Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

ja najprawdopodbniej nigdy- chyba ze mnie sytuacja prawna zmusi. gdybys nie wiedzial to bylem chory, swoje odcierpialem ,3 tygodnie z zyciorysu wyjete, temu chce uchronic innych a ze oni nie chca wiec kij im  w oko.

ale zgodnie z tym co mówią, to drugi raz też możesz zachorować. nie chcesz się przed tym uchronić?

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

na grype tez nigdy sie nie szczepilem i nie zamierzam.

ja najprawdopodbniej nigdy- chyba ze mnie sytuacja prawna zmusi. gdybys nie wiedzial to bylem chory, swoje odcierpialem ,3 tygodnie z zyciorysu wyjete, temu chce uchronic innych a ze oni nie chca wiec kij im  w oko.

Tym bardziej powinieneś się zaszczepić, drugi raz nie będzie 3 tygodnie tylko 6.

Opublikowano
1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

Bo liczy się kasa Panie i nic wiecej, kogo obchodzi czyjeś zdrowie🤨

Tu chodzi o namiastkę normalności. Jakoś tydzień wcześniej gdy kurki na narodowym zrobił imprezę disco polo na płycie boiska był większy ścisk niż na meczu i jakoś nikt maseczki nie miał. 

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, jacus napisał:

a skad wiesz ze im sie fioli nie pomieszaly ?

raczej tobie lekarstwa się pomieszały te na głowę z tymi na nogi

na grype tez nigdy sie nie szczepilem i nie zamierzam.

już od dawna wiedziałem że wypisujesz te bzdety z nudów i dla beki.

temu chce uchronic innych

dobrodziej się znalazł😝

bedzie startowal na wojta

w Liszkach może byś miał szanse

i doczekam balcerowicza 

i obyś doczekał ,tylko nie zapominaj że zdrowie nie takie jak za I Balcerowicza

Edytowane przez witejus
Opublikowano

Jacus to przed wirusem był coś nie tego, ale to co teraz wypisuje, to nie myślałem  że jest z nim aż tak tragicznie.

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, jacus napisał:

kaczystan to parodia prl-u , nie takie cuda beda sie dziac. to wszystko juz przezylem wiec mam nadzieje ze i powtorke przezyje i doczekam balcerowicza 

Jedna poprawka tak sie dzieje... na CAŁYM SWIECIE ,  wpisz u wujka kryzys energetyczny , W sumie ciekawe skąd sie tak nagle wzioł heheheh ...

Poczytaj sobie co sie dzieje w dwóch azjatyckich krajach , badz co bądz fabrykach wspólczesnego świata 

I jeszcze jedno jako cywilizacja zyjemy tylko w tej chwili dzieki paliwom kopalnym . 

Edytowane przez V12
Opublikowano

ponoc tych co, co chwile likwiduja i otwieraja konta w internetach poza kolejnoscia przyjmuja -to oznaka powaznych problemow psychicznych i emocjonalnych.

42 minuty temu, witejus napisał:

raczej tobie lekarstwa się pomieszały te na głowę z tymi na nogi

już od dawna wiedziałem że wypisujesz te bzdety z nudów i dla beki.

dobrodziej się znalazł😝

w Liszkach może byś miał szanse

i obyś doczekał ,tylko nie zapominaj że zdrowie nie takie jak za I Balcerowicza

gorzej jakby mi sie kabelki pradowe pomylily jak tobie.

szczepionka jest robiona na apodstawie ubieglorocznego wariantu wirusa grypy wiec nie zawsze jest skuteczna- o tym bolesnie przekonal sie moj szwagier i juz sie nie szczepi.

na wojta czy tez innego polityka sie nie nadaje- wale prawde prosto z mostu kazdemu w oczy-co widac w kazdym moim poscie.. psychcznego nazywam psychicznym ,glupka glupkiem-to dla polityka dyskwalifikacja.

Opublikowano (edytowane)

to tym pradem to raziles sie celowo ?? myslalem ze w chwili slabosci chciales robic za zarowke .

sam pisales za sie podlaczyles recznie pod linie wysokiego napiecia.

ja nie wyzywam-ja stwierdzam fakt, wiele waszych postow potwierdz to ze macie jakies odchyly-ktore to juz twoje konto czy tego "da silvy"

Edytowane przez jacus
Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał:

Jacuś zażyj leki na głowę już czas

Ale ty się nie dziw jacusiowi że sepleni bo od oglądania propagandy cowidowej to mu się klepki poprzestawiały. 🤪

Opublikowano (edytowane)

Łon ma chiba rację że to groźna choroba w jego przypadku.... Skutki uboczne są fatalne... 😁

Szkoda kobity tylko... Hehe Ale jest tu jeden co się ogłasza na forum że  dorucha niedoruchane czterdziestki.... 😁😁😁😁 Gregor czy jak mu tam 😜

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

widze sami fachowcy od lekow- radze zmiencie je, bo nie widac zeby wam pomagaly..

ogarek  zwroc sie do tego gregora o pomoc -poki nie zapozno i twoja nie znalazal sobie innego ogiera, ciagle pisze o impotencji -co juz nawet ogarek konara nie rozpala ?

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

ogarek  zwroc sie do tego gregora o pomoc -poki nie zapozno i twoja nie znalazal sobie innego ogiera, ciagle pisze o impotencji -co juz nawet ogarek konara nie rozpala ?

Znaczy twoja już znalazła... A to sory nie było tematu 😜... 

Opublikowano
35 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Znaczy twoja już znalazła... A to sory nie było tematu 😜... 

pisales o inwalidach-okazali sie nimi tesciowie twojego syna

pisales o impotentach-okazales sie nim sam

pisales o zdradzie-zona cie rogi przyprawila

kurna -ciekawe masz zycie ,takie nie za wesole, nic dziwnego ze masz teraz okres manii, wdepresji usuniesz konto i znowu kiedys wrocisz po remisji choroby.

Opublikowano (edytowane)

Ja pierdziu placek żyłka ci ebnie zara 😜😁😁😁😁😁

Ps. A jeszcze takie pytanko... Wisz może ile ha ma ogarek czy nie widzisz tego szklana kula.... 😁😁😁😁😁😁

Opublikowano (edytowane)

Może swoim się pochwal dla odmiany... 😁😁😁😁😁😁

Tylko nie mów że nie dałeś rady zrobić 🙉

Skoro wiele razy pisałem to może jakiś cytat znajdziesz tak dla potwierdzenia tej twojej "prawdy"....