Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kewink napisał:

A czy ja powiedziałem że się osobiście w tym duszę. Nie noszę tego szajsu więc nie wiem czy bym się udusił ale nie będę sprawdzał i nie założe. Jeśli czyjś stan zdrowia,,umysłowy" działa poprawnie nie da sobie założyć nic na głowę i będzie przeciwny wbec nieracjonalnych działań rządu, a brak maseczki jest tego symbolem.

w dzisiejszych czasach brak maseczki jest raczej symbolem buractwa pokazywanie że wszystkich ma się w dup....

Opublikowano

Ja zawsze w kieszeni noszę maskę, jestem przeciwnikiem ich noszenia ale nie będę strugal pajaca i jak w sklepie poproszą mnie o zalozenie to wyciagam, zakladam pod nos i wszyscy zadowoleni. 

Opublikowano
11 godzin temu, kewink napisał:

U nas w polin też są zalecenia tylko że nazwane obowiązkiem.

Jakie k...... polin ?

Ludzie przedawkowali tv i są efekty. Ja osobiście nie potknąłem się o zwłoki tego jakże pandemicznego wirusa.

I obyś się nigdy nie potknął.    

To nie jest atak na Ciebie, tylko nie zgadzam się z Twoimi poglądami.

Opublikowano
kewink napisał:

Nie wiem do czego namawiają w TVN Polsat itd. Telewizor mam ale nie oglądam tego syfu. Jak ktoś chce to znajdzie niezależne źródła informacji.

nie ma takich 😆

kewink napisał:

Oglądajcie dalej tvpisuar 😷🤒🤕🤢🤮🤧🥵

widać oglądasz skoro tak świetnie się orientujesz 🤣

Opublikowano
dsbh napisał:

U nas w polin też są zalecenia tylko że nazwane obowiązkiem.

Jakie k...... polin ?

Ludzie przedawkowali tv i są efekty. Ja osobiście nie potknąłem się o zwłoki tego jakże pandemicznego wirusa.

I obyś się nigdy nie potknął.    

To nie jest atak na Ciebie, tylko nie zgadzam się z Twoimi poglądami.

O te Polin to najlepiej Dudę spytać to taki autorytet przecież niektórych osób. On to zapoczątkował.

witejus napisał:

żyjesz w bańce stworzonej przez konfe i powtarzasz za nimi te ichnie bajki

5 minut temu, kewink napisał:

Bzdura to ty z maseczką na twarzy

Żeby to tylko konfederacja mówiła to faktycznie nie byłoby to zbyt wiarygodne.

slawek74 napisał:

kewink napisał:

Nie wiem do czego namawiają w TVN Polsat itd. Telewizor mam ale nie oglądam tego syfu. Jak ktoś chce to znajdzie niezależne źródła informacji.

nie ma takich 😆

kewink napisał:

Oglądajcie dalej tvpisuar 😷🤒🤕🤢🤮🤧🥵

widać oglądasz skoro tak świetnie się orientujesz 🤣

Niestety zbyt dużo ludzi ogląda to. A potem rozpowiada.

Opublikowano (edytowane)

Dziwcie się że ludzie nie chcą masek nosić jak sam minister zdrowia wysmiewał noszenie masek gdy nagle zmienił zdanie i wprowadził nakaz noszenia. A za chwile ukazała sie afera z zakupem maseczek od znajomego. 

Edytowane przez pit17
Link
Opublikowano
2 godziny temu, kewink napisał:

A czy ja powiedziałem że się osobiście w tym duszę. Nie noszę tego szajsu więc nie wiem czy bym się udusił ale nie będę sprawdzał i nie założe. Jeśli czyjś stan zdrowia,,umysłowy" działa poprawnie nie da sobie założyć nic na głowę i będzie przeciwny wbec nieracjonalnych działań rządu, a brak maseczki jest tego symbolem.

A jakbyś tak sobie rozciąl ten pusty łeb, to opatrunek też nie pozwolisz sobie założyć 🤔

Opublikowano
20 minut temu, pit17 napisał:

Dziwcie się że ludzie nie chcą masek nosić jak sam minister zdrowia wysmiewał noszenie masek gdy nagle zmienił zdanie i wprowadził nakaz noszenia. A za chwile ukazała sie afera z zakupem maseczek od znajomego. 

Trzeba się cieszyć, że afera dotyczyła zakupu maseczek a nie np. cewników ... 

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, sobczakkatarzyna napisał:

To po co to nazwali jako rekompensatę związaną z Covidem? :D 

Poto żeby pominąć limit de minimis który się wyczerpał

Opublikowano
Ursus932 napisał:

2 godziny temu, kewink napisał:

A jakbyś tak sobie rozciąl ten pusty łeb, to opatrunek też nie pozwolisz sobie założyć 🤔

Widzisz przy rozcięciu leci krew całkiem objawowa którą trzeba zatamować. A maseczka według szumowinowskiego gdy udało mu się powiedzieć prawdę i jeszcze nie zwęszył interesu na nich, nie chroni przed wirusami nawet przed bezobjawowym covid.

Opublikowano
28 minut temu, sobczakkatarzyna napisał:

Sprytnie. Czyli jeśli się nie składało na suszowe, to na to teraz nie można? 

Tylko ci którzy nie dostali suszowego za 2019. Niebawem ogłoszą nabór na wnioski covid dla producentów bydła świń itd.