Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faktycznie, sorry, ale ja nie rozumiem o czym ten jacuś w ogóle pisze.  xD

Opublikowano

o szurach i foliarzach,ktorych egzemplarze masz powyzej.. wikipedia ci wyjasni co to za jedni.

za to wy jestescie zawsze mile widziani-podlecza,kase wezmia i za chwile powrot.

Opublikowano

To nie wisz że tylko szczepienie uchroni przed zakażeniem i śmiercią według jacusia i tego całego ministra finansów ups zdowia. 

Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał:

o szurach i foliarzach,ktorych egzemplarze masz powyzej.. wikipedia ci wyjasni co to za jedni.

za to wy jestescie zawsze mile widziani-podlecza,kase wezmia i za chwile powrot.

Jacuś Ty chyba z tego co się orientuję już stary byk 🤭a takie nowoczesne słownictwo używasz 🤔 jak te internety na ludzi wpłynęły.

12 minut temu, PRIMO napisał:

To nie wisz że tylko szczepienie uchroni przed zakażeniem i śmiercią według jacusia i tego całego ministra finansów ups zdowia. 

Ciekawe co na to Izrael ,gdzie prawie wszyscy zaszczepieni a czwarta fala do tyłków się dobiera 

Opublikowano

gdy zakladalem sobie internet to bylem jeszcze piekny i mlody.

czemu atakuje izrael-chyba temu ze nie zaplacili za szczepionki 😛, gates wlaczyl zdalne sterowanie i wirus ich atakuje 😂

to panstwo rasistowskie i nie szczepili arabow wiec teraz to sie odbija- ty ze choruja a nie umieraja -tak jest wszedzie, szczepienie to nie cudowny lek typu amantadyny i nie dziala na wszystkich. 

Opublikowano

Do września czy do końca września preparaty za darmo dalej jak ktoś zechce trzeba  zapłacić będzie  .

Brany jeszcze nie wiedzą kiedy wprowadzić zakazy czy od połowy sierpnia czy od września czy pod koniec września kiedy uderzy 4 fala nie mogą się zdecydować .

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał:

szczepienie to nie cudowny lek typu amantadyny i nie dziala na wszystkich. 

To po co tak gardłujesz za szczepieniami i robisz głupka z siebie ubliżając wszystkim wokół?

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Bercik92 napisał:

zrobią na nie przymus

Ja sie bedziesz bał przymusu to sam sie przymusisz'. Glowa prosto i do'przodu 

No chyba ze miejskie kiepskie rozrywki wazniejsze. 

Bida im d*py zajży to otworza , a sondaże mowia ze'szcypieje sie najbardziej boja to gdzie sie oni po knajpach beda szlajac i tym podobnym miejscom 

Edytowane przez V12
Opublikowano
8 godzin temu, Ursus932 napisał:

Ciekawe co na to Izrael ,gdzie prawie wszyscy zaszczepieni a czwarta fala do tyłków się dobiera 

Akurat co dzieje się w usraelu to mnie najmniej interesuje. 

30 minut temu, jacus napisał:

gdy zakladalem sobie internet to bylem jeszcze piekny i mlody.

Zapomniałeś dodać że jeszcze wtedy myślałeś samodzielnie. 🤭

27 minut temu, galan99 napisał:

Brany jeszcze nie wiedzą kiedy wprowadzić zakazy czy od połowy sierpnia czy od września czy pod koniec września kiedy uderzy 4 fala nie mogą się zdecydować .

Tylko żeby nie zapomnieli dodać o której godzinie się to zacznie. 

Opublikowano

gdy zakladalem internet nie trafial on jeszcze pod strzechy ..

45 minut temu, witejus napisał:

To po co tak gardłujesz za szczepieniami i robisz głupka z siebie ubliżając wszystkim wokół?

byc moze chodzi o zycie i zdrowie innych ???? -wy to sobie mozecie chorowac i umierac-wasz wybor, jesli zarazicie innych to wtedy jest problem poglebiony zapascia sluzby zdrowi.

ty nie musisz robic z siebie glupka... pokaz konkretnie co pisze glupiego niezgadzjacego sie z medycyna i statystyka ???

krzyz ci na grobie jesli masz wypadek i sam siebie zabijesz -strata niewielka sam sie prosiles.. jesli zabijesz innych idziesz siedziec..

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał:

byc moze chodzi o zycie i zdrowie innych ???

Troskliwy się znalazł ,sam nie szczepiony,sieje wirusem na prawo i lewo a tak się przejmuje innymi.Wiem że przechorowałeś kowida a siejesz wirusem jak każdy.Ci którzy się boją o swoje życie i zdrowie już się zaszczepili, lub się szczepią ,ulegając wściekłej propagandzie tak naprawdę koncernów medycznych.Już jest wystarczający nacisk na nie zaszczepionych, byś jeszcze ty musiał dokładać swoje pięć groszy i obrażać wszystkich dookoła.

Opublikowano
19 godzin temu, jacus napisał:

na pomorzu ludzie niedobrzy wiec moze i on 😛.

mozesz zapodac jakis filmik lub zdjecia jak bawisz sie w kaluzach ?? nie musi byc z dziecinstwa wystarczy z najblizszej ulewy.oczywiscie tak jak mama kazala 😉

ciekawe jak licza te zgony po szczepionce- zreszta biorac pod uwage ze przedewszystkim szczepiono strarcow i chorych to ze ktoniedlugo potem umarl nie jest niczym dziwnym..

Mogę bez problemu, ale nie chcę mieć Cię na sumieniu, jeszcze serce nie wytrzyma..

54 minuty temu, galan99 napisał:

Do września czy do końca września preparaty za darmo dalej jak ktoś zechce trzeba  zapłacić będzie  .

Tyłek im się powoli zaczyna palić wraz z udawadnianiem szajce całego procederu oszustw w usa- piękne audyty wychodzą na wierzch, lecz droga zapewne jeszcze długa, sądowa; robią to celowo powoli, ale widać światło, tak że obserwujmy demaskację, bo jest to ściśle związane z patogenem;  ja już jestem pełna nadziei, także mam super humor💙

Opublikowano

Właśnie wysłuchałem w radyju że będą płacić tym którzy będą się szczepić. 🤦‍♂️

Jak nisko trzeba upaść żeby posunąć się do tego sposobu żeby zachęcić do szczepień. 😩

Opublikowano
18 minut temu, witejus napisał:

.Już jest wystarczający nacisk na nie zaszczepionych, 

Ja tego nie czuje , w realnym zyciu. Chyba za duzo swich spotykam w otoczeniu 

2 minuty temu, PRIMO napisał:

Właśnie wysłuchałem w radyju że będą płacić tym którzy będą się szczepić. 🤦‍♂️

Dobra beka 

Opublikowano
Ywa napisał:

paranoja Jacuś?

To się idzie do specjalisty a nie szuka w necie odpowiedzi. Jak "oszustwa" w USA mają wpływać inaczej na Polskę niż przez publikacje durnych artykułów opieranych na plotce? Kasując jeden grosz z miliona wyświetleń plus dochód z reklam każdej strony zbieramy się sumkę niebagatelną. Bierze się kompa, generuje tekst ze statsów wykorzystując adwordy potem go redaktor redaguje i puszcza w neta. Będąc właścicielem kilku domen zarobisz spokojnie na spokojne życie i to praktycznie na autopilocie. Kto zatem jest bardziej zmanipulowany? Człowiek po dwóch wkłuciach czy ten z uśrednionej grupy czytający namiętnie portale o treści sensacyjnej?

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, PRIMO napisał:

Właśnie wysłuchałem w radyju że będą płacić tym którzy będą się szczepić.

To w końcu jak? bo słychać że za szczepionki trzeba będzie płacić.

Edytowane przez witejus
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Paranoja rządzących i tym większa u tych, którym wyprali mózgi; tylko czas Cię uleczy Jacuś.

DTaras nie mam fb, jestem czysta od tego brudu.

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
11 minut temu, witejus napisał:

To w końcu jak? bo słychać że za szczepionki trzeba płacić.

Co najlepsze to była wypowiedź że jeśli trzebaby było płacić za szczepionkę to by płacili bo chcą być zdrowi. 🤪😳🥴

2 minuty temu, Ywa napisał:

DTaras nie mam fb, jestem czysta od tego brudu.

Całe szczęście że też pozbyłem się tego śmiećbouka. 

Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, DTaras napisał:

To się idzie do specjalisty a nie szuka w necie odpowiedzi. Jak "oszustwa" w USA mają wpływać inaczej na Polskę niż przez publikacje durnych artykułów opieranych na plotce? Kasując jeden grosz z miliona wyświetleń plus dochód z reklam każdej strony zbieramy się sumkę niebagatelną. Bierze się kompa, generuje tekst ze statsów wykorzystując adwordy potem go redaktor redaguje i puszcza w neta. Będąc właścicielem kilku domen zarobisz spokojnie na spokojne życie i to praktycznie na autopilocie. Kto zatem jest bardziej zmanipulowany? Człowiek po dwóch wkłuciach czy ten z uśrednionej grupy czytający namiętnie portale o treści sensacyjnej?

To zakladaj Panie przedsiembiorczy byznes . ale najpierw kujnij sie 4 razy po dwa razy 

🤣 aaa i pilnuj autopilota co by w trojkat bermudzki Cie nie wyprowadzil

Te sensacyjne tresci juz lata lemu przewidywaly taki sceniariusz 

Dalej wytęrzać muskuly to ostatnia prosta :D

Edytowane przez V12