Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, DTaras napisał:

Nic nie zastąpi obiektywnej decyzji. 

No dokładnie , dlatego boje sie przymusu albo , posredniego wymuszania (co juz od dawna wystepuje ) 

Opublikowano
44 minuty temu, V12 napisał:

https://polskieradio24.pl/5/4147/Artykul/2817985,Pilkarze-Premier-League-nie-chca-sie-szczepic-Jest-reakcja-wladz

No proszę , milionerzy , globtroterzy ... nie chcą korzystać z cudownych zdobyczy ???

pewnie odwiedzili Polskę "B" i namieszali im w głowach 

:D:D

to wez sprawdz skad przyjechali-popatrz po nazwiskach i juz bedziesz wiedzialze to przewaznie troche dalej niz b

Opublikowano
V12 napisał:

Przed chwilą, DTaras napisał:

Nic nie zastąpi obiektywnej decyzji. 

No dokładnie , dlatego boje sie przymusu albo , posredniego wymuszania (co juz od dawna wystepuje ) 

Masz łeb u uj to kombinuj. Idziesz na szczepienie, zgłaszasz alergię i masz z bani. Nikt Cię nie zaszczepi w punkcie gdzie niema możliwości reakcji. Robisz resztę kwitów i przymus odpływa do krainy wiecznej szczęśliwości.

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

to wez sprawdz skad przyjechali-popatrz po nazwiskach i juz bedziesz wiedzialze to przewaznie troche dalej niz b

to nie ważne , od wielu lat juz tam nie są , a podobno " z kim przestajesz takim sie stajesz " 

Opublikowano
Dnia 6.10.2021 o 09:03, DTaras napisał:

I byś ćpał co 12 godzin eksperymentalny lek? To dla powstrzymania rozwoju choroby z lekkich objawów. Musiałbyś z katarem polecieć i się wytestować...

Leczeniu grypy a pomaga zwalczać Covida wiec jak to działa jak to są inne wirusy .

1 godzinę temu, V12 napisał:

50 % Polaków to ma alergię i nie zaszczepią .

Opublikowano (edytowane)

Jacuś jak zwykle jedziesz po łepkach. Wyjaśniała, iż w urzędzie Pan tak się przestraszył wizyty poselskiej z jej udziałem w asyście, że pobiegł do mediów nagłośnić, że czarownica go zaatakowała, bo dokumentacja tajna, czyli chciałoby się rzec nielegalna.

Łykasz wszystko z mainstream'u byle zapudrowane.

Edytowane przez Ywa
Opublikowano

psychiatra wypowiada sie o szczepionkach ?? gdyby nie to ze widac zesama wymaga pomocy specjalistycznej to powinna leczyc innych szurow- ze strachu gotowi przedwczesnie pozegnac sie ze swiatem.

tajne dane ?? gdybys dokladnie posluchala wywodow kazdego szuru-guru to oni zawsze opowiadaj ze dostali od kogos,czy slyszeli albo jakis badacz im powiedzial bez podania zrodla, nazwisk czy nazw instytutow.

v12-zaczales studiowac na politechnice ?🤣, jesli zaszczepionych jest 2 razy tyle co nie zaszczepionych a umiera ich tylko 20 % to wlasnie udowadnia ze szczepionka jest jak najbardziej skuteczna, biorac pod uwage ze wiekszosc zaszczepionych to osoby starsze i schorowane to tym bardziej udowadnia ze szury sa narazone na smierc wielokrotnie bardziej niz zaszczepienie i  oczywiscie ozdrowiency😛.

nie ma w was zadnej refleksji ze sami sie najbardziej osmieszacie swoim bzdurnymi teoriami ?? brakiem podstawowej logiki,znajomosci arytmetryki i statystyki, 

ciekawe czy sa statystyki wyksztalcenie, zamoznosci a wyszczepienia ?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, jacus napisał:

v12-zaczales studiowac na politechnice ?🤣, jesli zaszczepionych jest 2 razy tyle co nie zaszczepionych

A jest ? 2 razy tyle ? okolo 50% ogółu to 2 razy tyle ??? 

dla mnie to po rowno 

Grupy wiekowe nie mam dokladych danych , co do'smiertelnosci grup z tescikem i paszporcikiem , wiec naturlanie odnosze sie do tego co mam podane . 

To mi wystarczy , moja logika jest do tej pory nie zawodna nie zamierzam jej w tym temacie zmieniać .

Ale dzieki za troske ,

31 minut temu, jacus napisał:

ciekawe czy sa statystyki wyksztalcenie,zamożnosci a wyszczepienia ?

myśle że kopiący piłkę nie narzekaja na 0 na kontach😃 

a i full ludzi co znam w realu ,  nie powiem troche $ im w kapitale nazbierało i też róznych dyplomów i kursow i tego typu papierow 

Ale nie powiem taka , statystyka byla by ciekawa z punktu naukowego 

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, jacus napisał:

psychiatra wypowiada sie o szczepionkach ?? gdyby nie to ze widac zesama wymaga pomocy specjalistycznej to powinna leczyc innych szurow- ze strachu gotowi przedwczesnie pozegnac sie ze swiatem.

tajne dane ?? gdybys dokladnie posluchala wywodow kazdego szuru-guru to oni zawsze opowiadaj ze dostali od kogos,czy slyszeli albo jakis badacz im powiedzial bez podania zrodla, nazwisk czy nazw instytutow.

v12-zaczales studiowac na politechnice ?🤣, jesli zaszczepionych jest 2 razy tyle co nie zaszczepionych a umiera ich tylko 20 % to wlasnie udowadnia ze szczepionka jest jak najbardziej skuteczna, biorac pod uwage ze wiekszosc zaszczepionych to osoby starsze i schorowane to tym bardziej udowadnia ze szury sa narazone na smierc wielokrotnie bardziej niz zaszczepienie i  oczywiscie ozdrowiency😛.

nie ma w was zadnej refleksji ze sami sie najbardziej osmieszacie swoim bzdurnymi teoriami ?? brakiem podstawowej logiki,znajomosci arytmetryki i statystyki, 

Aby rozpocząć specjalizację z zakresu psychiatrii należy ukończyć 6 letnie studia medyczne

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

Na czyich usługach jesteś ile za to bierzesz ? .

Opublikowano
3 godziny temu, galan99 napisał:

Na czyich usługach jesteś ile za to bierzesz ? .

moich. ja Mu lajkami płacę.

Opublikowano

ja jestem sluga wladcy ciemnosci a nawet jakiegos pierscienia.lucyfer moim panem a belzebub nadzorca, placa mi  codzien 30 srebrniki

5 godzin temu, V12 napisał:

A jest ? 2 razy tyle ? okolo 50% ogółu to 2 razy tyle ??? 

dla mnie to po rowno 

Grupy wiekowe nie mam dokladych danych , co do'smiertelnosci grup z tescikem i paszporcikiem , wiec naturlanie odnosze sie do tego co mam podane . 

To mi wystarczy , moja logika jest do tej pory nie zawodna nie zamierzam jej w tym temacie zmieniać .

Ale dzieki za troske ,

myśle że kopiący piłkę nie narzekaja na 0 na kontach😃 

a i full ludzi co znam w realu ,  nie powiem troche $ im w kapitale nazbierało i też róznych dyplomów i kursow i tego typu papierow 

Ale nie powiem taka , statystyka byla by ciekawa z punktu naukowego 

szczepionych jest ponad 19 milionow,doroslych obywateli jest teoretycznie ok. 32 miliony,z tego pewnei ze 2 za granica i pewnei wiekszosc z nich zaszczepiona, dzeci i mlodziez nie licze bo ilu z nich wpadlo w tryby swirusa-kilkadziesiat tysiecy,

co do grup wiekowych-sa dane sprawdz, 

jakbys nie liczyl szczepionki sa skuteczne i zadna szurowska schiza tego nie zmieni..

ta psychiatra ile lat temu studiowala medycyne?? jak poziom nauki sie zmienil od tamtej pory..

kiedys zeby wymyslic szczepionke to potrzebowano lat a teraz w dobie superkomputerow, zawansowanych technologii, sekwencjonowania genomow,inzynierii genetycznej to chwila....

zauwazyliscie ze swiat sie zmienil od czasow palenia czarownic na stosie ?? uzdrowicieli, szamanow???

Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

ja jestem sluga wladcy ciemnosci a nawet jakiegos pierscienia.lucyfer moim panem a belzebub nadzorca, placa mi  codzien 30 srebrniki

łeeee tam. Ty normalny SZUR jesteś.

Opublikowano

Jacuś 

Co ja poradze , Tobie nie potrzebne masz tam swoje powody , mi też nie potrzebne mam tez swoje powody . 

Opublikowano
53 minuty temu, jacus napisał:

w nocy nasle na ciebie mary i sie przekonasz ze nie masz racji.  a potem holefernes przyjdzie po twoja dusze zaszczepiona

kurna. może Ty faktycznie lepiej się nie szczep...:D

Opublikowano

gdy mi wszczepia jakiegos czipa-jak tobie-to dopiero bedzie sie dzialo, za kase sorosa i getsa to na piechote pojde po ciebie 🤣to daleko w uj ale za kase swiatowego rzadu zrobie wszystko, chyba wisla splyne do wieprza tak bedzie njawygodniej.

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

kiedys zeby wymyslic szczepionke to potrzebowano lat a teraz w dobie superkomputerow, zawansowanych technologii, sekwencjonowania genomow,inzynierii genetycznej to chwila...

taa na ASF wymyślanie szczepionki  trwa i trwa i trwa ... ,acha to tylko chwila

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

gdy mi wszczepia jakiegos czipa-jak tobie-to dopiero bedzie sie dzialo, za kase sorosa i getsa to na piechote pojde po ciebie 🤣to daleko w uj ale za kase swiatowego rzadu zrobie wszystko, chyba wisla splyne do wieprza tak bedzie njawygodniej.

a niech stracę. wyjdę ku Tobie. :D