Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To niech  się szczepią i latają kto broni jak będę chciał wydać kasę na zakupy to zadzwonię i sami przywiozą a zamówię większe ilości .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
8 minut temu, Strongman napisał:

Tak to prawda ja słyszałem w radiu ze ma tak być ze nie jesteś szczepiony to zakaz do samolotu wsiadania,musisz nosić maseczkę a kto sczepiony to nie i dużo takich rozmaitych spraw,więc nas zmuszą do tak zwanego dobrowolnego szczepienia.

no i bardzo dobrze.

czemu tu większość takiego cykora ma przed szczepionką?  czasami mi się wydaje że niektórym myślenie poszło w średniowiecze. co drugi czepia wstążeczki na maszynach od uroków i wierzy że to pomaga, a szczepionki się boją bo..... bo kury się nieść przestaną?

kuźwa wytruć was chcą tym szczepieniem?!

Opublikowano (edytowane)

To idz i się pierwszy zaszczep :P  ja na chwilę obecną i kogo znam nie mają zamiaru się szczepić o ile nie będzie przymusu... Czytałeś ile taka szczepionka tak na szybko wprowadzona może mieć skutków ubocznych oczywiście jak napisałem może ale nie musi myślisz że co przebadali wszystkie możliwości jak może działać na różne osoby. Kto chce się zaszczepić dobrowolnie droga wolna

Edytowane przez Roki212
  • Like 3
Opublikowano (edytowane)

Wolno szczepić się nikt nikomu nie zabrania ale poczekamy zobaczymy co będzie się działo jak w zmienikach POCZEKAMY ZOBACZYMY COŚ TAM MUSI BYĆ  do cholery  ZAZAKRETEM .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

przez kolej i samoloty też podobno kury miały się przestać nieść, a krowy mleka nie dawać .

Opublikowano
2 minuty temu, Roki212 napisał:

Aaa no chyba że już wiedzą że chcesz i dadzą sami znać to ok B|

nie cwaniakuj. skoro szczepionka ma być dla wszystkich, to raczej jakąś ewidencję będą prowadzić.

Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

przez kolej i samoloty też podobno kury miały się przestać nieść, a krowy mleka nie dawać .

Jak by latali samoloty jak u Pawlaka to by krowy spierdolili z pastwiska a kury jaka po gubili na pół roku . Ale samoloty latają wysoko że nie słychać .

Opublikowano (edytowane)

co za problem masz ostatnio znowu ze mną? dziwne że ktoś nic złego w szczepieniu nie widzi? dzieci szczepiłeś na te inne choroby?  odra i inne tam.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

Jaki ja mam mieć problem z Tobą ? nic nie miałem i nie mam do Ciebie jedynie co mam to swoje zdanie na ten temat i tyle :) a Ty masz swoje i mogę się z nim niezgadzać :PJa nikomu nie zabraniam się zaszczepić i nikogo nie namawiam aby się nie szczepił indywidualna decyzja. A dzieci nie szczepiłem bo ich nie mam, ale to już mniej ważne :)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

no oki, ale sam szczepionki przyjmowałeś i raczej złe to nie było.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

Przyjmowałem i złe to nie było i ze szczepieniami nie mam problemu bo są potrzebne, jedynie chodzi mi o tą na Covida bo co robić szczepionkę 10 lat i ją dokładnie przebadać a co zrobić w rok o jednak różnica o to mi chodzi. Nie myśl że jestem przeciwko szczepieniu o ten jeden przypadek mi chodzi :) 

• Thanks 1
Opublikowano
13 minut temu, pafnucy napisał:

dziwne że ktoś nic złego w szczepieniu nie widzi?

Mów za siebie. 

7 minut temu, pafnucy napisał:

inne plany mam. 

.. które mogą się szybko zmienić. 

Opublikowano

Te szczepionki są już sprawdzone przez kilka lat większych powikłań po nich nie ma. Tu jest nowa szczepionka a wszystko co nowe trzeba podchodzić z dużą ostrożnością. O ile szczepiłem się w dzieciństwie to tu jestem sceptyczny. Nawet znajomi lekarze odradzają szczepienie na koronę

• Like 1
  • Thanks 1