Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozdawnictwo jest i będzie teraz cały czas bo tak pokazali że można pozyskać wyborców ale dalej 10 tyś na  remont ale jakie wymogi trzeba spełnić będzie i pierw swą kasę wyłożyć i dopiero dostać zwrot kosztów ale jak coś się dopatrzą że nie tak zrobiłeś za swoje .

Opublikowano

gala n - z tego co napisali to będzie na wniosek jak w rolnictwie. Te 10 koła wygląda jak urealnienie obecnych dotacji i wprowadzenie ich do wspólnot. Znów pójdą składniki systemów w górę... No ale z drugiej strony np montaż FV na blokowiskach. Mi się to nie widzi bo podane jest jako 10kPLN na rękę.

Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

mirro - niewiem czy z uśmiechem na twarzy tego nie zrobią.

Eeee tam raczej na poważnie. Niedługo mam spotkanie klasowe to se pogadam. 

1 godzinę temu, DTaras napisał:

Ktoś tam dobrze kombinuje. Tych F35 wcale dużo nie muszą mieć. Jak uzupełnią swoimi nawet z uzbrojeniem poza kadlubem, to i tak są lata świetlne przed nami.

Opublikowano (edytowane)

ursusiku nie ogladaj tyle kurwizji bo w koncu uwierzysz w to co tam mowia...a przebudzenie moze byc bolesne-chyba ze ty w zimowe niedziele spisz do poludnia...........

chyba nie slyszales o roznych programach typu "czyste powietrze" tam tez daja kase i to nawet 54 tys a nie marne 10 tys 😉, diabel tkwi zawsze w szczegolach.... czy starszawy gej z kotem jest rodzina czy nie ??? czy jak ktos przekazal  wszystko zonie i ma rozdzielnosc majatkowa to  tworzy rodzine czy nie ??

trzeba by tu przyslac scenarzystow "trudnych spraw " zeby wyjasnili kto moze dostac te pieniadze.

miala byc dobra zmiana a w gospodarstwie-ktorego konie sa tylko drobna czescia-nawet dojna nie wyszla, zeby przy 1,5 tys hektarow i prawie 500 sztuk bydla miec straty to trzeba sie bardzo starac...

dane daje z glowy -wczoraj na farmerze byly podane dokladne liczby,a nie chce mi sie szukac wiec moge sie cos pomylic

jest jeszcze lepiej 1691 ha i 700 sztuk bylda............

Edytowane przez jacus
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

ursusiku nie ogladaj tyle kurwizji bo w koncu uwierzysz w to co tam mowia...a przebudzenie moze byc bolesne-chyba ze ty w zimowe niedziele spisz do poludnia...........

chyba nie slyszales o roznych programach typu "czyste powietrze" tam tez daja kase i to nawet 54 tys a nie marne 10 tys 😉, diabel tkwi zawsze w szczegolach.... czy starszawy gej z kotem jest rodzina czy nie ??? czy jak ktos przekazal  wszystko zonie i ma rozdzielnosc majatkowa to  tworzy rodzine czy nie ??

Rano w niedzielę  to ja pracuje i chodzę do kościóła ,przebudzenie bolesne że zamiast teleranka będzie przemawiał polityk 😅😅😅 . ja się pytam was antypisy czy tak można marnować pieniądze skoro wszystko co daje PiS nazwacie rozdawnicwem 

Starszy gej z kotem ,nie jest rodziną ,to chyba normalne 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

a z kotka ??  ja tez mam zwierzeta i musze je odpasc, a potem wolne...

za i kwartal dlug publiczny wzrosl o 98 miliardow i -oficjalnie-wynosi ponad bilion, kto go bedzie splacal  ?? ja i moje dzieci czy prezes i jego dzieci ???

jesli chodzisz do kosciola to chyba slyszales przypowiesc o 7 latach tlustych i 7 chudych- przenies ja na dzisiejsza sytuacje i wyciagnij wnioski..co zrobiono przez te 7 -czy nawet wiecej -tlustych lat i jak przygotowano sie na te chude ??

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Ursus932 napisał:

Starszy gej z kotem ,nie jest rodziną ,to chyba normalne 

No może normalna to nie, ale zawsze to już coś. Jak  nie odda kota do schroniska ,to nawet dotrzyma przysięgi iż " do smierci cię nie opuszczę".:lanie2:

Eeeeeee chyba ten, tego sie komuś coś popieprzyło w baniaku. No i masz pod osłona epidemii to se i kapliczkę można bez walki zająć.:brawo:

https://bezprawnik.pl/napadlismy-na-czechy/

Edytowane przez mirro
Opublikowano
32 minuty temu, jacus napisał:

a z kotka ??  ja tez mam zwierzeta i musze je odpasc, a potem wolne...

za i kwartal dlug publiczny wzrosl o 98 miliardow i -oficjalnie-wynosi ponad bilion, kto go bedzie splacal  ?? ja i moje dzieci czy prezes i jego dzieci ???

jesli chodzisz do kosciola to chyba slyszales przypowiesc o 7 latach tlustych i 7 chudych- przenies ja na dzisiejsza sytuacje i wyciagnij wnioski..co zrobiono przez te 7 -czy nawet wiecej -tlustych lat i jak przygotowano sie na te chude ??

Domyślam się co za insynuacje Ale ani z kotem i kocicom też 

Wygodnie chcą ludzie żyć to za długi trzeba płacić i to cały świat Tak żyje ,nie zależnie od opcji jaka rządzi zadłużenie rośnie 

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, staszek131415 napisał:

Po komentarzach widać że na koniach znająsięwszyscy podobnie na służbie zdrowia i sądownictwie tylko przez ostatnie 30 lat z tych krzykaczy nikt nic mądrego nie uczynił jak było dobrze pamietamy

Mndralo zobacz następny przekręt twojej piskomuny tym razem z respiratorami za 200 milionów 

https://wiadomosci.radiozet.pl/Koronawirus/Respiratory-widmo.-MZ-kupilo-sprzet-ktory-dotad-nie-pojawil-sie-w-Polsce.-Lukasz-Szumowski-komentuje-doniesienia-GW 

https://www.money.pl/gospodarka/respiratory-widmo-wyborcza-ujawnila-jak-skonczyl-sie-slynny-przetarg-mz-na-respiratory-od-handlarza-bronia-6519915094718593a.html

Edytowane przez piotreku1
Opublikowano

Denewr 20 groszy dostajesz za jeden post?  Oj to musisz się tu napracować by na miskę ryżu zarobić  😄

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v