Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, peugeot napisał:

Do tego nie jest potrzebna ustawa , w kościele ( budynku )  obowiązują maseczki . Tak nakazuje organ nauczycielski i z tym nie ma dyskusji . 

że Tobie się chce jeszcze dyskutować z ludźmi , którzy na traktory czerwone wstążki wieszają.... no szacun....

3 minuty temu, galan99 napisał:

Polska walcząca .

ze z czem? z takimi którzy tylko czekają na socjal?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
26 minut temu, miwigos napisał:

Oczywiście wumieszaj piwo ,wino ,spiritus, i pij bedzie kolba jak talala

Na zabawach się piło spirytus popijało się pepsi , zapijało się piwem i winem i nic nie było i tak co sobota do białego rana zabawa trwała .

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

traktory czerwone wstążki wieszają.... no szacun....

oooooo , a ostatnio takiego mylismy blok i głowice  poł dnia ,

bo włąsciciel  uwierzył w cudowna moc reklamy  doktora w płynie 

Edytowane przez V12
Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

że Tobie się chce jeszcze dyskutować z ludźmi , którzy na traktory czerwone wstążki wieszają.... no szacun....

ze z czem? z takimi którzy tylko czekają na socjal?

Nie socjal nie .  tylko z durnotą Światową i lewactwem Unijnym tu jest problem .

Opublikowano

yhmmmm

kuźwa rozdwojenie jaźni?

popierają pis, ale nie nakazy

tvp tylko prawdę mówi, ale ich nie słuchają

paJACE KUŹWA....

Opublikowano (edytowane)

A kogo popierasz bo ja sobie jestem Panem w tej Polsce i nie zmuszą nakazem do niczego , tylko pod jednym mogę się ugiąć jak postawią mnie pod ścianą jak za Niemca .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
Opublikowano

dobra Panowie.

idę se bąbki na choince wieszać...9_9

3 minuty temu, witejus napisał:

Za chwilę będzie nowe konto

i zawsze ciekawe, w przeciwieństwie do Pańskiego...

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

yhmmmm

kuźwa rozdwojenie jaźni?

popierają pis, ale nie nakazy

tvp tylko prawdę mówi, ale ich nie słuchają

paJACE KUŹWA....

O sobie piszesz ? Toć głosowałeś na tą bandę a tera, udajesz przeciwnika? Kto jest większym pajacem? 🤮

• Haha 1
Opublikowano

słusznie piszesz. głupi byłem.

nigdy więcej nie zagłosuję!

Ogarek znasz się na chorobach cieląt? może byś co podpowiedział?

Opublikowano

może i słusznie...

2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Ja nie leczę przez internet.. 😁😁😁

Opublikowano

Bill Gates przepowiada rewolucję. Wskazał datę. „Byłem pod wrażeniem tego, co zobaczyłem”

Bill Gates po raz kolejny postanowił postanowił podzielić się z internautami swoimi przepowiedniami dotyczącymi najbliższej przyszłości. Miliarder przekonuje, że już zaledwie za trzy lata spotkania biurowe i biznesowe przeniosą się do cyfrowego świata.

Bill Gates w najnowszym wpisie na swoim blogu przedstawił swoje przewidywania dotyczące nieodległej przyszłości. Tym razem twórca Microsoftu zapowiada rewolucję w spotkaniach biznesowych.

Jak przekonuje, przyspieszenie w rozwoju wirtualnych doświadczeń dopiero się zaczyna, a pandemia i konieczność izolacji rozwinęła potrzeby i możliwości techniczne w spotkaniach wirtualnych. „Przewiduję, że w ciągu najbliższych dwóch lub trzech lat większość wirtualnych spotkań przeniesie się z siatek obrazu z kamer 2D (…) do metaversu, przestrzeni 3D z cyfrowymi awatarami” – przepowiada Bill Gates.

Miliarder przypomniał, że niedawno Facebook, jak i Microsoft ujawniły niedawno swoje wizje tej technologii. Według niego większość ludzi uzyskała dzięki temu pierwszy pogląd na to, jak będzie wyglądać najbliższa przyszłość.

Nowe technologie dzięki zestawom VR, okularom i rękawicom oraz słuchawkom pozwolą internautom przenieść się do świata wirtualnego. Tam pojawi się możliwość komunikacji z innymi użytkownikami za pośrednictwem cyfrowego awatara.

Nad awatarami 3D pracuje mnóstwo firm, a ja niedawno miałem okazję przetestować niektóre z ich prototypów. Byłem pod wrażeniem tego, co zobaczyłem. (…) Jest jeszcze trochę do zrobienia, ale zbliżamy się do progu, w którym technologia zaczyna odwzorowywać doświadczenie bycia razem w biurze” – przekonuje Bill Gates.

Do tego była potrzebny Covid do zniewolenia człowieka .

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Pafnucy napisał:

a podaj mi taką która nakazuje mi na twój ryj patrzeć?

1 godzinę temu, peugeot napisał:

Do tego nie jest potrzebna ustawa , w kościele ( budynku )  obowiązują maseczki . Tak nakazuje organ nauczycielski i z tym nie ma dyskusji . 

Żadnej ustawy takiej nie ma, jak byście się wysilili i poszukali to byście wiedzieli że to jest rozporządzenie a ustawa mówi o czymś zupełnie innym. 

Obowiązuje do tej pory ustawa z 5 grudnia 2008.

Jak ktoś wierzy w to że maska mu pomoże to niech nosi jego sprawa. 

Edytowane przez terminator1000