Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

sam do niej nalezysz wiec sie nie dziw ze was nie lubia-jaka okolica taka elita..jego kuzyn byl szycha w komendzie glownej policji, sam podawales  nazwe tego jeziora wielkie jakies tam na sz

Kura czleku o czym ty pierdaczysz..Szelment nie leży koło  Filipowa... 😁😁😁

Czyli ma śmiecia w rodzinie...To nie okolica ze wsi  tylko sam Filipow jako miasto kiedyś  ma osiedlenców różnego pochodzenia i na szczęście mało już ich zostało bo to nie są rodowici Polacy jak my...Na S  komendant to wiem i pamiętam o ile to ten... Był jeszcze drugi przed nim na S policjant ale nie wiem czy był komendantem.. 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

Niedzielski zapowiedział dziś na konferencji że połowa lutego będzie 60 tyś zakażeń dziennie i jest to już V fala przecie w lutym są ferie zimowe .

Ale jak powiedział zatrudniają ekspertów i ekonomistów bo za kilka miesięcy wychodzimy z pandemii .

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, galan99 napisał:

połowa lutego będzie 60 tyś zakażeń dziennie 

W tym wiekszosc to zapewne nie zaczepieni B|

Edytowane przez V12
Opublikowano
5 godzin temu, many13 napisał:

269652556_5073751722644639_4705760927886914923_n.jpg

Wieść niesie, że rezygnacja w Radzie Medycznej to pokłosie złożenia przez Konfederację wniosku do ABW o sprawdzenie powiązań członków Rady Medycznej przy premierze z firmami farmaceutycznymi. Może coś jest na rzeczy. Przypadek?

• Like 2
  • Confused 1
Opublikowano

Mając taką służbę zdrowia jaką mamy to jedni i drudzy mają przeję... 

U znajomej zdiagnozowali raka płuc od 2 tygodni przebywała w szpitalu, dziś mieli ją przewieść na chemię ale wyszło że ma covid a jest po 3 dawce i przed przyjęciem jej do szpitala miała negatywa czyli w szpitalu musiała złapać gdzie wszyscy szczepieni i badani. Teraz leży na oddziale covidowym bez szans na chemię. 

Kolejny przykład że prawie za każde zakażenia odpowiadają zaszczepieni. Wśród znajomych i w rodzinie to wszyscy co byli chorzy to złapali od zaszprycowanych. 

• Sad 2
Opublikowano
2 godziny temu, poosa21 napisał:

Ty jesteś normalny? Przedstawiłem co dane czarno na białym że i tak kombinują z danymi na korzyść szprycy. 

Mów do słupa, a słup jak d... 😂 Nie podważaj tego co jedyna słuszna telewizja przekazała swoim barankom amen 😂

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano

paszport cowida A gdzie ozdrowienca. przechorowane, badania na przeciwciala i człowiek wolny. 

Opublikowano

to już się zaczyna sypać. ale ludzie jeszcze oczu nie mogą otworzyć. 

Opublikowano (edytowane)

jak te paszporty wejda w zycie to nawet sie do lasu nie wejdzie 🙌 😅

Edytowane przez V12
Opublikowano

Ludzie powoli się budzą. 

2 minuty temu, V12 napisał:

jak te paszporty wejda w zycie to nawet sie do lasu nie wejdzie 🙌 😅

Mam prawie 3 ha lasu, także po swoim mogę robić co chce

Jak coś to zaproszę was chłopy🙋‍♂️

Opublikowano

aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl o tym cyrku. to się spokojnie nie skończy. 

Opublikowano

Jakie paszporty? O czym Wy piszecie? Ja jestem "z końca świata", brak cywilizacji, nauki, wykształcenia i ... covida. I nie mam pojęcia co tu za poruszenie z tymi paszportami. To nowy pomysł czy to jeszcze ten stary? 

Opublikowano

luty, marzec brrr , dosyć ze mam wrodzoną wrogośc do zimy , to jeszcze ...

Opublikowano
1 minutę temu, Kallina86 napisał:

Jakie paszporty? O czym Wy piszecie? Ja jestem "z końca świata", brak cywilizacji, nauki, wykształcenia i ... covida. I nie mam pojęcia co tu za poruszenie z tymi paszportami. To nowy pomysł czy to jeszcze ten stary? 

też Masz Tak że jak pronda nie ma i tv nie działa to nie ma pandemji 🤔

Opublikowano
3 godziny temu, poosa21 napisał:

Ty jesteś normalny? Przedstawiłem co dane czarno na białym że i tak kombinują z danymi na korzyść szprycy. 

pusia sprawdziles dokladnie cala tabelke ??? wedlug niej w calym roku na swirusa umarlo w calej polsce osob bez plci  153 .......ja znalazlem nawet 1 osobe bez wieku.

po prostu zdarza sie ze taka pusia czy inny glupi grzes,skonczy studia zaoczne , a ze do niczego sie nie nadaje to idzie do jakiegos urzedu po znajomosci posade dostaje a potem takie kwiatki powstaja.

3 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

Kura czleku o czym ty pierdaczysz..Szelment nie leży koło  Filipowa... 😁😁😁

Czyli ma śmiecia w rodzinie...To nie okolica ze wsi  tylko sam Filipow jako miasto kiedyś  ma osiedlenców różnego pochodzenia i na szczęście mało już ich zostało bo to nie są rodowici Polacy jak my...Na S  komendant to wiem i pamiętam o ile to ten... Był jeszcze drugi przed nim na S policjant ale nie wiem czy był komendantem.. 

ja pisalem ze nazwisko ma podobne jak to jezioro, jeszcze pare osob o tym nazwisku tam zostalo, ale jego bracia i kuzyni dawno wyjechali.

17 minut temu, gregor1284 napisał:

Spokojnie Darek, to już ostatnia prosta 🙊

setki szurow dziennie niosa ostatnia prosta.