Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Ulman napisał:

Czyli miałem rację że 80%  naszych rodaków to debile.

zależy kto bada.\

Ty wiesz Denwer że musisz zacząć już udawać że wiedziałeś o tym ze obdzieranie ze skóry to tak właściwie jest złe? przekaz Wam opóźnili?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Nie trzeba badac. pewnie jakies 90% rodaków je mięso . Akceptuja fakt że zwierzeta sa hodowane i sie je zabija. Ubić zdjąć skórę i zjesć - mozna . Ubić i zdjąc skóre już nie. Umiesz to wytłumaczyć ?

Opublikowano
13 minut temu, pafnucy napisał:

Ty wiesz Denwer że musisz zacząć już udawać że wiedziałeś o tym ze obdzieranie ze skóry to tak właściwie jest złe? przekaz Wam opóźnili?

Dobrze się czujesz ?? Czy może covida złapałeś  i na głowę ci padło ??

Opublikowano
1 godzinę temu, ogarek napisał:

No pa.. Błysnąłeś wiedzą.. Wielkie dzięki 😋🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Pierwszy lepszy filmik na yt potwierdzi to co napisałem... Żegnam madrale... 😎

I wszystko jasne. 😳

Jeśli sugerujesz się YT-ubem i tymi szpecjalistami to nie mam nic w takim razie do powiedzenia. 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

1 godzinę temu, pafnucy napisał:

o beczeniu coś wspomnij...

Ot to to 👍👍👍👍👍😁

Opublikowano

Miałoby to sens, gdyby na całym świecie zakazano, a tak ktoś to przejmie i interes będzie się kręcił dalej tylko bez naszego udziału. Strzał w kolano, a jeszcze wczoraj Denver tak się zarzekał:(

Opublikowano
22 minuty temu, Denwer napisał:

Dobrze się czujesz ?? Czy może covida złapałeś  i na głowę ci padło ??

no nieźle. zrozumiałem że PAN Prezes nie lubi obdzierania ze skóry i działa. 

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, PRIMO napisał:

I wszystko jasne. 😳

Jeśli sugerujesz się YT-ubem i tymi szpecjalistami to nie mam nic w takim razie do powiedzenia. 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

Ot to to 👍👍👍👍👍😁

Chłopie konkrety.. Cokolwiek z czym można by dyskutować.. Potrafisz coś wyjąkać czy tylko pajacowanie..... 😋

Szwagier ma i rozmawiałem... No filmu nie nagrałem ale potwierdził co jest na yt... 😋

A tam właśnie masz zwykłych  użytkowników i opisane jak to jest w realu.... Wiec z czym konkretnie się nie zgadzasz i dlaczego? 

Widzę właśnie ze to ty lykneles scieme od specjalistów co nie powiedzą tego co jest niewygodne 🤣

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

łogarek za kasę to wszystko można powiedzieć a na YT-ubie tak jak pisałem sami szpecjaliści gdzie wszystko jest naj naj naj naj naj. 🤣😂🤣😂

Opublikowano (edytowane)

Czytasz co kto pisze czy jesteś po spozyciu ?😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

sam kiedys chodowalem na niewielka skale zwierzeta futerkowe-nutrie,zreszta  mieso tez maja dobre, tyle ze to byla etyczna hodowla a nie taka jaka pokazuje od lat na nagraniach.

inna sprawa to to ze teraz przeniosa hodowle w rejony gdzie nawet tak ulomnej kontroli jak u nas nie ma...

zapominacie o tym ze w tej ustawie ma byc znowu zakaz uboju rytualnego.

tego to nic nie przebije- kurna jaja jak balony  onein rzadzi

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/byly-posel-pis-w-pge-dystrybucja-lucjan-cichosz-o-pracy-dowiedzial-sie-od-onetu/nflp1vt,79cfc278

Opublikowano (edytowane)

PRIMO.... Pytam jeszcze raz z czym chcesz właściwie dyskutować i dlaczego? 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

No właśnie łogarku 🤨 zacząłeś temat napięcia i natężenia a zaraz wymanewrowałeś w temat fotowoltaiki. 

Piszesz aby dużo a czy to się kupy trzma to już nie istotne. 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, PRIMO napisał:

No właśnie łogarku 🤨 zacząłeś temat napięcia i natężenia a zaraz wymanewrowałeś w temat fotowoltaiki. 

Piszesz aby dużo a czy to się kupy trzma to już nie istotne. 

Czleku z czym konkretnie sie nie zgadzasz i dlaczego twoim zdaniem jest inaczej ?... Gdzie napisałem nieprawdę...?  dlaczego ludzie to potwierdzaJa?... Co właściwie twierdzisz i jak jest twoim zdaniem skoro udajesz że masz wiedzę w temacie 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano
Przed chwilą, ogarek napisał:

dlaczego ludzie to potfidrdzJa? 

co robiom??

Opublikowano

O to :

"Zueazaj bo coś Cię tsm goni. jak nie wynajmuje to..." 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano

też znasz staroegipski? :D

miło wiedzieć że uważnie czytasz moją twórczość . :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v