Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To h*j nie pandemia tylko ludzi nie leczą nie robią żadnych badań bo nakazali pozamykać przychodnie i szpitale tak walczą .

To szczepić się trzeba co pół roku nie 1 szczepionka tylko 2 naraz .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
Opublikowano

Są ludzie , zresztą jak na każde choroby, że przejdą to łagodnie, inni w ogóle się nigdy nie zaraża, ale są tacy że skończy się to tragicznie.

Opublikowano (edytowane)

Nigdy nikt się tak o nasze zdrowie nie interesował, teraz nagle wszystkich chca ocalić🤥

Gdyby rządzący  mieli czyste sumienie i zamiary wzgledem ludzi, nie zwalniali by siebie i lekarzy z odpowiedzialności  jak tylko to się zaczęło.

I tak jak Silva piszesz czesto bedzie się kończyć to tragicznie nie koniecznie przez Covida.

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Bo to jest pewny rodzaj grypy, może bardziej zaraźliwy, ale jest, teraz ludzie się zrobili zbyt delikatni i podatni na choroby, za dobrobyt i warunki higieniczne trzeba też płacić, czasem słono.

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

Panowie, tak nie wierzycie w tego wirusa. powiedzcie. czy dziś świętujecie w sporym gronie rodzinnym, czy jednak ograniczonym składzie?

Opublikowano

Nie mówię że wirusa nie ma, dzisiaj rodzinnie ale jutro taniec muzyka i śpiew, jak się plany nie zmienią.    :P

Opublikowano (edytowane)

W gronie ale w ścisłym reżimie sanitarnym nie wpuszczam nikogo z pustymi rękami oraz badam alkomatem musi mieć min.jeden promil żeby przekroczyć próg mojego domu

Edytowane przez karolr2
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

W standardzie. Już raz a może dwa wirus przeszedł  przez rodzinę. Potwierdzenie w testach na przeciwciala. 

Opublikowano (edytowane)

tylko którzy to mądrzy? 🤔

tu sporo osób twierdzi że to ściema

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

a córki, jak małe były to też nie szczepiłeś truciznami?

Opublikowano
6 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Trzeba mądrych słuchać.

To wyłącz reżimowe media. 

Opublikowano
8 minut temu, karolr2 napisał:

W gronie ale w ścisłym reżimie sanitarnym nie wpuszczam nikogo z pustymi rękami oraz badam alkomatem musi mieć min.jeden promil żeby przekroczyć próg mojego domu

O to to to.   :D

Opublikowano

Ja wydlubalem przyciski 1 2 3 w pilocie żeby przez pomyłkę nie wcisnąć 

Opublikowano
9 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Ograniczony do domowników.

Trzeba mądrych słuchać.

Nawet w kościele nikt nie był.

Jak przestrzegać to przestrzegać.

Też nie szukam sobie dziury w całym, ale najgorsze co może być to panika, co ma być to będzie, przy urodzeniu każdy ma zapisane ile będzie żył na tym świecie i nikt i nic tego nie zmieni.

Opublikowano
8 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Te co rządzą.

No teraz to poleciałeś. Kaczyński mądry? Rysiu Rysiu Rysiu  myślałem że jesteś mądrzejszy. 

Opublikowano
Przed chwilą, deSilva napisał:

przy urodzeniu każdy ma zapisane ile będzie żył na tym świecie i nikt i nic tego nie zmieni.

bzdura.

to po co dbać o zdrowie?

Opublikowano (edytowane)

Trzeba żyć normalnie Pafnusiu, módl się i pracuj, sam jesteś jak trawa na wietrze, tyle możesz co ta trawa. Wesołych Świąt Kolego.

Edytowane przez deSilva