Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, jacus napisał:

no i od tego poziomu daleko nie odszedles.

sam podajesz dane ktore dowodza ze jestes glupkiem ktory nie potrafi liczyc, zrob proste rownanie ktore udowodni ze szczepienia nie dzialaja albo wywal te oprawione w skaj nic nie warte dyplomy ,

Ciągle nie możesz spać przez moje dyplomy? Zaszczep się przynajmniej będzie spokuj na forum. Pomyśl trochę zanim coś napiszesz. Podalem przykłady w innych krajach, że mimo wysokiego zaszprycowani i tak chorują, w UE najwięcej zaszprycowanych jest na Islandii a zachorowań w porównaniu z Polską 3 razy tyle. Singapur kilka razy więcej niż rok temu bez szprycy. Jak by u nas zbadali tyle tak samo dziabnietych i czystych to wyniki by były znacząco różne. Pozatym patrząc na ststystyki to za jakiś czas i tak będzie 50%. 

Jak ktoś chce niech się szczepi ale nie tymi preparatami. 

Opublikowano

Teraz  4 fala a Boże Narodzenie będzie 5 fala i 4 szpryca zapowiadana na Wielkanoc .

Teraz 3 dawkę wciskają i le będzie  chętnych trudno powiedzieć bo z tych co przyjmą 3 dawką i le przyjmie 4 dawkę zapewne już wyliczają dane .

Teraz za wszelką cenę czepiają się dzieci bo z dorosłych to już tylko 3 dawka i 4 i tak dalej .

Opublikowano

te ktore ty bys wymysli na pewno bylyby skuteczniejsze😂..pisze o calym swiecie bez konkretnych danych i ich interpretacji

z postu ktory podales wyraznie wynika ze szczepionki dzialaja- zrob wyliczenie ktore udowodni ze jest inaczej...k**wa to takie trudne na liczbach udowodnic ze to ja a nie ty jestes idiota ?????? pare liczb i juz jest jasne a nie pierdolenie w kolko jaki to jestes madry, wykRZtalcony , zjadles wszystkie rozumy wlacznie z wlasnym....

takie to trudne udowodnic na konkretnych liczba ze masz racje ??

czemu ani razu tego nie zrobiles-nie umiesz liczyc ?? to wroc do przeCZkola, za rok moja corka bedzie nauczycielka pedagogiki wczesnoszkolnej[czy jak to sie tam nazywa] i moze cie zdalnie poduczy 🤣

51 minut temu, Ywa napisał:

skąd takie dane?

z filmikow ktore podajesz-kazdy szuru-guru mowi ze jest sam jeden, musi walczyc z innymi lekarzami i naukowcami, wszyscy inni sie myla tylko on ma racje...

Opublikowano (edytowane)

Musisz więcej czytać

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

to przeciez rzeczy wydarzajace sie od tysiecy lat, a ze nie wszystkim znane-dawniej nie bylo tv i internetu,,,

zmienno cieplne jaszczurki-to chyba w podstawowce bylo ?? krzywe drzewa -w polsce nad morzem widzialem

Opublikowano
46 minut temu, jacus napisał:

😂czemu ani razu tego nie zrobiles-nie umiesz liczyc ?? to wroc do przeCZkola, za rok moja corka bedzie nauczycielka pedagogiki wczesnoszkolnej[czy jak to sie tam nazywa] i moze cie zdalnie poduczy 

Wrzuć zdjęcie twojej córki ocenimy do czego się nadaje. 

Opublikowano

Szok, dowiedziałam się właśnie o śmierci człowieka, z którym jeszcze niedawno wymieniałam zabawne posty (na innym portalu):

💛https://rumble.com/voipjp-christopher-jung.html💛 UWOLNIŁ SIĘ

m.in. podał mi  2 tyg. temu info m.in. o dr R. Malone https://twitter.com/RWMaloneMD?ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^author

https://globalcovidsummit.org/news/key-architect-of-mrna-technology-argues-a-vaccine-only-strategy-wont-work

Malone twierdzi, że istotą dobrej strategii szczepień jest zapobieganie i że szczepienie przeciwko pandemii ostatecznie się nie powiedzie. Uważa, że w przypadku pandemii Covid, zamiast powstrzymać rozprzestrzenianie się, szczepionki wywołują więcej wariantów. Mutanty, takie jak wariant Delta, jak mówi, są bezpośrednim wynikiem szczepionek. Uważa, że już minął już moment, kiedy używamy szczepionek, aby odwrócić bieg pandemii, dlatego musimy szukać alternatywnych rozwiązań.

Opublikowano

no co umarl-na swirusa ??? byl szczepiony ??

ma racje-najwazniejsze jest zapobieganie-zamknac wszystko i wszystkich a potem bedzie katastrofa zdrowotna i ekonomiczna..

delte wykryto zanim szczepienia staly sie masowe w indiach, wiec jaki wplyw ma szczepienie na mutacje??

grypa mutuje co roku a nawet czescie wiec czemu z swirusem mam byc inaczej.

Opublikowano
59 minut temu, jacus napisał:

spozniles sie pare miesiecy-juz zaobraczkowana...

Współczuję zięciowi takiego teścia, mam nadzieję że córka na tylko jedna cechę wspólną z tobą tzn brak szczepienia. 

Opublikowano (edytowane)

To samo miałem napisać, no może jakby zabrać córkę z 500 km od domu i kupić ze dwa Rottweilery żeby bez przypadek jacus sam nie wlazł na posesję, no to może może.   :D

Edytowane przez deSilva
Opublikowano

akurat corka ziec i tesciowie sie szczepili-to nie zadupie polski c tylko krakow choc tez z drugiej strony wisly,

rotwailer w bloku -chyba na podlasiu i to taki podlaski ,

image.jpeg.9d72155c402428a5210ee323bc16379d.jpeg

druga w umowie ma zakaz trzymanai jakichkolwiek zwierzat bez zgody administracji-jedynie golebie moga sr** na balkon

Opublikowano (edytowane)

JAK DZIECI W PIASKOWNICY kto ma lepsze zabawki to wszystko totalna ściema 

To link do szczepień i ich powikłania 

A to akty prawne na temat że zakładanie maseczek jest nie legalne jak się mylę niech ktoś poprawi

Art. 31. Wolność i przesłanki jej ograniczenia
Dz.U.1997.78.483 - Konstytucja Rzeczypospolitej Polskiej z dnia 2 kwietnia 1997 r.
1. Wolność człowieka podlega ochronie prawnej.
2. Każdy jest obowiązany szanować wolności i prawa innych. Nikogo nie wolno zmuszać do czynienia tego, czego prawo mu nie nakazuje.
3. Ograniczenia w zakresie korzystania z konstytucyjnych wolności i praw mogą być ustanawiane tylko w ustawie i tylko wtedy, gdy są konieczne w demokratycznym państwie dla jego bezpieczeństwa lub porządku publicznego, bądź dla ochrony środowiska, zdrowia i moralności publicznej, albo wolności i praw innych osób. Ograniczenia te nie mogą naruszać istoty wolności i praw.
A kto zmusza :
Art. 191

§ 1. Kto stosuje przemoc wobec osoby lub groźbę bezprawną w celu zmuszenia innej osoby do określonego działania, zaniechania lub znoszenia, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 2. Jeżeli sprawca działa w sposób określony w § 1 w celu wymuszenia zwrotu wierzytelności, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

Edytowane przez traktor11
  • Like 1
Opublikowano
21 minut temu, traktor11 napisał:

To link do szczepień i ich powikłania

Linku do tych pod respiratorani sobie poszukaj

Opublikowano
6 minut temu, traktor11 napisał:

A słuchałeś co doktor mówił ?

mój? zeby sie szczepic