Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A wy ile dawek przyjęliście? Trzęsliscie porami ze nawet nikogo na drogach nie było ? Jeszcze nigdy takich pustych miast nie widziałem  :)  wszyscy w domach A ja cały ten koovvid w kurierce z jedzeniem i nie ważne czy ktoś miał czy nie miał Wszystkim towar dostarczyłem i bez szczypień A jeszcze jedno :)  paszporty porobiliscie :)  przydają się?   Jeden koovvidowy drugi Polsatu  :)  pozabijali byście się o nie 

Edytowane przez mario666
Opublikowano
1 minutę temu, mario666 napisał:

A wy ile dawek przyjęliście? Trzęsliscie porami ze nawet nikogo na drogach nie było ? Jeszcze nigdy takich pustych miast nie widziałem  :)  wszyscy w domach A ja cały ten koovvid w kurierce z jedzeniem i nie ważne czy ktoś miał czy nie miał Wszystkim towar dostarczyłem i bez szczypień 

Ci co przyjęli to właśnie po to by się nie bać wyjść..

Inni zaszyli się jak szczory w norach...

Blady strach nawet przed szcZepionka był...😆

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Bo nie srają strachem przed byle czym . 

Się kulom nie kłaniam...😆

Przyjęcie jakiegoś specyfiku nieprzebadanego w żyłę to nie jest byle co

Opublikowano
7 minut temu, mario666 napisał:

A wy ile dawek przyjęliście? Trzęsliscie porami ze nawet nikogo na drogach nie było ? Jeszcze nigdy takich pustych miast nie widziałem  :)  wszyscy w domach A ja cały ten koovvid w kurierce z jedzeniem i nie ważne czy ktoś miał czy nie miał Wszystkim towar dostarczyłem i bez szczypień A jeszcze jedno :)  paszporty porobiliscie :)  przydają się?   Jeden koovvidowy drugi Polsatu  :)  pozabijali byście się o nie 

Się zaszczepili żeby się nie bać, a tu wychodzi że im więcej dawek brali, tym byli podatniejsze na zarażenie, w dodatku jeszcze te szczepionki wykańczały i wykańczają.

• Thanks 1
Opublikowano
Przed chwilą, MonteChristo napisał:

Przyjęcie jakiegoś specyfiku nieprzebadanego w żyłę to nie jest byle co

Żebym ja tylko to przyjmował ..

Od wielu lat ...testują na mnie ciekawsze wynalazki ..

Ale co to kogo ..

Mi to pasuje...

Mniej bulu mi odpowiada...póki co..

1 minutę temu, Desperado napisał:

Się zaszczepili żeby się nie bać, a tu wychodzi że im więcej dawek brali, tym byli podatniejsze na zarażenie, w dodatku jeszcze te szczepionki wykańczały i wykańczają.

Fajnie że masz bujną wyobraźnię 😆

Opublikowano (edytowane)

Czy taką bujną ma ?  Daliście sobie wmówić wszystko Owijaliscie się w nelony z maseczkami na twarzy Wyglądając jak kosmici  Wy nawet mogliście chodzić w skafandrach ale po diabła wszyscy chcieli mnie w to ubrać ? A najlepsze z tym papierem toaletowym :) ze strachu srali ze papier w sklepach wybrali :) cieniasy 

Edytowane przez mario666
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Pafnucy wykazał się wzorową obywatelską postawą, a ci co go w uja zrobili powinni się wstydzić

Tylko czemu to inni czuja się oszukani, nie ja?

Pomysl...czemu ja nie mam z tym problemu, tylko co co do mysiej dziury wleźli i kupowali zapasy na tygodnie?

Bo po prostu jest im wstyd😆 

Kuźwa szlak trafia że jeszcze ogon Minnie urósł, ani na fazerze się nie zabiłem.

Bo największą radość jak sąsiadowi krowa zdechnie.

Równać w dol, nie w górę.

Desperados czeka jak wszystko szlak w Polsce trafi, by poczol się szczęśliwy ..a twuuu...😆

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

tam ludzie ..poisowskie mendy i złodzieje 🤣

Ursula też przytuliła 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Ciężko chorowali, umierali... 

A ja se zawsze robię co mi pasuje...sram na to jak inni to widzą . 

Jeżdżę se motorem 200, bo lubię, a nie że nie powinno się tak, bo nie wypada...

Życie jest za krótkie by robić tak by innym to się podobało...

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

A ja se zawsze robię co mi pasuje...sram na to jak inni to widzą . 

Jeżdżę se motorem 200, bo lubię, a nie że nie powinno się tak, bo nie wypada...

Życie jest za krótkie by robić tak by innym to się podobało...

I tak trzymaj 😁