Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, michalcium napisał:

" co też nie grzeszy inteligencją" czyli jawnie przyznajesz sie żeś mało rozgarnięty?

O co Ci k🤬 chodzi bo rześ się uczepił jak żep psiego ogona?

Wyraziłe swoje zdanie na temat tego konfliktu a tobie coś się nagle nie spodobało. 🤨

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
24 minuty temu, jacus napisał:

tym prostym pytaniem chcialem ustalic czy jestes psychiczny czy glupi😂 a tu sie okazalo ze jedno i drugie-czyli jestes w elicie af,na podium bym cie umiescil😂🤣

Ja tobie Ukraincy to przyjaciele pewnie   dlatego  że wymordowali Polaków jak Niemiec nas napadł.... 😜

Wygoń barany na pole i szykuj im kwatery... 😁

Może kupio te 2 ha co pisałeś że zakaz zabudowy u was jest... 😁😁😁😁😁

Opublikowano
24 minuty temu, PRIMO napisał:

O co Ci k🤬 chodzi bo rześ się uczepił jak żep psiego ogona? 

Prymo uspokój się bo z tych nerwów takie byki walisz, że aż... 🤕

Opublikowano

ogarek-wrog naszego wroga jest naszym przyjacielem ................ja z ukraincami mam do czynienia od

dziecka-sasiadke mialem z  bieszczad wysiedlona, potem w austrii i polsce z nimi pracowalem. zaden z nich polakow nie mordowal .. 

moze data urodzenia nie pozwalala ??

jakie barany ?? jedyne z ktorymi mam do czynienia to szury na af 🤣.

orawiok moze ma ??

czytaj dokladnie- te hektary mam w sasiedniej wsi ..moze jakis bogdanow namowisz zeby z krakowa sie na wies wyprowadzily, w koncu ich w miescie pelno wiecej niz na suwalskiej wsi.

31 minut temu, PRIMO napisał:

Bo to nie są żadni uchodźcy tylko emigranci ekonomiczni. 

jesli ktos ma watpliwosci co do primo......

Opublikowano

Spoko... nie długo una ci da na kosiarkę nowo może i na opony zostanie... To będziesz miał lżej 🤔

A mi ruskie nie wrogi... Przywozili mi paliwo 

A w latach 90 to się interesa robiło na granicy że nie jeden z gospodarki i dziś tyle nie wyciąga

Przez ukraincow kolega dwa razy robotę zmieniał bo gnidy i kapusie 

Opublikowano (edytowane)

Chłopie wszystko kiedyś było od ruska... śruby lemiesze, spodnie luki lak , szmatki, pomatki, sminki itp.... Ludzie na chałupy pozarabiali ciągnąć takie towary w pociągach..... 

A o alkoholu i cygaretach to nie wspominam... 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

gdybym mial jarku takie kompleksy jak ty to bym ci wyslal skan faktury za opony .

nie chcesz dziurawych ??mam z 5 sztuk,takich duzych .mpo nie bierze a nie jestem toba i do lasu nie wywioze.

ode mnie do rosji daleko to takich biznesow nie robilem..

hubert ty spod rzeszowa ? tak jak ja -rodem znad rzeki strug- stamtad ,pod krakow czesc moich przodkow przybyla ponad 150 lat temu

spod rzeszowa jestem bednorz

robie beczki,beczuleczki

a wieczorem na dzieweczki..

starzy jeszcze tak na weselach spiewaja

Opublikowano

Jeśli kupujesz bezpośrednio doliczają cło obligatoryjnie. Tandeta która przyjeżdża i podróbki to już inna para kaloszy, bo tu mamy działanie przestępcze z premedytacją i jest zawsze świetnie zorganizowane. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

To ty z jakimś Jarkiem już godosz..... Fiu, fiu..... Skan masz za lopony bo już dratwa nie trzymała 😁😁😁😁😁

jutro mozesz konto zliwidujesz i znowu bedzie ogarkiem 🤣,a gdzie twoj kolega sean?? na chwile wrocil ale znowu zniknal.

dratwa ci kaftan wiazali ?? wiedzialem ze u was bieda ale ze taka ?? w sumie ty zdrowy mocny -wiezgales ostro to i museli wzmocnic ubranko

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

jesli ktos ma watpliwosci co do primo......

Że ja to nie ja czy ja to nie on?🤭

Opublikowano
4 godziny temu, PRIMO napisał:

Powiem krótko 🤨leje ciepłym moczem na Putina i tak samo na Ukraińców bo ten konflikt jest celowo wywołany a stracą na tym zwykli ludzie. 

Dlaczego uważasz że ten konflikt został wywołany celowo? 

Screenshot_20220228_130906_com.android.chrome.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, Bercik92 napisał:

Dlaczego uważasz że ten konflikt został wywołany celowo? 

Nie trudno chyba dopatrzeć się że ta cała inwazja ruskich na Ukrainę to zabawa w kotka i myszkę. 

Większego bałaganu narobiły media niż sama ta niby inwazja.