Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Możesz tę zacna myśl rozwinąć?

będziesz kuźwa więcej płacił na nas biorców 500+  🤣

Opublikowano

jak to czego ? forsa w ręce to czego ma nie poprzeć 😁😂

Opublikowano

wczoraj wrocilo studio glu-polska a w nim rozwijasie od lat kariera czarnka- nie takie glupoty wygadywal u mizerii, i nikt nie reagowal.

ciemny lud to kupi-cytujac klasyka

bo ci ludzie tacy glupi sa,naprawde   to inny klasyk

Opublikowano

jacuś jak żeś taki do przodu to zrób dzieciaka i oddaj lgbt do adopcji

Opublikowano (edytowane)

Klasyka to 500 + , 300 , i 13 + 14 i w czasy jak ktoś da to dobrze cieszy ale jak zabiera to nie cieszy jak  dziecku  z zabawką daj i zabierz .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Dzieciom czasem chowało się jakąś zabawke na tydzień a potem jak dałeś to miało wielką uciechę . Z ciemnym ludem jest podobnie- zabrali w podatkach, składkach, daninach itd. a potem trochę  oddali i ludzie na nich głosują. Kurski miał zupełną racje.

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

bo tacy jak Ty Ulman to potrzebują takich co tylko im zabierają i nic kompletnie im nie dają

Opublikowano

To koniec Trzaskowskiego? Kidawa właśnie go pogrążyła .

2020: Małgorzata Kidawa-Błońska ponad miesiąc temu została zastąpiona przez prezydenta Warszawy (Rafała Trzaskowskiego) w roli kandydata urząd na prezydenta Polski.

Dziś cała uwaga skupia się przede wszystkim na Trzaskowskim, który w szybkim tempie zdążył odbudować zaufanie wyborców Platformy Obywatelskiej oraz jej politycznych sojuszników.

Mimo wszystko w tej sytuacji w cień nie postanowiła odejść dawna kandydatka Platformy Obywatelskiej. Na domiar złego marszałek sejmu przyznała się do świadomego blokowania wyborów 10 maja.

Wybory prezydenckie 2020: Małgorzata Kidawa-Błońska przyznała się do blokowania wyborów w jednym celu

Ponad miesiąc temu Polacy mieli puść do urn, aby oddać głos na wybranego przez siebie kandydata na prezydenta Polski. Niestety w wyniku sporu politycznego oraz epidemii koronawirusa wybory zostały przesunięte na 28 czerwca.

Dziś głównymi faworytami do wygranej są przede wszystkim Rafał Trzaskowski oraz Andrzej Duda. Dziś na temat kandydata Koalicji Obywatelskiej wypowiedziała się Małgorzata Kidawa-Błońska. Słowa dawnej kandydatki Platformy wywołały olbrzymie zaskoczenie i kontrowersje.

https://w-locie.pl/2020/06/14/kidawa-blonska-wybory/?fbclid=IwAR2VdBqfZpaUpXm3JjJ-oNemqvAA5F8DIaRbgJPF1wAG6SnchWyK0V6d594

• Like 1
Opublikowano

racylku-ja mam karte duzej rodziny a ty ?? poza tym mysle raczej o wnukach , ale teraz mlodzi maja czas ,ja w ich wieku juz mialem dwojke. 

co to znaczy lgbt ?? to sa tacy ludzie jak kazdy, sa normalni i pierdolnieci, ba nawet sa tacy co na pis glosuja, a w samej parti to sporo by sie ich znalazlo, chco masz racje balbym sie takiemu prezesowi czy zaradkiewiczowi dac na wychowanie ale wy im stery panstwa oddaliscie..

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

Ponad miesiąc temu Polacy mieli puść do urn, aby oddać głos na wybranego przez siebie kandydata na prezydenta Polski. Niestety w wyniku sporu politycznego oraz epidemii koronawirusa wybory zostały przesunięte na 28 czerwca.

Niestety w wyniku debilnych posunięć rządzących doszło do eskalacji sporu politycznego w kwestii, czy opłaca się uszczęśliwić Naród wyborami podczas pandemii wirusa COVID . Przy tej okazji rządzący wywalili w błoto sporą kasę., za co obecnie próbują obarczyć winą wszystkich tylko nie siebie.

Opublikowano

racyl - kto robi dzieciaka i świadomie oddaje do adopcji nie jest w sytuacji do pozazdroszczenia. Dwa jest taki iż prawo do wychowywania dzieci wg własnego planu generuje ogrom obciążeń Państwa. Ta tzw patologia dziedziczna to m.in. uczenie potomków jak drążyć socjal ale i żyć w szarej strefie. Prześwietlanie rodziców adopcyjnych to dosłownie drenowanie. Singielka może adoptować dziecko zatem lesbijki masz ogarnięte ale wyobraź sobie czego wymaganoby od gejów. Zatem taki nówka obywatel to lepiej niech się wychowuje zakiszony we własnym środowisku czy u dwóch pracowitych tatów? Uważam, że najlepiej byłoby wymagać zanim się coś odda - dokładnie tak jak mirro kiedyś napisał: wszystko co w obejściu jest do używania ale jak powiem, że ma być zrobione to do uja ma być. Nie daję cudzysłowa bo to nie dokładnie tak...

Opublikowano (edytowane)

gowin wyraznie powiedzial ze to on zmusil prezesa do przelozenia wyborow- przekaz sie zmienil ??? wywiadu nie da skasowac -wiec jak to chcecie zmienic ??

za kilka lat wiekszosc polskich dzieci bedzie wychowywana w rodzinach teczowych, matka z babka to juz standard, rozbite rodziny nawet na wsi staja sie norma, wiec indoktrynacja czarnej mafii nic nie daje.

mam kolege ktory ma partnera ,mieszka od lat z nim i co mnie to obchodzi, znajomy wlascicel stadniny koni tez ma partnera-co mam mu siana nie sprzedawac czy co ?? po ciotce kupili sobie dom dwoch mlodych chlopakow i zaraz ktos napisal wulgarny napis, nikt ich nie zna , na nowym domu byli z pare razy,ostatnio na chwile w majowy weekend, kto wie czy to nie bracia ??? bo raz byli ze starsza pania ??

takich ludzi sa miliony i kilkuset pierdolnietych - a hetero nie ma pierdolnietych ?? ogladacie worsow shore ?? czy big-bradera czy jakas inna wyspe milosci ?? tak wygladaja normalne relacje ??

nie chcialem wnikac kto to namalowal ale po rozmowie z jednym podejrzanym wczoraj napis zamalowali-biorac pod uwage ze ta samo farba to cos musialo dotrzec..........

Edytowane przez jacus
Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

ogladacie worsow shore ?? czy big-bradera czy jakas inna wyspe milosci ?? tak wygladaja normalne relacje ??

Exhibicjonizm i k**estwo pełną gębą. Oczywiście w majestacie prawa i ku uciesze gawiedzi.

4 minuty temu, jacus napisał:

nie chcialem wnikac kto to namalowal ale po rozmowie z jednym podejrzanym wczoraj napis zamalowali-biorac pod uwage ze ta samo farba to cos musialo dotrzec..........

Czyli masz większą siłę perswazji niż oficjalna rządowa pralnia mózgownic. A to juz dobry znak.

Opublikowano
14 minut temu, Ulman napisał:

Czemu uważasz ze to zaszkodzi Trzaskowskiemu? Bo tak w nagłówku naPISali?

Możesz wyjaśnić ta teorię o zmarnowanych głosach?

Wybory stanowią w naszym kraju główny akt suwerena, kształtujący polską rzeczywistość społeczną i polityczną, a także funkcjonowanie instytucji życia społecznego, gospodarczego i politycznego. Pełnią wiele funkcji, ale cztery z nich wydają się mieć kluczowe znaczenie. Po pierwsze, wybory są procedurą selekcji, procedurą wyłaniania rządzących. Obywatele bądź bezpośrednio wskazują sprawujące władzę jednostki lub grupy .

Po drugie, wybory są procedurą rozliczania. Wystawiamy w nich rachunek osobom sprawującym do tej pory władzę, zwycięzcom poprzednich wyborów .

Kandydat Andrzej dał ludowi 500 + , 300 i 13, 14 a co dało PO i teraz Trzaskowski da dał ścieki do Wisły .

Wielu zagłosuje za 500 + pomimo że publicznie popiera Rafała w jego ideologi ale szkoda stracić tych dodatków .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v