Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za kilka lat to wariactwo będzie wyśmiewane, ale teraz to nie ma żartów, bo oni to naprawdę chcą zrobić! Naprawdę pod pretekstem zapewnienia wolności, tą wolność nam chcą odebrać!

Czy chcecie żyć w świecie, który właśnie w tym momencie próbuje narysować nam Prawo i Sprawiedliwość przy pomocy centrolewicowej opozycji! Zastanówcie się czy chcecie, żeby ta fantazja, która dotychczas była znana z serialu „Black Mirror”, gdzie wszyscy będziemy pod pełną kontrolą i z maksymalnymi ograniczeniami, będziemy kategoryzowali ludzi, będziemy mieli getta, do których będzie można wejść tylko pod warunkiem, że będzie się zaszczepionym i tylko pod warunkiem, że będzie się usłużnym, grzecznym tej władzy.

Benjamin Franklin powiedział, że kto rezygnuje - dla tymczasowego bezpieczeństwa -rezygnuje z wolności, nie będzie miał ani bezpieczeństwa, ani wolności! I to właśnie teraz rząd PIS chce zrobić - doprowadzić do tego, że będziemy niewolnikami we własnym kraju!

https://www.facebook.com/partia.korwin.jkm/videos/450851919745273

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Pafnucy napisał:

wiesz. ci co zmarli, raczej tu nie napiszą czy szczepić się , czy też nie.

A to szczepione nie umierają? A sąsiadka drugi tydzień pod aparatami  i szczepiona... I co? Uwierzyłeś że spryca daje nieśmiertelność? Nie rozsmieszaj..😜 

A powikłania i zgony po szczepieniu to co te ludki napiszą tu?.. Co one gorsze są? 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
Pafnucy napisał:

2 minuty temu, niesmiertelny88 napisał:

Ale że o chu... ci zetorki chodzi? może Ty chcesz bana? Nikt nikogo nie obraża, mamy swoje zdanie i... masz problem?

mam. wystarczy poczytać. stare chłopy, a wyzywają się jak dzieci.

kto kogo wyzywa? Chamu to Ty. My se piszemy o swoich poglądach. za co te bany mamy dostawać?

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, galan99 napisał:

wariactwo będzie wyśmiewane,

mi do śmiechu nie jest , może być bardzo kłopotliwe i uciązliwe  oganianie sie od tej substancjii przez najbliższy rok 

Edytowane przez V12
Opublikowano

pewno też.

znajomy niedawno bardzo ciężko przeszedł. powiada że w szpitalu dało się zauważyć że szczepieni łagodniej przechodzili. pomimo tego raczej się nie zaszczepi. ale choroba mocno mu nadszarpnęła zdrowie. podobno to odwracalne, ale długa droga do tego.

3 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

A to szczepione nie umierają? A sąsiadka drugi tydzień pod aparatami  i szczepiona... I co? 

Opublikowano
galan99 napisał:

Za kilka lat to wariactwo będzie wyśmiewane, ale teraz to nie ma żartów, bo oni to naprawdę chcą zrobić! Naprawdę pod pretekstem zapewnienia wolności, tą wolność nam chcą odebrać!

Czy chcecie żyć w świecie, który właśnie w tym momencie próbuje narysować nam Prawo i Sprawiedliwość przy pomocy centrolewicowej opozycji! Zastanówcie się czy chcecie, żeby ta fantazja, która dotychczas była znana z serialu „Black Mirror”, gdzie wszyscy będziemy pod pełną kontrolą i z maksymalnymi ograniczeniami, będziemy kategoryzowali ludzi, będziemy mieli getta, do których będzie można wejść tylko pod warunkiem, że będzie się zaszczepionym i tylko pod warunkiem, że będzie się usłużnym, grzecznym tej władzy.

Benjamin Franklin powiedział, że kto rezygnuje - dla tymczasowego bezpieczeństwa -rezygnuje z wolności, nie będzie miał ani bezpieczeństwa, ani wolności! I to właśnie teraz rząd PIS chce zrobić - doprowadzić do tego, że będziemy niewolnikami we własnym kraju!

https://www.facebook.com/partia.korwin.jkm/videos/450851919745273

zamkną cię i tyle. jak im podpadniesz to na Sybir cię wywioza. skąd Ty i po co takie pomysły bierzesz?

Opublikowano
7 minut temu, V12 napisał:

I to jest problem , który mnie tylko i wyłacznie trapi , bo ja mam gdzieś a ciągle czuje zagrożenie przymusem 

Sęk w tym że się zgadzam z tym co piszesz. 

6 minut temu, niesmiertelny88 napisał:

Gdzie Panie napisałem coś o twojej rodzinie? rodzina to świętość i nikt nie ma PRAWA SIE W NIĄ WTRĄCAĆ

Źle mnie zrozumiałeś. 

Pisałem o przymuszaniu do szczepień. 

Opublikowano
4 minuty temu, niesmiertelny88 napisał:

kto kogo wyzywa? Chamu to Ty. My se piszemy o swoich poglądach. za co te bany mamy dostawać?

co tu chamami niuniuś wyskakujesz? leć tatusiowi pyskować nie tu do mnie. :D

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Pafnucy napisał:

pewno też.

znajomy niedawno bardzo ciężko przeszedł. powiada że w szpitalu dało się zauważyć że szczepieni łagodniej przechodzili. pomimo tego raczej się nie zaszczepi. ale choroba mocno mu nadszarpnęła zdrowie. podobno to odwracalne, ale długa droga do tego.

A moi znajomi przechodza  bezobjawowo i co?... Pisze oczywiście o ludziach zdrowych a nie o tych co mają dziesiątki chorób i im zwykła grypa i jej powikłania to wyrok... 

Wiesz co mi to mówi co on powiada?..A no nic może sobie powiadać i ma, do tego prawo. 

Ja nikomu nie narzucam czy ma się szczepić czy nie... Wyrażam swoje zdanie i tyle. 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
Pafnucy napisał:

4 minuty temu, niesmiertelny88 napisał:

co tu chamami niuniuś wyskakujesz? leć tatusiowi pyskować nie tu do mnie. :D

dziadziu nie skacz bo ci pikawa stanie. szczepil się dziadek?

Opublikowano

tak tylko napisałem.

szkoda tych co odeszli na ten covid.....

2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Wiesz co mi to mówi co on powiada?..A no nic może sobie powiadać i ma, do tego prawo.

1 minutę temu, niesmiertelny88 napisał:

dziadziu nie skacz bo ci pikawa stanie. szczepil się dziadek?

no ba . trzy razy.

Opublikowano
5 minut temu, niesmiertelny88 napisał:

zamkną cię i tyle. jak im podpadniesz to na Sybir cię wywioza. skąd Ty i po co takie pomysły bierzesz?

Moi dziadowie walczyli o wolną Polskę podczas zaborów i podczas wojny wiec nie wstydzę się wolności i się nie podam i niech tak  zostanie . Wolność i niepodległość Tak nam dopomóż Bóg .

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

tak tylko napisałem.

no ba . trzy razy.

A innych nie szkoda?... Ludzie mają dziesiątki chorób i umierają i zwykla grypa czy zapalenie płuc to wyrok gdzie organizm rozwalony chemia itp.... 

Opublikowano
galan99 napisał:

5 minut temu, niesmiertelny88 napisał:

Moi dziadowie walczyli o wolną Polskę podczas zaborów i podczas wojny wiec nie wstydzę się wolności i się nie podam i niech tak  zostanie . Wolność i niepodległość Tak nam dopomóż Bóg .

piłeś wódkę?

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

A innych nie szkoda?

też, ale dość nagle ci co niedaleko mnie.

Opublikowano
Bogdan_ja napisał:

1 minutę temu, Pafnucy napisał:

tak tylko napisałem.

no ba . trzy razy.

A innych nie szkoda?... Ludzie mają dziesiątki chorób i umierają i zwykla grypa czy zapalenie płuc to wyrok gdzie organizm rozwalony chemia itp.... 

nie znam Cie ale... dziękuję.

Opublikowano
8 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Ja nikomu nie narzucam czy ma się szczepić czy nie... Wyrażam swoje zdanie i tyle. 

Ale jest realny problem że nam z góry narzucą , i mówie tu całkiem serio , wkrótce sie byc moze wyjasni ale w zła strone to idzie 

Opublikowano (edytowane)

nie. tego nie wiem.

ale jednak czasami człowiek się zastanawia, czy można było cos więcej zrobić....

Edytowane przez Gość