Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, Denwer napisał:

Prawda  jest  taka  że  na kidawę  nawet   zwolennicy  PO  nie chcą  głosować 

To w czym masz problem? Bo na razie to wszystko wygląda na to, iż tylko Ciebie obchodzi los Pani Kidawy, Nikt tu zbytnio nie przejmuje się jej kandydaturą, bo widać że nie tędy droga. 

Opublikowano

jednak  przejmują  skoro  próbują  tłumaczyć   jej  POrażkę 

Opublikowano

Ale tak patrząc na ilość informacji jaką o niej wklejasz , to ty przejmujesz się najbardziej ze wszystkich . :D

Opublikowano

nie przyszlo wam do glowy ze byla wystawiona na odstrzal-czytaj nikt nie mial szans na wygrana z adrianem wiec kandydat nie mial znaczenia😂.

korona s-wirus pokona zjednoczona prawice lepiej niz najlepsza opozycja

pamietajcie o starej -nomen omen- chinskiej madrosci- usiadz na brzegu rzeki i poczekaj az splyna nia trupy twoich wrogow......

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

korona s-wirus pokona zjednoczona prawice lepiej niz najlepsza opozycja

Bardzo trafna diagnoza, tym bardziej że przeciwnikiem PiS nie jest PO tylko tym razem przyroda.

Opublikowano

tak jak kryzys lat 80 umocnil generala jaruzelskiego i prl 😂🤣🤣,

wladza pis-u skonczy sie dokladnie tak ja ta pzpr-u-gdy telewizor przegra z lodowka, sama propaganda to tylko lizodupcy prezesa moga zyc i ci co pija wode z pis-uaru typu marecka😛

Opublikowano

punk widzenia zalezy od punktu siedzenia.......

w czasie powodzi 2010 na terenie ilu gmin,powiatow czy wojewodztw bylo zagrozenie ???  bylo ktores wojewodztwo na terenie calego byly alarmy przeciwpowodziowe ??? jaka liczba ludnosci byla zagrozona ??? ilu ludzi zginelo ???    

jaki jest sens porownania tych sytuacji ?? wtedy wystarczylo ubrac gumowce i mozna bylo glosowac😜

glan-dobrze ze nawet ty masz swiadomosc ze unia nie walczy z polska tylko z rzadem pis-u.....

Opublikowano
10 minut temu, galan99 napisał:

Tylko wiec ze rządy mogą regulować ceny

Nooo nasi to pewnie marzą o takiej mocy. Już oni by wszystko wyregulowali i to z sukcesem, a może nawet jeszcze na tym zarobili. Przykład "Eskimosa" i jabłek. 

Opublikowano
14 minut temu, jacus napisał:

tak jak kryzys lat 80 umocnil generala jaruzelskiego i prl 😂🤣🤣,

wladza pis-u skonczy sie dokladnie tak ja ta pzpr-u-gdy telewizor przegra z lodowka, sama propaganda to tylko lizodupcy prezesa moga zyc i ci co pija wode z pis-uaru typu marecka😛

aż tylu  idiotów   w Polsce  niema  aby  tych  nieudaczników  z  opozycji  do  władzy  dopuścić

Opublikowano (edytowane)

kandydatka PIS

Edytowane przez racyl
Opublikowano

ta pani to jest znana z innych walorow-ktre rozdawala swego czasu na prawo i lewo, toz to mlodsza siostra marty k😍

kurna te walory to chwilami sie pokazuja😜

Opublikowano
8 minut temu, Denwer napisał:

aż tylu  idiotów   w Polsce  niema  aby  tych  nieudaczników  z  opozycji  do  władzy  dopuścić

Ciekawe czy idiotów wystarczy aby obecnych obronić.:lol:

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

gdy okaze sie ze jest inaczej marecek zmieni nick i bedzie chwalil nastepna wladze😜, homo-sowietikus sie to nazywa.

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/awantura-w-sejmie-po-slowach-grzegorza-brauna/erw8sr6

wesolo sie robi, choc mysle ze przodkowie pana brauna w tamtych czasach mieszkali raczej daleko od wisly, gdzies blizej renu.

spokojna twoja  rozczochrana    nie ma takiej  opcji   by  gomółka  i  spółka   doszli  do władzy 

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

Ciekawe czy idiotów wystarczy aby obecnych obronić.:lol:

Myślisz  że  obecna  opozycja   straci  i  dotychczasowych  pożytecznych idiotów    hyyy  możliwe 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v