Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli tak jak zawsze twierdziłem - czy to PIS czy opozycja - nie ma zadnej róznicy 

30 minut temu, Denwer napisał:

Toć  Pepsico  mam w Polsce  rozlewnie   co  ty pier*olisz.  Nawet  od  Niemca  mam wiązary  na  wiatę  kupione  bo  lepsze 

No i co że masz rozlewnie , toz to obcy kapitał co nasz biedny naród wykorzystuje. Biedronkę , Lidla Kaufland, Ikea,   Fiata , Mercedesa , masę złych zachodnich banków też masz w Polsce . Jak twierdzą  pisiorki to  bardzo źle bo podatków nie płacą, za pół darmo wykupili zakłady , ludzi maja za nic . a ty ty sie cieszysz że maja rozlewinie i kasę im w zębach zanosisz za tą wodę z cukrem? Haaaaańbaaaa! Zdraaaadaaaa! Gdzie twój patriotyzm?! 

Opublikowano
38 minut temu, pafnucy napisał:

@Denwer skoro Ty za Ardanem, to czemu starasz się robić wszystko co w twojej niemocy, aby strajk rolników wyśmiać i zrobić nic nie znaczącym?

No bo  taki  był    nic  nie znaczący  stada  baranów  zmokły  i tyle  w temacie.

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

Spokojnie i szmerglowi do d*py się dobiorą .kwestia czasu 

Nikt się nie dobierze bo w dzisiejszych czasach nie ma zasad jedna partia się rozpada to popiera się inną po mimo że miała miała inne poglądy .

Tacy co latają jak motyle po kwiatkach nie mają zasad żadnych to w Polsce nie będzie dobrze .

Hieronim Radziejowski, Janusz Radziwiłł i Krzysztof Opaliński cieszą się wątpliwą sławą największych zdrajców doby potopu. Radziejowskiego i Opalińskiego trudno bronić, natomiast Radziwiłł stał się bohaterem narodowym Litwy. 

Tak się dzieje w Polsce będą układać się z każdymi aby było koryto .

Opublikowano

2 minuty temu, Denwer napisał:

No bo  taki  był    nic  nie znaczący  stada  baranów  zmokły  i tyle  w temacie.

Głupek czy zaprzańiec......?

Cemu trzęsą gaciami i zmieniają ustawę?

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

gdyby nie  zapowiedzi protestów i protest, to już by było wszystko przyklepane.

sam jesteś baran. drugiego takiego tu nie ma! nikt tak nie przekręca faktów jak ty.

Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

sam jesteś baran

Nieprawda  bo  Lew  😎

Opublikowano
10 minut temu, pafnucy napisał:

nazwą!     co wygrałem?

Nie  nazwą  a wieloma rzeczami 

np.

Na to co  platforma  piniędzy  nie  miała  PiS  znalazł.  

PiS  potrafi  się  wycofać  ze  słych  ustaw   a  PO  ślepo  parła  do  podniesienia  wieku  emerytalnego  a  laureat  nagrody  nobla  nawoływał  do  pałowania  protestujących

Opublikowano
1 minutę temu, Denwer napisał:

taaaa, w kieszeni podatników:D

2 minuty temu, Denwer napisał:

PiS  potrafi  się  wycofać  ze  słych  ustaw  

taaa potrafi. jak piątka nie przejdzie to hodowca kota odchodzi. taki foch!

oj zabrnąłeś ty w ślepy zaułek z tą propagandą pis.

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

U mnie  dzban  zawsze  pełen  😎

Nie wiem  nie  oglądam TVPkura

To ty  nie  wiesz  że  sołtys  nie ma żony  tylko  żyje  na kocią  łapę  z konkubiną  u  teściowej.  W MOPS  zawsze  lepiej  wygląda  samotna  matka  z dzieckiem  mieszkająca kątem  u  matki,   niż  mężatka 

Podaj  jakiś  link  do  tych  info  Policji    bo  begerowa  co  innego  mówiła 

Wrealu24  to  szczujnia  konfidencka  jest.   Wspierałem  tą  stację  wpłatami  do  puki  nie  zeszli  na  konfidencką  drogę 

Wyłącz TVP  włącz  myślenie 

meme_cmRJl8JIBxog5OENw8CfpWsUz.jpeg

W gwoli ścisłości

To jedyne co z MOPS dostaliśmy to 500 i nie od razu a dopiero jak wprowadzili na pierwsze dziecko i to coś na początek roku szkolnego

5 minut temu, Denwer napisał:

Nie  nazwą  a wieloma rzeczami 

np.

PiS  potrafi  się  wycofać  ze  słych  ustaw   a  PO  ślepo  parła  do  podniesienia  wieku  emerytalnego  a  laureat  nagrody  nobla  nawoływał  do  pałowania  protestujących

A jakie to ustawy🤔🤔🤔

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, pafnucy napisał:

taaaa, w kieszeni podatników:D

taaa potrafi. jak piątka nie przejdzie to hodowca kota odchodzi. taki foch!

oj zabrnąłeś ty w ślepy zaułek z tą propagandą pis.

a lepiej te pieniadze bylo wytransferowac do rajow podatkowych? czlowieku prosty jestes tak ze az boli. wczesniej na nic  kasy nie bylo,od paru lat jest i to widac a ten cyrk teraz to jeden z wielu jakie byly ,sa i beda i wyjebane na to ma wiekszosc spoleczenstwa

ps.o dobra wodke sie zaloze ze i tak ta ustawa przejdzie ale okrojona z uprzywilejowan dla animalsow  bo to durnota calkowita niezrozumiala i jakies okresy przejsciowe beda. zakaz uboju zostanie wprowadzony bo tego chce wiekszosc spoleczenstwa ,taka prawda

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano
1 minutę temu, szmergiel napisał:

czlowieku prosty jestes tak ze az boli.

za to ty masz skrzywione spojrzenie, bo widzisz tylko to co chcesz zobaczyć .

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, soltys48 napisał:

W gwoli ścisłości

To jedyne co z MOPS dostaliśmy to 500 i nie od razu a dopiero jak wprowadzili na pierwsze dziecko i to coś na początek roku szkolnego

Ta  jasne  już  ja  znam  takich lovelasów  co  na kocią  łapę  bo   Mops  wyższy   social  daje   nie  jeden  tak  robi potem  księdzu  po  kolędzie  płaczą  że  bida  i  muszą  tak..  Czyli jednak  social  bierzesz   a  Denwer  nie  bierze  socialu 😎

12 minut temu, Ulman napisał:

Też mnie to ciekawi.

To sobie  poszukaj  albo  sięgnij  pamięcią  wstecz

Edytowane przez Denwer
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Denwer napisał:

Ta  jasne  już  ja  znam  takich lovelasów  co  na kocią  łapę  bo   Mops  wyższy   social  daje   nie  jeden  tak  robi potem  księdzu  po  kolędzie  płaczą  że  bida  i  muszą  tak..  Czyli jednak  social  bierzesz   a  Denwer  nie  bierze  socialu 😎

To sobie  poszukaj  albo  sięgnij  pamięcią  wstecz

Zacytowałes część postu a co zresztą

Z jakich to ustaw psis dobrowolnie się wycofał?

Osobiście nigdy nie wziąłem grosza socjalu z MOPS

Edytowane przez soltys48
Opublikowano
10 minut temu, Ulman napisał:

Czy ty powyżej przyznałeś ze przez PISowski socjal  tworzy patologię?

Nie    tak  od  lat  jest  PiS  niema  z tym  wiele  wspólnego  tak było  za PO-PSL  tak było  i  za SLD 

9 minut temu, soltys48 napisał:

Zacytowałes część postu a co zresztą

Biorę  przykład  z ciebie.  Dostałeś  już  wytyczne  jak  te rozwojowe  rynki  wpłynęły  na  ceny  wołowiny  po  2015  roku 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v