Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, PRIMO napisał:

Zrozum że obszarnicy żyją tylko i wyłącznie z pracy na roli a małorolny tylko patrzy żeby jaki socjal zgarnąć. 

Zrozumiał?🤨

yeblem 😂

Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

Zrozum że obszarnicy żyją tylko i wyłącznie z pracy na roli a małorolny tylko patrzy żeby jaki socjal zgarnąć. 

Zrozumiał?🤨

Kurła jaki ten socjal poza 500 plus, który i ty bierzesz na jeszcze więcej dzieci niż ja? 

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

yeblem 😂

Co?🤔 somsiad pewniejakiś większy zakup zrobił a ty bidulu oparłeś się o płot i zachodzisz w głowę skąd na to miał.🤭

2 minuty temu, Winnetou napisał:

Kurła jaki ten socjal poza 500 plus, który i ty bierzesz na jeszcze więcej dzieci niż ja? 

Ty nawet nie Masz pojęcia jak taki socjal wyrwać. 🤦‍♂️

Opublikowano

Lonucy bierze socjal i na starszych 13-14 i pisze ze ludzie się sprzedali a sam głosował na pis i się sprzedał właśnie.... 

Toć to jakieś zaćmienie umysłowe żeby być takim dwulicowcem.... 🤕

Opublikowano
10 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Niczego się nie dorobili i nie dorobią i tylko ślepia wywalają na cudze i tyle 

Ja nigdzie nie wychodzę i nie narzekam... 😎

to czemu bydlo sprzedales ?? jak tak dobrze jest ? mleko dobrze placi,ceny wolowiny wysokie, hektarow masz pelno wiec i paszy w brod, pienaidze masz to i na chwile mozesz dolozyc -wiec czemu jest ci tak dobrze to jest zle ??

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Co?🤔 somsiad pewniejakiś większy zakup zrobił a ty bidulu oparłeś się o płot i zachodzisz w głowę skąd na to miał.🤭

Ty nawet nie Masz pojęcia jak taki socjal wyrwać. 🤦‍♂️

takie pracowite to po uja socjal z unii. 🤔

u nas też bambery hektary i bydło porozpisywane bo dotacji mało. O suszowe pierwsze bek, albo wydłużenie terminu spłaty 

.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

Kura jaki ty tępy... Mi nie brak krowy doić do usranej śmierci...

Mam więcej bydła na dziś jak twoja cała wioska bidulu... 😜

to co bedziesz teraz robil-cale zycie robota teraz  ?? to chyba z tego ci sie pokickalo z deka  w glowie.

ja gdy mialem bydlo to na internet wchodzilem raz na pare dni wieczorem a teraz od rana do wieczora[z przerwami na robote] .

to drugie to nie jest trudne- u nas we wsi to juz nawet 1 krowy nie ma - ze 3 konie ,jeden kucyk, pare swin, troche kur- u nas ludzie takie biedne ze ich nie stac na hobby..

chlopie ja mam 2 ha budowlanego -10 tysiecy za ar... z czym startujesz do mnie ?? jedna dzialka wiecej warta niz twoja cala gospodarka..ja mam 10 razy wiecej pola niz moj dziadek a ty ile wiecej niz twoj ??

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

Lonucy bierze socjal i na starszych 13-14

aż tak stary nie jestem. :D

Opublikowano
6 godzin temu, jacus napisał:

to co bedziesz teraz robil-cale zycie robota teraz  ?? to chyba z tego ci sie pokickalo z deka  w glowie.

ja gdy mialem bydlo to na internet wchodzilem raz na pare dni wieczorem a teraz od rana do wieczora[z przerwami na robote] .

to drugie to nie jest trudne- u nas we wsi to juz nawet 1 krowy nie ma - ze 3 konie ,jeden kucyk, pare swin, troche kur- u nas ludzie takie biedne ze ich nie stac na hobby..

chlopie ja mam 2 ha budowlanego -10 tysiecy za ar... z czym startujesz do mnie ?? jedna dzialka wiecej warta niz twoja cala gospodarka..ja mam 10 razy wiecej pola niz moj dziadek a ty ile wiecej niz twoj ??

Matko bosko 😁😁😁😁😁😁

Opublikowano
Putin pokazał że jak ludzie z Ukrainy lecą do Polski to kowid nie obowiązuje ich . Czyli go nie ma. A też jest to zasłona dymna na gmeranie who by spróbować prawnie przepchnąć szczepienia jak znowu puszcza jakiegoś wirusa.
  • Like 2
Opublikowano

nie czas zalowacroz gdy plona lasy...

w sobote 17 tysiecy zakazonych, prawie 200 osob zmarlo.

to ze nie mowi a o tym caly dzien w tv ,nie znaczy ze znikneli..

ogarek- sperma ci na mozg uderza ?? przyjmij sobie jakas mloda ukrainke-moze poleci na twoja kase 🤣,

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

nie czas zalowacroz gdy plona lasy...

w sobote 17 tysiecy zakazonych, prawie 200 osob zmarlo.

to ze nie mowi a o tym caly dzien w tv ,nie znaczy ze znikneli..

ogarek- sperma ci na mozg uderza ?? przyjmij sobie jakas mloda ukrainke-moze poleci na twoja kase 🤣,

I dalej żyjesz tymi swoimi urojeniami. 😔

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

ty popierasz putina ?? 

Powiem krótko 🤨 leje ciepłym moczem na Putina i tak samo na Ukraińców bo ten konflikt jest celowo wywołany a stracą na tym zwykli ludzie. 

Opublikowano

tym prostym pytaniem chcialem ustalic czy jestes psychiczny czy glupi😂 a tu sie okazalo ze jedno i drugie-czyli jestes w elicie af,na podium bym cie umiescil😂🤣

Opublikowano
30 minut temu, PRIMO napisał:

Powiem krótko 🤨 leje ciepłym moczem na Putina i tak samo na Ukraińców bo ten konflikt jest celowo wywołany a stracą na tym zwykli ludzie. 

Ty nigdy mądrością na tym forum nie grzeszyłeś...

Opublikowano
1 minutę temu, michalcium napisał:

Ty nigdy mądrością na tym forum nie grzeszyłeś...

Znalazł się anteligent formułowy co też nie grzeszy inteligencją a innym wytyka. 🤨