Skocz do zawartości

Dziewczyna ze wsi pozna rolnika[Dolny Śląsk]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam Poznam rolnika najlepiej z Dolnego Śląska którym chciałabym założyć rodzinę. Ja pochodzenia ze wsi więc wychowałam się na małym gospodarstwie 

Pozdrawiam Kasia

Edytowane przez RedQueen
Literówki
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
21 godzin temu, RedQueen napisał:

Witam Poznań rolnika najlepiej z Dolnego Śląska którym chciałabym założyć rodzinę. Ja pochodzenia ze wsi więc wychowałam się na małym gospodarstwie 

Pozdrawiam Kasia

A interesuje Cię przeprowadzka?

Edytowane przez karolr2
Bo Andrzej z Plutycz szuka.
  • Haha 4
Opublikowano

Trzeba w CEPiku sprawdzić jej historię, czy licznik czasem nie cofany.   :P

Dnia 27.01.2020 o 20:15, kałasznikow napisał:

Już wczoraj do niej napisałem, gdy była na forum . Nawet się nie odezwała, ale jakby co to  sobie wiedzcie, byłem pierwszy.

Otwarcie ofert nastąpi w późniejszym terminie, tylko żebyś się potem czasem pierwszy nie wycofał jak wygrasz przetarg.    :P   :D

Opublikowano
22 godziny temu, Kris1976 napisał:

Ja z dolnośląskie A koleżanka z jakiej miejscowości

Ja jestem z okolic Lubina Legnicy  Pozdrawiam

21 godzin temu, kałasznikow napisał:

Już wczoraj do niej napisałem, gdy była na forum . Nawet się nie odezwała, ale jakby co to  sobie wiedzcie, byłem pierwszy.

Nic od ciebie nie dostałam jakieś żarty sobie robisz !

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@RedQueen, Pokaż się chłopakom to Ci PW zablokują.   :P Dzisiaj w ciemno to się tylko w ciuciubabkę można bawić.  :D

Edytowane przez Sean
Opublikowano
Dnia 28.01.2020 o 18:15, Sean napisał:

@RedQueen, Pokaż się chłopakom to Ci PW zablokują.   :P   :D

Będę miała chłopaka ja sobie go narysuje 😅😅😅

Dnia 27.01.2020 o 19:10, karolr2 napisał:

A interesuje Cię przeprowadzka?

Zależy jak daleko do 80 km dalej nie Pozdrawiam 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, RedQueen napisał:

Nic od ciebie nie dostałam jakieś żarty sobie robisz !

Konkurencję chcialem tylko przechytrzyć.

A moze byc taki trochę przed trzydziestką?. Zawsze marzyłem by miec troche starszą dziewczynę. Uroda nie gra roli, jeśli mieścisz sie w przedziale 165-175 cm i nie za gruba, to biorę w ciemno.

Jestem już w takim wieku, ze nie jara mnie, że musi miec tu i tu, najważniejsze jak się będzie nam rozmawiało. Napisz pw

Edytowane przez kałasznikow
Opublikowano

RedQueen napisał: 22 godziny temu, Kris1976 napisał: Ja z dolnośląskie A koleżanka z jakiej miejscowości Ja jestem z okolic Lubina Legnicy  Pozdrawiam Kris1976 napisał : To nie daleko,przyjadę na kawę poproszę adres na pw

Opublikowano (edytowane)
Dnia 27.01.2020 o 21:20, Ursusc385 napisał:

Jak już kobieta szuka faceta to pamiętajcie, że coś jest nie tak 😅

Nie przesadzaj 😉 W tych czasach nawet faceci uciekają ze wsi, wiec jak dziewczyna została na gospodastwie to nie jest tak łatwo kogoś znaleźć 😛

Edytowane przez Rolniczka93
Opublikowano
8 godzin temu, Rolniczka93 napisał:

Nie przesadzaj 😉 W tych czasach nawet faceci uciekają ze wsi, wiec jak dziewczyna została na gospodastwie to nie jest tak łatwo kogoś znaleźć 😛

Znam przypadek, że dziewczyna, właścicielka gospodarstwa pracująca na etacie szukała kilka lat faceta, który zająby się gospodarstwem. Jak już się znalazł taki co chciał się ożenić i prowadzić gospodarstwo, to ona kupiła mieszkanie w mieście a jego zostawiła. Ziemia pewnie teraz w dzierżawie.

Opublikowano

Pewnie i by chciała, i się boi, a zegar biologiczny tyka, jak bomba zegarowa.    :P   :D

Opublikowano
1 godzinę temu, Kris1976 napisał:

ja napisałem że przyjadę do niej na kawę to cisza się zrobiła hahhahaah

Jak kawy nie miała to co będzie jęzor strzępić po próżnicy?

A druga sprawa Ty piszesz o kawie a w tym czasie może inny już cukier miesza😂