Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak naprawde to zaszczepionych dwoma dawkami jest 2,5 miliona....

te 10 milionow to liczba dawek wiec 2,,5 razy 2 to 5 i do tego 5 zaszczepionych 1 dawka-tak wyglada propaganda sukcesu..

prawie 40 % emerytow jest nie zaszczepionych i chyba nie bedzie-bo nie chca 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Cebulj napisał:

A daleko od miejsca zamieszkania się szczepi les 

26 km.

Opublikowano
2 godziny temu, Cebulj napisał:

A daleko od miejsca zamieszkania się szczepi les 

Ja byłem u lekarza i zachorowalem

To po jaki wuj łazisz do lekarza zdrowy, jakbyś poszedł chory to byś nie zachorował.

Opublikowano

ja sie moge szczepic za 3 miesiace-jesli zetorki tyle przezyje to sie zapisze 🤣.

ciekwa jak wyglada sytuacja z zarazeniami w wiezieniach i szpitalach psychiatrycznych ??? jakos nigdy nie slyszalem na ten temat nic.

Opublikowano

Pierdzielą że coraz to więcej dzieci się zaraża a tu otworzyli żłobki , przedszkola i klasy 1 - 3 i nic są bezpieczni a po maturach mają otworzyć klasy 4- 8 i ponad podstawowe i co to będzie kilka milionów w skupisku w busach i w szkołach na ciasnych korytarzach . Zagrożenia nie ma są bezpieczni przecie to się logiki nie trzyma .

Opublikowano
9 minut temu, deSilva napisał:

To po jaki wuj łazisz do lekarza zdrowy, jakbyś poszedł chory to byś nie zachorował.

Gardło mnie bolało i goraczke miałem a potem było jeszcze gorzej

Opublikowano
17 minut temu, galan99 napisał:

Pierdzielą że coraz to więcej dzieci się zaraża a tu otworzyli żłobki , przedszkola i klasy 1 - 3 i nic są bezpieczni a po maturach mają otworzyć klasy 4- 8 i ponad podstawowe i co to będzie kilka milionów w skupisku w busach i w szkołach na ciasnych korytarzach . Zagrożenia nie ma są bezpieczni przecie to się logiki nie trzyma .

Tosz kur...a pisze na stronach producentów że nie powinno szczepić się osób poniżej 16 roku życia 🤬 wczoraj słyszałem w tv że planują szczepienia najmłodszych.

• Like 1
Opublikowano

Tak ten co z kozy, papaji i innych mirabelek pokazywał pozytywne testy to tak mu to serce uszkodził że szybkiego zawału dostał reszta jego doradców też zakopana podobno.