Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na bon turystyczny 500 dla dzieci zgodę będzie musiała wydać ue, ponieważ jest to pomoc publiczna dla sektora turystycznego. A pisiory opowiadają bajki, że będzie dostępna pod koniec lipca.

Opublikowano

też by leciało zanim by to zbudowali. mniej ale by leciało

images?q=tbn:ANd9GcQhdQZt5ecPtDyvP-M9ZAs

Opublikowano

Znaczy Trzaskowki mógł wcześniej armię zatrudnić ? No ciekawe ...

2 minuty temu, galan99 napisał:

Dało się zbudować zastępczą linię dało to po co tyle zwlekano ? .

Opublikowano

Tak żeśmy się uwstecznili ? 🙆‍♂️

1 minutę temu, galan99 napisał:

Teraz mamy taki sam czas jak za Króla  Jana Kazimierza .

Opublikowano
11 godzin temu, jacek1296 napisał:

A co mnie obchodzi ile kosztują? Jak za drogo to nie kupuj. Proste.

Dlaczego platforma nie rozwiązała problemu finansowania tvp? Bo w przeciwieństwie do pisu mają trochę rozumu. Każde majstrowanie przy finansach tvp przez polityków prowadzi do nawalanki. To ogólnie nie jest prosta sprawa, bo "tvp ma misję"(śmiechu warte). Abonament jest chory, bo jest za posiadanie telewizora, a nie za oglądanie tvp. Finansowanie z budżetu zawsze pociąga za sobą skrzywienie w kierunku władzy, bo to ona decyduje o ilości pln przeznaczanej na tvp. Najbardziej sprawiedliwe jest : chcę oglądać-muszę zapłacić.

Po co piszesz ze cała dotacja idzie na propagandę i kampanie Dudy. Gdyby tak było, to Duda miałby wybory wygrane bez objazdu kraju. Odnośnie finansowania telewizji publicznej. Za granicą telewizja jest finansowana albo z abonamentu albo z dotacji państwa. Zależy od kraju. Tam można  u nas nie ? Prywatyzacja TVP też by nic nie dała. Wyobrażasz sobie balet czy teatr w TVN czy Polsacie i przerwy na reklamy co 20 minut :) ?

32 minuty temu, Pafnucy napisał:

Racyl . Tak się zastanawiam . Chodzisz w procesji w Boże Ciało ?

Baldachim niesie nad proboszczem :).

8 minut temu, hubertuss napisał:

Trzeba przyznać, ze Donkowi się powiodło i karierę chłop zrobił.

Chyba jedyny przewodniczący partii, który zostawił swoją partię na lodzie.

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, dsbh napisał:

Baldachim niesie nad proboszczem :).

jestem za równouprawnieniem, niech sobie sam niesie  😂

Opublikowano (edytowane)

Teraz jest największa propganda.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

ac021b9d725fc1ce789e300a3fc5.jpeg

pafnuś to jesteś za pisem czy przeciw 😂

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Wiecie co zrobi najpierw nowo wybrany prezydent ?

Pójdzie na urlop . :D

Opublikowano

Trzaskowski pogrążony przez własną żonę. Odpowiedziała szczerze .

Rafał Trzaskowski i jego żona, Małgorzata Trzaskowska

Rafał Trzaskowski przez lata był prawą ręką Hanny Gronkiewicz Waltz. Po jej odejściu z urzędu prezydenta Warszawy to właśnie on za sprawą wyborów samorządowych z 2018 roku zastąpił wieloletnią gospodarz stolicy.

Rafał Trzaskowski i 500 plus

Rafał Trzaskowski nie zawsze był entuzjastą programów socjalnych rządu. Kilka lat temu włodarz Warszawy stwierdził, że PiS będzie chciało realizować swoje obietnice kosztem najbardziej przedsiębiorczych Polaków.

Jednocześnie polityków podkreślał, że PiS nie ma pieniędzy w budżecie na przyszłe lata na program “rodzina 500 plus”. Zakładał także, że na pewno nie dojdzie do obniżenia wieku emerytalnego. Dziś tamte słowa polityka postanowili przypomnieć internauci.

Rafał Trzaskowski niedawno chwalił program “rodzina 500 plus” wprowadzony przez rząd PiS, lecz tym razem internauci przypomnieli jak polityk zaatakował .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v