Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już zabrali. 

zaczyna śmierdzieć recesją we wszystkich rozwiniętych krajach. 

był strach o zdrowie, teraz zaczyna się o pełną lodówkę i dach nad głową. 

Opublikowano

PRZECIE JUŻ 

.

Naukowcy ożywili prehistoryczne bakterie z czasów dinozaurów

Żaden człowiek nie byłby w stanie przeżyć 101 milionów lat i to 6 kilometrów pod dnem oceanu. Pod tym względem jesteśmy o wiele słabsi niż starożytne mikroorganizmy.

https://spidersweb.pl/2021/03/naukowcy-ozywili-prehistoryczne-bakterie.html

@gregor1284 Ty się nie śmiej bo zapowiadają za 2 lata i będą cię kurna ścigać ze szprycą .

• Haha 1
Opublikowano

jeszcze niedawno szury pisaly ze zaszczepieni beda umierac milionami... kurna widzi ktos cos takiego ?? na dziesiatki milionow zaszczepionych ile jest przypadkow udokumentowanych szkodliwosci ??? 

wez dziecko ulotke byle jakiego lekarstwa znanego i uzywanego od lat i poczytaj o skutkach ubocznych, 

Opublikowano
5 minut temu, GRZES1545 napisał:

Taaa i pisały że niezaszczepione też będą umierać 😎

Też się boję o swoje życie. W sobotę od Pana Jarosława dostałem koszulkę z logo pis i dziś założyłem to zostałem raz opluty, słownie znieważony i raz dostałem w mordę a przypomnę że to było jeszcze przed tym zanim z domu wyszedłem 

• Haha 4
Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Też się boję o swoje życie. W sobotę od Pana Jarosława dostałem koszulkę z logo pis i dziś założyłem to zostałem raz opluty, słownie znieważony i raz dostałem w mordę a przypomnę że to było jeszcze przed tym zanim z domu wyszedłem 

Ciesz się że jeszcze chodzić możesz 

• Haha 1
Opublikowano

jest już gdzieś rozpiska ile toto wszystko kosztowało na jednego pracującego?

Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał:

Wczoraj na programie FOKUS TV - 22 był program na temat Covid - skąd się wziął już nie od małpy , tylko od Łuskowce .

Jakiej małpy, tosz miał być od nietoperza potem z Wuhanu spierdolił🙆‍♂️ biznes zrobili I tyle w temacie, na pewno o nasze zdrowie nie chodziło.

1 godzinę temu, HF86 napisał:

jest już gdzieś rozpiska ile toto wszystko kosztowało na jednego pracującego?

Jeszcze liczą pewnie😎

Opublikowano

to pierwsza pandemia I swiata -wy na wsi nie musieliscie sie jej obawaic a i tak zaplacie za to cale wariactwo.

gdy umieraly dzesiatki czy setki tysiecy w biednej  afryce ,ameryce poludniowej czy azji nikt sie nie przejmowal.. gdy zaczeli umierac w chinach czy europie zachodniej zrobil sie problem.

Opublikowano
jacus napisał:

jeszcze niedawno szury pisaly ze zaszczepieni beda umierac milionami... kurna widzi ktos cos takiego ?? na dziesiatki milionow zaszczepionych ile jest przypadkow udokumentowanych szkodliwosci ??? 

wez dziecko ulotke byle jakiego lekarstwa znanego i uzywanego od lat i poczytaj o skutkach ubocznych, 

No i umierają.. Padają jak muchy na zapalenie mięśnia sercowego lub zawał.

Opublikowano (edytowane)

chlopie -u nas klepsydry wieszaja w jednym miejscu od lat, gdy byla pandemia to po pare wisialo a teraz parenascie dni i zadne nowej nie ma i tak od dawna. mlody gdy umiera to albo sam sie wymeldowuje albo zdegenerowany alkoholik..

Edytowane przez jacus
Opublikowano
Dnia 17.04.2023 o 21:43, Bercik92 napisał:

No i umierają.. Padają jak muchy na zapalenie mięśnia sercowego lub zawał.

Nie znam