Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na pomorzu ludzie niedobrzy wiec moze i on 😛.

mozesz zapodac jakis filmik lub zdjecia jak bawisz sie w kaluzach ?? nie musi byc z dziecinstwa wystarczy z najblizszej ulewy.oczywiscie tak jak mama kazala 😉

ciekawe jak licza te zgony po szczepionce- zreszta biorac pod uwage ze przedewszystkim szczepiono strarcow i chorych to ze ktoniedlugo potem umarl nie jest niczym dziwnym..

485-krolowa-polskich-szurow-pyta-internet-odpowiada.jpg

Opublikowano

zawal to nie choroba tylko  jej skutek. na samego swirusa umierala mniejszosc osob -wiekszosc to byl przyslowiowy gwozdz do trumny. tak samo jest ze szczepionka tyle ze trzeba porownywac liczbe chorych i zaszczepionych i procent zgonow wsrod nich- niestety matematyka wsrod szurow nie ma powazania......

Opublikowano
20 minut temu, jacus napisał:

zawal to nie choroba tylko  jej skutek. na samego swirusa umierala mniejszosc osob -wiekszosc to byl przyslowiowy gwozdz do trumny. tak samo jest ze szczepionka tyle ze trzeba porownywac liczbe chorych i zaszczepionych i procent zgonow wsrod nich- niestety matematyka wsrod szurow nie ma powazania......

jacuś ,najlepiej idź być głupi gdzie indziej

• Like 1
Opublikowano

take myszy. take same, ale insze i większe...

2 minuty temu, Ursus932 napisał:

A co to są te szczury 🤔

Opublikowano

ursus-czytac nie umiesz ?? chyba tak czytasz ogloszenia na olx zamiast ciagnik to czajnik i temu nic nie kupiles.....

witejus -w byciu glupim ciebie nie pobije ,mistrza po elektowstrzasach nie pokonam,choc tutaj jest paru glupszych wiec sie lepiej staraj a nagroda cie nie minie, tyle ze tym razem kuracje zaaplikuja ci fachowcy.

Opublikowano

Szczepionki som niebezpieczne. Kolega w sobotę był, zaszczepił się, 15 min po szczepieniu zemdlał, tak wyrżnął orła w blat od stołu że sobie 3 zęby wybił. Dziękuję za takie imprezy. 

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał:

ursus-czytac nie umiesz ?? chyba tak czytasz ogloszenia na olx zamiast ciagnik to czajnik i temu nic nie kupiles.....

witejus -w byciu glupim ciebie nie pobije ,mistrza po elektowstrzasach nie pokonam,choc tutaj jest paru glupszych wiec sie lepiej staraj a nagroda cie nie minie, tyle ze tym razem kuracje zaaplikuja ci fachowcy.

Nie baw się w drugiego hubertusska  🤦‍♂️ tak dla jaj napisałem , no to co znaczy ten skrót szur 🤔

Opublikowano

Coś w tym może być z tym piciem żeby nie... Bo  znajomy po szczepieniu zmarł, ale on właśnie pił..

Szur to szurnięty.. Chyba. 

Opublikowano

Zaręczam że kolega nawet kieliszka jak żyje 30 lat nie wypił  :)

Opublikowano

to nie mierzta.

ty , a takie pytanie mam. czym Ci podpadłem?

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

niestety matematyka wsrod szurow nie ma powazania......

hhhahahahahahahhahahahahhahahahahhaha normalnie padłem że śmiechu.

I w sumie tylko tak skomentuje bo skromny ze mnie człowiek .

Opublikowano
58 minut temu, jacus napisał:

Idź być głupi gdzie indziej ,psychiatryki ostre przypadki przyjmują natychmiast.

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, witejus napisał:

Idź być głupi gdzie indziej ,psychiatryki ostre przypadki przyjmują natychmiast.

ile razy byles ?? gdzie jest dobry oddzial ?? w proszowicach macie czy do kobierzyna wioza ?? dobrze karmia ?? pielegniarki w miare ?

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał:

ile razy byles ?? gdzie jest dobry oddzial ?? w proszowicach macie czy do kobierzyna wioza ?? dobrze karmia ?? pielegniarki w miare ?

Idź być głupi gdzie indziej ,psychiatryki mają ostry dyżur całą dobę

• Haha 1