Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Istnieją incognito mechanizmy wyłączenia monopoli intelektualnych z ważnych powodów w ramach  traktatów. Wystarczy, że się uwypuklą.

Opublikowano (edytowane)

Zaraz upadnie cała ta durnota szczepionkowa preparatem bo świat się zmienia szybko i bardzo dobrze coś się dzieje na świecie jak Afganistanie .

Ameryka musi upaść . @jacus ZARAZ BĘDZIESZ SIĘ BAŁ JAK POLSKA PRZYJMIE KILKA TYSIĘCY Polska będzie musiała przyjąć kilka tysięcy uchodźców z Afganistanu .

Na cały świat rozjadą się i po co było się szprycować preparatem .

To są mutacje .

Może być zdjęciem przedstawiającym 19 osób i tekst „THEY VIRUS ARE THE STAND STAND”

Edytowane przez galan99
  • Like 1
Opublikowano

cos wisi w powietrzu szurskim ??
jedna cos pisze  bez sensu,drugi nieuk wstawia linka, trzeci bredzi jak zwykle...

wy macie jakas synchronizacje-jak nie przymierzajac lochy czy co.

jedne weteran z afganistanu przywiozl sobie stamtad dziewczyne, byla tlumaczka na misjach, mieszkala pare domow ode mnie i jakos sie nie balem.. w krakowie jest tylu obcokrajowcow ze nikt juz na nich nie zwraca uwagi.. powinni ich wyslac na wymierajacy wschod polski bo niedlugo zostana tylko ostatni emeryci. 

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)

Już Ty się o wschód nie martw, radzimy sobie świetnie.

Dobrze że  zachód taki rozwinięty i do przodu to będą  u siebie lokować uchodźców 😎

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

Na zachodzie pierw zaczną d*py obrabiać kozojebcy .

@jacus  Nie boisz się już covida kozojebcy jada na cały świat i h*j strzelił restrykcje i jak będziesz żył teraz bo na wschodzie ludzie są odważni wiec o tym .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
jacus napisał:

cos wisi w powietrzu szurskim ??
jedna cos pisze  bez sensu,drugi nieuk wstawia linka, trzeci bredzi jak zwykle...

wy macie jakas synchronizacje-jak nie przymierzajac lochy czy co.

jedne weteran z afganistanu przywiozl sobie stamtad dziewczyne, byla tlumaczka na misjach, mieszkala pare domow ode mnie i jakos sie nie balem.. w krakowie jest tylu obcokrajowcow ze nikt juz na nich nie zwraca uwagi.. powinni ich wyslac na wymierajacy wschod polski bo niedlugo zostana tylko ostatni emeryci. 

Myślałem że zajrzysz na ten link.... Czy może film dla ciebie nie jest wiarygodny bo ma żółte napisy? 🤔 🤭

Opublikowano

naucz sie wstawiac linki to chyba nawet dla ciebie nie powinno byc trudne

opowiada o eboli-nia sie malo kto przejmowal bo to w afryce bylo,ze swirusem jest najlepiej.

1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

Już Ty się o wschód nie martw, radzimy sobie świetnie.

Dobrze że  zachód taki rozwinięty i do przodu to będą  u siebie lokować uchodźców 😎

kazda gmina podaje co roku dane statystyczne -sprawdz ilu was ubylo w ostatnim roku i poprzednich i sprobuj policzyc za ile lat ostatni zgasi swiatlo...

jest taka mapa demograficzna-jaki jest kolor u ciebie ??

comment_xFw9A5SY57ac04wBQAwrEAFWePS29wYz,w400.jpg

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Dziwne że nikt nie ostrzega przed ludźmi z  Afganistanu że nie noszą masek i każą przyjmować już nie ma zagrożenia .

PiS chce odwrócić klęskę programu szczepień. Ale pracodawcy nie wyręczą rządu .

PiS uznało, że – tam, gdzie jemu się nie udało – uda się przedsiębiorcom. Że to oni jakoś zachęcą albo „zmuszą” swoich pracowników do szczepień.

To pracownicy będą się zwalniać i pracodawca będzie na kolanach błagał by tego nie zrobił pracownik i nie będzie musiał się szprycować takie są prawa rynku . A nie durnoty .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
3 godziny temu, GRZES1545 napisał:

Dobrze że  zachód taki rozwinięty i do przodu .

Nie dlugo im zaczna kamery do kibla i do sypialni zakladac . 

Ze niby dla ich dobra , łykna wszystko bo wedlug "nauki " bedzie to nie uniknione .

Opublikowano

Z tych dwoje szurów, czy jak im tam, co wcześniej wymieniłem Primo jest nawet fajny. Napisze coś niby śmiesznego- daję mu heheszka, bo byków narobił, a on się cieszy, że dowcip mu się udał🙄🤣🤣🤣

Opublikowano

trzeba bylo mu powiedziec ze po szczepieniu nie dasz mu wiecej na tace...moze by sie nie szczepil.

nie znam goscia wiec nie jest dla mnie autorytetem- mogl sie zaszczepic i nie mialby takiego problemu.

z pierwszej reki moge ci powiedziec ze ja zachorowalem i tez to ciezko przeszedlem.

galan juz sie szykuje na kuracje w szpitalu bynajmniej nie kowidowym. tam mu objawia prawde ...

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, jacus napisał:

zaszczepic i nie mialby takiego problemu.

Skad ta pewnosc ? ? No tak w sumie kaźdy umie czytac ulotki 

Siegnij pamiecia , albo otworz swoje ulubione statystyki w analogiczym okresie poprzedniego roku bylo to samo co w tym a nie bylo tego czegos .

jesien blisko... Troche sie wyjasni. zreszta z kazdym dniem rosnie mój optymizm ze przymusu nie bedzie a tylko to mnie trapi , reszta niech robi co chce :)

Edytowane przez V12
Opublikowano

To trzeba było tak od razu, że igły się boisz. Przymusu nie będzie, ale będą takich piętnować na d*pie rozgrzanym do czerwoności żelazem, żeby każdy widział kto szur😅

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Winnetou napisał:

Przymusu nie będzie, ale będą takich piętnować na d*pie rozgrzanym do czerwoności żelazem.

Haha , dawka humoru zawsze spoko. 

O odemnie taki żarcik . popraw maseczke , i czekaj na 3 daweczke .

🤣

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Winnetou napisał:

No wasze kawały o impotencji i przyciąganiu widelca też niczego sobie😂

A to akurat nie ja . Ja mam na to wyj... 

Byle mnie nie zmuszać do medycznych ingerencji w moj organizm . 

Wedle mnie to szprycujcie sie co 3 m-sc 

Edytowane przez V12
Opublikowano
11 minut temu, V12 napisał:

Byle mnie nie zmuszać do medycznych ingerencji w moj organizm .

przy jakimś wypadku też nie?