Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, peugeot napisał:

Zmień źródło informacji . Bo te z  których teraz korzystasz nie mówią prawdy .

Sam zmienić źródło informacji bo polskie media są tak wiarygodne że aż sam scyzoryk w kieszeni się rozkłada jak tą "prawdę "nam serwują. 

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Ywa napisał:

Jak zwykle zero argumentów.

chyba od ciebie sie tym zarazilem.

3 godziny temu, Bercik92 napisał:

A czym się różni grypa od covid? 😏

gdy dostaniesz to sie przekonasz...bedzie bolalo. ale jesli nie wierzysz ze ogien parzy to sam musisz reke wsadzic

https://www.medonet.pl/koronawirus-pytania-i-odpowiedzi,po-czym-poznac--ze-przeszedles-covid-19---wyjasniamy-,artykul,65011254.html

Edytowane przez jacus
Opublikowano
Dnia 27.09.2021 o 13:39, jacus napisał:

ale ty nie jestes glupia-tylko chora a to zasadnicza roznica, nawet najwiekszy glupek czasami ma swiadomosc swojego stanu-chorym sie nie zdarza. wedlug nich wszystko jest  w porzadku, zadna bliska osoba nie daje ci do zrozumienia ze cos jest nie tak ??

Ja ci daję to do zrozumienia już od roku i efektu zero, a pouczasz innych?  :P

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, jacus napisał:

kazdy szur powinien wyrzucic telefon komorkowy do kibla, laptop do smietnika a nie dawac zarabiac swiatowemu rzadowi..

Jak bym nie korzystał z tych "dobrodziejstw"  z powodu ułatwienia zarabianie hajsu to sa mi zbędne , mielismy po 16 lat każdy simsona , komarka albo rower i bez komóry kazdy wiedział jak sie styknąć , teraz ludzi odsuneli od siebie bo lepiej gadac przez ekran niż w realu ...

Edytowane przez V12
Opublikowano
2 minuty temu, deSilva napisał:

Ja ci daję to do zrozumienia już od roku i efektu zero, a pouczasz innych?  :P

zakladanie i zamykanie kont to jeden z przejawow niezrownowarzenia psychicznego -ile juz miales kryzysow psychicznych ,ktore to juz konto ???

Opublikowano (edytowane)

Nie interesuj się kontami, pierd*lenie z uporem maniaka w kółko to samo, to jest przejaw debilizmu, połączonego z kretynizmem.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

zakladanie i zamykanie kont to jeden z przejawow niezrownowarzenia psychicznego

Eeeeee. chcesz z wyskoku w kostkę zarobić? jestem bardzo zrównoważony 😜🤪

Opublikowano
15 minut temu, jacus napisał:

zakladanie i zamykanie kont to jeden z przejawow niezrownowarzenia psychicznego -ile juz miales kryzysow psychicznych ,ktore to juz konto ???

Nie można generalizować. Każde jego zniknięcie ma swoją historię. Np. MAT uciekał przed Meg, a  Szon chciał wyczyścić licznik z punktów😂

Opublikowano

uderz w stol a nozyce sie odezwa...

sean -twoim kontem nie ma co sie interesowac za chwile bedziesz mial nastepne ale problem zostanie, chocbys jakas fajna  nazwe wymyslil i tak bedziemy wiedzieli ze to ty.

ten przycisk usun konto to sam sie uruchamia ?? czy trzeba go nacisnac?? cos przedtem sie dzieje czy to tak przychodzi-a dzisiaj sobie usune konto,ot tak z nudow ??

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, jacus napisał:

uderz w stol a nozyce sie odezwa

No no no🤨 Ja akurat musiałem uciekać najpierw przed danielhaker, a potem młodymi gniewnymi sumkiem i bartkiem. Ale już odpuścili, a daniel vel agrolnik chyba nawet polubił hehe

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano
jacus napisał:

. 3 godziny temu, Bercik92 napisał: A czym się różni grypa od covid? 😏 gdy dostaniesz to sie przekonasz...bedzie bolalo. ale jesli nie wierzysz ze ogien parzy to sam musisz reke wsadzic https://www.medonet.pl/koronawirus-pytania-i-odpowiedzi,po-czym-poznac--ze-przeszedles-covid-19---wyjasniamy-,artykul,65011254.html

Nic nie bolało. Prędzej ciebie bolalo jak wchodziło i wychodziło...

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

co wchodzilo i wychodzilo ??

kiedys to byli moderatorzy... zaden z nas juz by nie mogl nigdy zadnego konta zalozyc. .ban dozywotni 🤣

Bystry jak zwykle. 🤦‍♂️

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, jacus napisał:

kiedys to byli moderatorzy... zaden z nas juz by nie mogl nigdy zadnego konta zalozyc. .ban dozywotni 🤣

Gówno prawda.. miałem kiedyś multii na pierwszym  koncie  jakoś  "pipa 123 " i skasował je sam szef i żaden modek go nie skumal.... 😁😁😁😁

Nie dał zadnego bana na głównym.. 😜

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
1 godzinę temu, Winnetou napisał:

Nie można generalizować. Każde jego zniknięcie ma swoją historię. Np. MAT uciekał przed Meg, a  Szon chciał wyczyścić licznik z punktów😂

A do Korsarza się nie dokopałeś i kiedy był   :P   do d*py z ciebie Sherlock Holmes.    xD

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

kiedys to byli moderatorzy

Ale kiedyś już minęło

A po za tym to kiedyś i koronawirusa nie było

Wszystko się zmienia Szanowny Szuru🤗

Opublikowano
jacus napisał:

To tak jak z kebabem. Dobry kebab piecze dwa razy. Jak go się je i wydala😁

Opublikowano (edytowane)

Już ci pisałem, że wiem o korsarzu, tylko nie wiem z jakiego powodu zniknął. Można przypuszczać, że też przez kobiety hehe. 

Apropos moderatorów, to każdemu nowemu władza uderza do głowy, na szczęście szybko przechodzi, a takiemu MAT tylko się pogarszało. Czytałem fragmenty agrorandki sprzed lat i już bardziej nawiedzonego moda nie widziałem, banował nawet za inne zdanie. Dobrze, że to szefunio wyebał na zbity pysk. A tak na marginesie, gdyby Yacenty miał rozum to mnie by powierzył funkcję menderatora. Obiecuję, żebym nie zawiódł...hehe

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano

juz nie pamietam kiedy ostatnio jadlem kebaba . nigdy nie bralem ostrego wiec nic nie pieklo,

kiedy modzi to byli gimnazjalisci ,za tyle lat dorosli..wiekszosci sie znudzilo.

Opublikowano (edytowane)

Nikt mnie chłopcze nie wy***ał, tylko sam odszedłem i nikogo nie banowałem wbrew regulaminowi, i twoje szczęście, bo jakbym nie zrezygnował, to bym był do dziś modem, tylko ciebie już dawno by tu nie było    :P  ciebie modem, aż oplułem ekran.   xD No chyba cię posrało.   xD

9 minut temu, Winnetou napisał:

Już ci pisałem, że wiem o korsarzu, tylko nie wiem z jakiego powodu zniknął. Można przypuszczać, że też przez kobiety hehe. 

Apropos moderatorów, to każdemu nowemu władza uderza do głowy, na szczęście szybko przechodzi, a takiemu MAT tylko się pogarszało. Czytałem fragmenty agrorandki sprzed lat i już bardziej nawiedzonego moda nie widziałem, banował nawet za inne zdanie. Dobrze, że to szefunio wyebał na zbity pysk. A tak na marginesie, gdyby Yacenty miał rozum to mnie by piwierzył funkcję menderatora. Obiecuję, żebym nie zawiódł...hehe

Edytowane przez deSilva