Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robia to po to zeby chronic SWOJE uprawy'?? 

czy maja gest spoleczny'??

Opublikowano
1 godzinę temu, peugeot napisał:

Robią to we własnym interesie , choć mogli by próbować załatwić to w inny sposób .

Tez wlasnie

a gdyby nie darmowe sadzeniaki to rolnicy mieli by to w 4 ze przez nich sa szkodniki u kogos innego , i sadzili by byle co byle tanio

Opublikowano
5 godzin temu, Winnetou napisał:

Wiemy wiemy księgi Jehowy🤣 Kurła jak można wierzyć w takie bzdury, że świadkiem jehowy będzie pokolenie z 1914, jak ono dawno wymarło. Nie powiem kilkadziesiąt lat temu, ale żeby teraz? bo nawiedzony szur-guru odczytał tak z jakiejś piramidy?...to cza mieć mocno nie po kolei🥴

Opublikowano
5 godzin temu, peugeot napisał:

Znam kilku producentów sadzeniaków ziemniaka który dają okolicznym rolnikom ziemniaki za darmo po to aby ci nie sądzili słabo chronionych  ziemniaków na własne potrzeby .

Kilka lat temu wziełem irgę kwalifikowaną i posadziłem obok "starej " irgi. Ładniejsza był kwalifikat ale jak przyszło co do czego to własnie w tych kwalifikowanych była rdza . ta sama uprawa  i mimo wszystko ta stara irga była lepsza

Opublikowano

mnie to nie dziwi 🤣

7 godzin temu, Ywa napisał:

Jacuś opierając się na szmatławcach tak twierdzisz. Lubisz taplać się w tym bagnie, co?

Są piękne prace naukowe, jednakże  język naukowy nie jest dla zwykłych zjadaczy chleba; a to co tłumaczą jest naiwne i tylko  dla owieczek Jacuś.

jak trzeba to i w bagnie sie tapla-mamy takie w lesie,nic nie poradzi,a z tymi szmatlawcami to o co chodzi -na czym sie opieram -jesli opisuje przewaznie to co widze na wlasne oczy-nie pisze bzdur o swirusie bo na wlasnej skorze doswiadczylem tego o czym wy bredzicie..

ty jestes swiadkiem jehowy ?? zawsze myslalem ze to w miare mili,uczynni i przyjazni ludzie-choc oczywiscie ich wiara jest z deka j**nieta-zakaz przetaczania krwi to glupota wieksza nawet niz szurostwo i foliarze.

Opublikowano

No co @Ywa? Ksiądz też człowiek, ma swoje zdanie jak każdy😂 Nie mówię, że wszyscy święci. Ja nawet do spowiedzi wybieram takiego, który mnie nie opierdoli😅 Ilu was było na początku pandemii, że nawet w covid nie wierzyli, choć był czarno na białym.Gdzie oni się podziali? tylko Primo został, który przeszedł zwykłą grypę w 2017, a uważa się za pacjenta zero🤣.Tu masz dwa komentarze swojej koleżanki, jak zmieniła zdanie na przestrzeni kilkunastu miesięcy. Do refleksji. Pozdrawiam😗

Dnia 12.03.2020 o 20:04, Gość napisał:

Wiecie czemu taki bum na papier przy tej ,,pandemii "? Bo jeden kichnął - a dwóch się posrało... 😂

Ludzie... to już dawno jest, większość ma już to za sobą. 

Dnia 30.07.2021 o 22:24, tess napisał:

Choroba jest i to nic podobnego do wszystkich chorób jakie znam. Jedni przechodzą łagodnie a innym atakuje płuca i tu jest gorsza sprawa jedną naszą obroną jest szczepienie - łagodzi objawy choroby- to nie magiczne lekarstwo, jednak wirus szybciej jest zwalczany w organiźmie chociaż nie sprawia że nie zachorujemy - każdy wirus może przemknąć się do naszego układu immunologicznego nie ma rady... Jak czytam te brednie co wypisujecie to nie wiem czy zaraz na trzy zdrowaśki do pieca nie zaczniecie chorych wkładać... Wszystkiego co nowe będziecie się bać i negować? Jutro może was samochód piznąć czy meteoryt, a wy się martwicie co będzie po szczepieniu??? Litości. 

Do szczepionek będzie trudniej was przekonać, bo nie są 100% skuteczne, a jeszcze dodatkowo wirus się mutuje, ich skuteczność słabnie z upływem czasu...

Myślę że raczej nikt was nie będzie zmuszał do szczepienia, zluzujcie tyłki😁 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Winnetou napisał:

Myślę że raczej nikt was nie będzie zmuszał do szczepienia, zluzujcie tyłki😁 

Podobno ? będa tych "szurów " piętnować czerwonym żelazem po gołej d*pie... :D:D:)

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, pafnucy napisał:

a nie na czole?

Ogarnij przenośnie i żart , mówię o tych którzy nigdy z własnej woli nie pójdą na to , to żartobliwy rodzaj "kary" 

Edytowane przez V12
Opublikowano
4 minuty temu, pafnucy napisał:

Przymusimy Was

Dobry humor z rana 🤣😄

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, pafnucy napisał:

Nas jest coraz więcej. 

, tylko mediana wieku macie troche wysoka  ... tak źe... Moze byc ciezko z przymuszeniem 

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

Bardzo dobrze będzie komu podawać 2 razy w roku preparaty wiec trzeba się cieszyć z tego i + przeciw   grypie to będzie 3 razy w roku podany preparat  .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

W liczącym 100 mln mieszkańców Egipcie zaszczepieni pełną dawką to 3% społeczeństwa a 1 września było 291 zakażeń i 7 zgonów. W tym samym czasie w liczącym 9 mln mieszkańców Izraelu zaszczepionych oboma dawkami jest 62% populacji a 1 września było tam 16 629 zakażeń i 43 zgony!

Jacus jak to wytłumaczysz? 

I jeszcze o GB

Rząd Wielkiej Brytanii opublikował nowe dane, z których wynika, że zdecydowana większość zgonów z powodu „wariantu delta” występuje wśród osób, które zostały „w pełni zaszczepione” na koronawirusa (Covid-19). Spośród 742 zgonów, 402 było w pełni zaszczepionych. 79 otrzymało jeden zastrzyk. Tylko 253 było nieszczepionych. https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1009243/Technical_Briefing_20.pdf

Edytowane przez poosa21
Bo tak
  • Like 2
Opublikowano
23 minuty temu, pafnucy napisał:

Przymusimy Was

A widły w d*p znaczy że w czterech literach chcesz mieć?🤨😁

17 minut temu, pafnucy napisał:

Nas jest coraz więcej. 

Tak wiem że coraz więcej jest was zaszczepionych co rozsiewają strach i propagandę. 😁

8 minut temu, poosa21 napisał:

W liczącym 100 mln mieszkańców Egipcie zaszczepieni pełną dawką to 3% społeczeństwa a 1 września było 291 zakażeń i 7 zgonów. W tym samym czasie w liczącym 9 mln mieszkańców Izraelu zaszczepionych oboma dawkami jest 62% populacji a 1 września było tam 16 629 zakażeń i 43 zgony!

Jacus jak to wytłumaczysz? 

A zaraz ci jacuś pociśnie że jesteś szur i foliarz.