Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to wszystko idzie do apokalipsy. Jak ma być dobrze skoro rodzinie ponad 50 mln ludzi zabija się w" klinikach" aborcyjnych

Opublikowano

a po spozywaniu w jesionce ile umiera ??🤣

23 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

Placek ma traumę na wiele lat... 😁

zal mi cie czlowieku....samotny stary gnomie, z kompleksami wiekszymi niz twoje hektary..

2 godziny temu, Strongman napisał:

No i wychodzi na to ze kto wziął szprycę to teraz bardziej choruje przeziębia się na grypę.

ja nie wzialem i choruje- nawet tacy jak wy powinni wiedziec ze i sama choroba przynosi wiele powiklan.

Opublikowano
45 minut temu, Krzak napisał:

Jak ma być dobrze skoro rodzinie ponad 50 mln ludzi zabija się w" klinikach" aborcyjnych

Możesz ten bełkot przetłumaczyć na Polski?🤨

Opublikowano
PRIMO napisał:

45 minut temu, Krzak napisał:

Jak ma być dobrze skoro rodzinie ponad 50 mln ludzi zabija się w" klinikach" aborcyjnych

Możesz ten bełkot przetłumaczyć na Polski?🤨

Ponad 50 mln rocznie aborcji dokonuje się na świecie. Myślę że zrozumiałeś o co mi chodzi

Opublikowano
5 minut temu, Krzak napisał:

Ponad 50 mln rocznie aborcji dokonuje się na świecie. Myślę że zrozumiałeś o co mi chodzi

Zrozumiałem że o PL Ci chodzi. 

Aborcja to jest indywidualna sprawa każdej kobiety. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzak napisał:

A to wszystko idzie do apokalipsy. Jak ma być dobrze skoro rodzinie ponad 50 mln ludzi zabija się w" klinikach" aborcyjnych

Znowu na dekel Ci bije? 

Opublikowano
Pafnucy napisał:

1 godzinę temu, Krzak napisał:

Znowu na dekel Ci bije? 

A o co ci się rozchodzi

Opublikowano

O nakręcanie kłótni i durne kaznodziejstwo w Twoim wykonaniu. 

1 minutę temu, Krzak napisał:

A o co ci się rozchodzi

Opublikowano

Dziwne jest jedno ci co mordy drą ABORCJA ZABIJAĆ DZIECI NAWET ZDROWE BO KOBIETA MA PRAWO JEJ MACICA JEJ d*pa .

Tylko czemu swoich dzieci nie pozabijały tylko urodzili a teraz na ulicy drą ryja zabijać i wyjdzie taka babcia lat 70 zabijać .

• Like 1
Opublikowano
galan99 napisał:

Dziwne jest jedno ci co mordy drą ABORCJA ZABIJAĆ DZIECI NAWET ZDROWE BO KOBIETA MA PRAWO JEJ MACICA JEJ d*pa .

Tylko czemu swoich dzieci nie pozabijały tylko urodzili a teraz na ulicy drą ryja zabijać i wyjdzie taka babcia lat 70 zabijać .

Dobre pytanie. To chyba znak naszych czasów co x lat temu było zgroza teraz uchodzi za normalne. Ale wiem ze nie może być tak że ludzie będą sobie drwic z praw Boskich i spokojnie robić grille w ogródkach. Jak ludzie idą w stronę szatana to ten panuje w ich sercach i mamy co mamy dzisiaj na świecie.

Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał:

Drą ryja bo na siłę są ograniczane ich prawa a tak nie powinno być. 

1 minutę temu, Krzak napisał:

Dobre pytanie. To chyba znak naszych czasów co x lat temu było zgroza teraz uchodzi za normalne. Ale wiem ze nie może być tak że ludzie będą sobie drwic z praw Boskich i spokojnie robić grille w ogródkach. Jak ludzie idą w stronę szatana to ten panuje w ich sercach i mamy co mamy dzisiaj na świecie.

Skończ już bo te twoje wywody to o kant du** potłuc. 

Każdy ma swój rozum i wie co ma robić a nie żyć pod dykte innych. 

Opublikowano
9 minut temu, Krzak napisał:

Może porządki od siebie zacznij robić. 

Opublikowano (edytowane)

Inaczej kobieta ma prawa ograniczone wielu tak powiada ? .

Jest związek , formalny i wolny maja jedno dziecko . Zajdzie w ciąże po raz drugi i nie chcą tego dziecka to mają prawo zabić TO DZIECKO TAK NORMALNIE JAK ŚWINIĘ .

CZY TO JEST NORMALNE .

Teraz do wszystkich co mają rodzeństwo i swoje dzieci jak byście się nastawili jak by jeden z drugim się dowiedział że wasza  córka będzie usuwać  zdrowe dziecko bo wpadka .

Może być memem przedstawiającym 3 osoby i tekst „Zrobię co będziesz chciała Chce żeby całe moje ciało drżało I jak? Sp-mlalaj alaj Sp”

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacus napisał:

a po spozywaniu w jesionce ile umiera ??🤣

zal mi cie czlowieku....samotny stary gnomie, z kompleksami wiekszymi niz twoje hektary..

ja nie wzialem i choruje- nawet tacy jak wy powinni wiedziec ze i sama choroba przynosi wiele powiklan.

No widać kto ma powikłania i kompleksy 😁

Nie wmawiaj innym swoich problemów czlowieczku bo to niczego nie leczy.. 🤔

Po tobie zostanie tylko zapis w księgach jak przystało na prawdziwego pociotka i tyle...😁😁😁😁

Nikt nawet do nich nie zaglądnie bo dokonałeś  samo zagłady swego rodu.... 😜🤕

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
8 godzin temu, PRIMO napisał:

Zrozumiałem że o PL Ci chodzi. 

Aborcja to jest indywidualna sprawa każdej kobiety. 

A  co powiesz w temacie ukraińskich surogatek?

Opublikowano
25 minut temu, many13 napisał:

A  co powiesz w temacie ukraińskich surogatek?

Mnie to wisi co dzieje się u ukrów. 

Ważne co dzieje się w PL a dzieje się źle. 😥

Opublikowano

Dziś na stacji 4 Ukraińców 30-40 lat w nowej hondzie Civic type R kupuje piwo. 

Znajomy przyjął 8 osób razem z dziećmi a mówi że będzie miał na zbiór truskawek potem borówka . Pojechali do siebie na święta i już nie wrócili 

• Haha 2
Opublikowano

podobno cześć uchodzcow wróciła na Ukrainie