pod niego a w TVPis powinien czuć się jak u siebie.

Nie wierzę że nie oglądałeś tak samo zresztą jak reszta fanatyków PISowskiej lewicy , ale cisza wokół tego tematu wslkazuje że było słabiutko.

• Like 1
Opublikowano

toć   debata była  w maju  i  Prezydent  Andrzej  duda  wypadł  bardzo  dobrze  w niej 

5bcd58943a527_p.jpg?1540475678

Opublikowano
8 godzin temu, jacus napisał:

taki mi sie przypomnialo w temacie - kiedys ,znowu nie tak dawno na targach erotycznych w warszawie bito seksualny rekord swiata damsko-meski , otoz jedna pani "obsluzyla " prawie 1000 mezczyzn, 

mozna sie bawic -mozna 😛.

Ty to widać że naprawdę jesteś stary skoro Takie rekordy Cię fascynują 

Możesz choć jeszcze 😎?

Opublikowano

A dlaczego Duda wygrał skoro nerwowo się trząsł wygłaszał wyuczone  formułki i stał niepewnie cały spocony?Jakimi pomysłami on zaskoczył? Może tak jak powiedział jeden z kandydatów zrobią jeszcze menelowe+ 

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, racyl napisał:

EauEam-WsAIs_gq?format=jpg&name=small

Menele to dopiero będą jak dojdą do władzy  wywrotowcy .

Gdzie są wartości nie ma już żadnych świat się ro***erdala zło panuje .

To ma być przyszłość nowoczesność .

Tak chce Trzaska i Biedroń .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
18 minut temu, Ulman napisał:

reszta fanatyków PISowskiej lewicy

A którzy to ??

Opublikowano

jak mogl wypasc slabiutko jak z 5 pytan 3 byly jego autorstwa ??? juz 10 czerwca je przedstawil ,chyba mial czas zeby odpowiedzi wykuc na blache ???
ogladalem debate i co z niej zostanie mucha i menelowe +, reszta nudna jak milosc marecka do pis-u..

od rzeczy nalezy do skok-ow czy srebrnej bo nie chce mi sie szukac ??? w innej :niezaleznej "gazecie polskie usunieto w koncu zlogi komunistyczno-jaruzelsko-messnerowskie, z rady nadzorczej spolki ktora jest wlascicelem gpc usunieto "pania basie" tyle lat wiernej sluzby najpierw pierwszemu sekretarzowi panu genaralowi potem pierwszemu prezesowi polski i w koncu zasluzona emerytura. a wlascielem spolki ktora wydaje gazete polska jest spolka srebrna a jej prezes-takie niezalezne dziennikarstwo.

hiszpania to ciekawy przyklad panstwa faszystowskiego az do polowy lat 70, potem wahadlo odbilo w druga strone, sojuz kosciola ze zbrodniczym rezimem doprowadzil do blyskawicznej laicyzacji spoleczenstwa- jakie skojarzenia z polska ??

Opublikowano

akurat wbrew pozorom PIS nie jest najwiekszym ,, szkodnikiem '' dla koscioła .             umowa Konkordat miedzy kosciołem a panstwem była niejako odszkodowaniem dla koscioła za zabrane ,, dobra '' przez komunistów .   wszystkie rządy idą im na reke PO też wprowadziła podatek koscielny  [ kasa dla koscioła ] nie likwidując wczesniejszych przywilejów ,oddano ziemie za które kosciół przez lata miał odszkodowania płacone .itp .............

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

A przed samymi wyborami w czerwcu wypadł słabiutko i stąd ta cisza na forum. Każdy omija temat

A to nie wiedziałem że była debata wczoraj kukurydzę pryskolem  odżywkami i śmierdziuchem 

Opublikowano
Ulman napisał:

"Ta w której Duda słabo i niepewnie wypadł, mimo ze pytania układali pod niego"

A to nie on układał? Nie zmieścił się tylko raz - gdy dorzucił coś od siebie 😉 Jest tak. Naczelne kryterium tak zwanej tarczy to sprzedaż rok do roku. Ceny pizgły w górę i choćbyś miał spadek w obrocie ilościowym to kryterium pierwszego progu nie osiągasz. Było ograniczenie w ilości ludzi na kasę i to duże sieci spadek zanotują bo musiały wydłużać godziny otwarcia. Komu pomoże Państwo? Tym co walili w czapę i pozamykali budy również. Sprzedając żarcie i zatrudniając powyżej 10 ludzi zarabiasz na wzmiankę w TVP Info jedynie.

Opublikowano
59 minut temu, DTaras napisał:

A to nie on układał? Nie zmieścił się tylko raz - gdy dorzucił coś od siebie 😉

No właśnie nie On. Pan Prezydent miał odpowiedzi gotowe ale nie miał pytań. Podesłał więc je do TVP żeby ułożyli zgrabne pytanka do gotowych, wyuczonych odpowiedzi. Warunek był jeden, Musi zostać zachowana kolejność z kartki bo jak nie. to lipa.😂

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Ceny pizgły w górę i choćbyś miał spadek w obrocie ilościowym to kryterium pierwszego progu nie osiągasz.

Ogólnie spożywka nie kwalifikuje się bo nie ma jak wykazać straty. O te fundusze, co to rząd z Unii niby załatwił to też łątwo nie będzie. W zasadzie może je dostać tylko bankrut. Kolejna sprawa że to nie nasi będą kwalifikować wnioski tylko Unia. Są tylko uzgodnienia o udostępnieniu naszego systemu bankowego w celu przelewania przyznanych środków. Nasi nawet nie będą wiedzieć komu i ile przyznano.😂

Opublikowano
3 godziny temu, Ulman napisał:

A przed samymi wyborami w czerwcu wypadł słabiutko i stąd ta cisza na forum. Każdy omija temat

Co ciekawe jak PAD pojedzie do Trumpa, to przed nim, on pogada sobie z delegacją Izraela. Ciekawe co tam się wykluje zanim nas Pan Prezydent uzyska dostęp przed oblicze Prezydenta USA.😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v