Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie 🤦‍♂️, na te całe szczepienia , covid i całą otoczke 

Opublikowano

mlody jestes powinines przezyc

zetorki jaka norme miales przed szczepniem a jak po ??? chodzi oczywiscie o tenteges. ja sie na razie nie szczepilem wiec nie wiem czy ryzykowac ??

szury i foliarze-jak tam,w domu wszyscy zdrowi ??????

Opublikowano

zapytaj v12 on tak okresla siebie i sobie podobnych 😛.

mi akurat smak nie zniknal tylko wszystko co zjadlem bylo gorzkie, dopiero po paru tygodniach wrocilo do normy.

Opublikowano
7 godzin temu, jacus napisał:

zapytaj v12 on tak okresla siebie i sobie podobnych 😛.

mi akurat smak nie zniknal tylko wszystko co zjadlem bylo gorzkie, dopiero po paru tygodniach wrocilo do normy.

Z tego co tu czytałem to przeważnie Ty używałeś tych określen🤔 

6 godzin temu, Roman4321 napisał:

tylko dwie dawki dodają drgawki😜

A trzecia co daje?🙆‍♂️

Opublikowano

Nie prawda😅 a jak tak- to ja miałam felera i chcę poprawkę 😁😂😂😂

Opublikowano
4 minuty temu, GRZES1545 napisał:

A trzecia co daje?

..że staje...:D

Opublikowano

Się wyjaśniło☺️

To ja jednak podziękuję😅

Opublikowano
8 godzin temu, Ursus932 napisał:

Narazie się przyglądam 🙂

I na tym poprzestań. 

Opublikowano
10 godzin temu, tess napisał:

Nie wnikam co, kto, to nie moje skojarzenia były- a że sprowadzacie wszystko pod sex... To raczej nie wina szczepienia😎

Idę sobie 😛 wariaty😛

Głodnemu chleb na myśli 

9 godzin temu, Ursus932 napisał:

Co to są te foliarze 🤔

Ci którzy wszystko uważaja za teorie spiskowe np ufo i zakładają sobie folie amelinową bo uważają że kosmici bedą "trzepać" im mózg 😝

Opublikowano

na stos ich ,na stos jak czarownice, do tego lamanie kolem,dyby, pregierz i temu podobne zabawy ludu wiejskiego w dawnych czasach ciemnoty,

czasy sie zmienily-ciemnota zostala.

Opublikowano (edytowane)

„Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż, jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa” ~ Mahatma Gandhi

Dawno temu czytałam jego biografię, polecam

Zaczytałam  się dość w sprawy Haiti. Może ktoś ma lepsze info niż reżimowe powielane na siłę opinii; 

Kraj odmówił propozycję przyjęcia szczepionek. Opor w stosunku do wytycznych z Davos tylko pogłoska. Ciężko dokopać się w masie, albo wyskakuje nagle błąd; jedynie zmiana przeglądarki coś daje. Jeden oczywiście SZURNIĘTY artykuł (Jacuś nie czytaj ).   epidemia Haiti WHO – Tajne Archiwum Watykańskie, czyli Wielka Pobudka Słowian (wordpress.com)    

Mieliśmy epidemię cholery na Haiti, ale tę epidemię wywołało WHO

Podobnie od lat 50. w krajach tropikalnych nie było żadnej epidemii. Takie Indie, Pakistan, czy Tajlandia, mają kanalizację typu rowek uliczny. Z powodu gorąca, woda prawie nie spłukuje nieczystości. Smród jest powszechny wokoło tych ścieków. A epidemii nie ma. Jedyna epidemia wybuchła w Indiach i to dzięki działaniu depopulatora-celebryty Billa Gatesa i jego sekty szczepionkowców. Normalnie w Indiach na polio chorowało ok. 250 dzieci rocznie. Dzięki B. Gatesowi tylko w okresie szczepień zachorowało 41 700 dzieci (inne źródła mówią o 61 500). Czyli typowa epidemia spowodowana przez WHO, podobnie jak parę lat wcześniej na Haiti, czy w Afryce Saharyjskiej, o czym już pisałem.

Edytowane przez Ywa
Opublikowano (edytowane)

To samo teraz robią pojeby .

Jak k**wy robią w Polsce  na dzieciach . k**wie nic nie zrobią .

Niedzielski jednak może pójść za kratki? Nielegalny eksperyment w domach dziecka?

https://piotrowski.org.pl/niedzielski-jednak-moze-pojsc-za-kratki-nielegalny-eksperyment-w-domach-dziecka-,2666.html?fbclid=IwAR0VPFN_M55dsD0v4biYGknpoWGiHLk4fpWGBFOhjp0HC8joeYrx2rmDZXA

Edytowane przez galan99