Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mnie to tylko płuca co raz bolą a gorączki nie mam i pracuje przy krowach ale zona przy wysiłku zadyszki dostaje ale jak nie robi to jest ok nie gorączkujemy ale zaczepieni.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
7 minut temu, Strongman napisał:

Mnie to tylko płuca co raz bolą

płuca jako organ nie bolą.

mało ważne, ale raczej mięśnie od kaszlu dokuczają.

Grześ juz całkiem zdrów?

Opublikowano (edytowane)

Ja nic nie kaśle ale niema co się śmiać ze świrusa zobaczę jak to będzie.Przeciwnika nigdy nie można lekceważyć.Jak na razie bim berkiem go truje i amolem na plecy.

Opublikowano
4 minuty temu, pafnucy napisał:

płuca jako organ nie bolą.

mało ważne, ale raczej mięśnie od kaszlu dokuczają.

Grześ juz całkiem zdrów?

Nie Całkiem, ale jest dobrze w porównaniu do tego co było 👍 Lekkie osłabienie zostało, i trochę chyba zatoki dokuczają. W piątek już koniec izolatki i oficjalnym ozdrowieńcem będę jak będzie dobrze.

Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

no to będziesz niemal jak @jacus ;)

Oby tylko nie chciał żeby mu jaki pomnik za to nie stawiać. 🤭

Opublikowano

No też się cieszę że  organizm dał radę i na płuca nie poszło, ale fakt jest że zaraz na drugi dzień byłem u lekarza i leki. Gdybym czekał jak szwagier że samo przejdzie mogło by być różnie. Niestety wielu ludzi siedzi w domach bo nie chcą kwarantanny, i idą jak już nóż na gardle.

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Oby tylko nie chciał żeby mu jaki pomnik za to nie stawiać. 🤭

ale któren któremu?

Opublikowano (edytowane)

A gdzie załapałeś nie wiesz ale  ja wiem bo z nikim się nie spotykam tylko z zoną.Bo cały czas tylko w polu a to talerzowanie rżyska qq a potem orka.

Opublikowano
4 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Ja nic nie chcę, jak który osocza potrzebuje to czekolada wystarczy, albo ciastka owsiane z czekoladą lubie🙋‍♂️😋

Grześ, a jedynie tak z ciekawości. szczepił się będziesz, czy nadal uważasz że to niepotrzebne?

Opublikowano (edytowane)

Uważam że szczepienie jest potrzebne, jedynie co to mam zastrzeżenia do pełnego bezpieczeństwa obecnych preparatów na covida, ale narazie tego nie przyjmę, wielu znajomych zaszczepionych i chorują ciężko,  nawet lekarka moja zaszczepiona i w strachu że nie działa to tak jak trzeba j nie w pełni chroni.Pierwsze co to będę robił sobie wszystkie badania, krew PSA, mam kilka objawów niepokojących i czas to sprawdzić.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Strongman napisał:

A gdzie załapałeś nie wiesz ale  ja wiem bo z nikim się nie spotykam tylko z zoną.Bo cały czas tylko w polu a to talerzowanie rżyska qq a potem orka.

A jakie mieliście  objawy co skłoniły Was do testu ?? 

Edytowane przez V12
Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

A jak z zoną uprawiasz co dzień tego tego a ona ma cowid to go masz czy nie.Chyba raczej tak.

No można taki , wniosek wysunąc ,  a masz jakies objawy ??