Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwnie się porobiło dużo się słyszy o zakłamaniu w sprawie testów  przez chciwość lekarzy i personelu. 

Teraz znowu do 09.kwietnia szlaban było to do przewidzenia bo strajki się planowały🤔

Opublikowano

Oni chyba serio pochujeli tam u koryta jak myśli jeden z drugim, że im się to wszystko upiecze. 

Mi nie zależy ale już większość zaczyna mieć przebłyski o co chodzi. 

Opublikowano

wczoraj ide do do auta a tam patrze kolejka jak nigdy ze 30 ludzi w ogonku ustawiona na wymazy do badań, jak tyle chetnych lawinowo przybywa to i nie dziwota że i wyników pozytywnych przybywa

Opublikowano

tylko czemu badać się chcą? z nudów?

przybywa zachorowań, bo chorych więcej.

dalej panikujta przed szczepieniami, to na pewno szybko to minie.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Roman4321 napisał:

wczoraj ide do do auta a tam patrze kolejka jak nigdy ze 30 ludzi w ogonku ustawiona na wymazy do badań, jak tyle chetnych lawinowo przybywa to i nie dziwota że i wyników pozytywnych przybywa

A im w to graj od tego pozytywnego kase mają. 

Bajzel i tyle

Świat staje się gettem każdy będzie zaszczepiony z nr tfu

Edytowane przez Goofy
Opublikowano

Problemem jest to że jak ktoś ma pozytywny wynik testu to zaraz z automatu jest uważany za zarażonego/chorego ale jakby przebadać całą populację ludzi w PL to jest pewne że 90 % miałoby pozytywny wynik testu. 

Opublikowano

Dzis wypowiedź Dr.Guta i Kamysza, jak inne kraje rezygnują z zakupu szczepionki Astrazeneka to my ja bierzemy😎 

Na podlasiu testy mieszkańców na obecność przeciw ciał pozytywny wyniak miał co drugi badany.

Opublikowano

Bo to nowy ład jak to premier powiedział kto przeżyje to przeżyje. Nerwy mam jak tylko myślę o tych skurczybykach ilu ludzi wykończyli i dalej to robią. Mam tylko nadzieje że dożyje czasów jak będą sądzeni. 

Idę stąd na sete

• Like 1
Opublikowano

@Goofy też racja. 😌

Ale kule taiej wychodzą jak wielomiesięczne procesy sądowe. 😁

A możnaby też jakąś gilotyne zrobić bo to narzędzie wielokrotnego użytku. 😎

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

@Goofy sądzeni 😦 tu od razu pluton egzekucyjny a nie sąd. 🤨

1 minutę temu, Goofy napisał:

Chyba szkoda kul... Kiedyś poszły w ruch szubienice jak się naród wkurwił

Oj tam. Dwie cegły. A żeby nie bolało to trzeba umieć palców nie podladac  i jak to mówią po ptokach. I wio węgiel kopac. Tani prąd się sam nie wyprodukuje 😆

Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

Oj tam. Dwie cegły. A żeby nie bolało to trzeba umieć palców nie podladac  i jak to mówią po ptokach. I wio węgiel kopac. Tani prąd się sam nie wyprodukuje 😆

Ale kuźwa "ELYTY" za cholerę nie nagonisz do roboty. 🤨

Opublikowano

Po takiej elicie to mój dziadek na kasztanke wchodził. Dobry bat nie jednego naprostuje. A jak nie to Putin przyjmie na kolchozy. 

Opublikowano

ale Zobaczcie co. z tych. dzieci będzie kulki, zamiast biegać po boiskach to siedzą przed komputerem, co oni sie nauczą chooj wielki, zero rozwijania się wśród dzieci

• Like 3
Opublikowano (edytowane)

Ale kto tam kogo wsadzi, jak od 30 lat wybierani są ci sami. To tak jakby prostytutka oskarżała prostytutkę, ze na lewo i prawą daje. Jak ma się cokolwiek zmienić jak stare komuchy siedzą, a teraz ich dzieci wchodzą 🤷‍♂️🤦‍♂️

Edytowane przez kris91
Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał:

Po takiej elicie to mój dziadek na kasztanke wchodził. Dobry bat nie jednego naprostuje. A jak nie to Putin przyjmie na kolchozy. 

Tylko teraz dobierz się do tej "ELYTY " jak ona za kordonami milicji/policji jest schowana. 😦

Opublikowano

Nie Po to AWS się podzielilo na popis żeby władzę oddać. Trochę my trochę wy ale nikt nikogo  osądzać nie może. A naród się żre pis i po a to jedno zło.