Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 godzin temu, Rolnik200598 napisał:

a my będziemy z konteno dwa zgredy od narzekania i samotniczego trybu życia😁

🤣mów za siebie , no i zapomniałeś jeszcze o @sabuliga

5 godzin temu, danielursus3p napisał:

A co ja takiego napisałem bo nie bardzo mogę skojarzyć o który post chodzi?

no o Weronikę i Marlenę GR Załoga , pytasz co o nich sądzi by sprawdzić czy jest homo/hetero?

od siebie powiem że marlena to całkiem niezła , ta weronika troche mniej urodziwa ale znając życie nie dla psa kiełbasa i w moim przypadku dotyczy to wszystkich kobiet, jakieś ogarnięte biznesmenowate chłopaki kiedyśsię koło nich na pewno zakręcą

Opublikowano
2 godziny temu, Sylwekx25 napisał:

Chłodnice czyścisz sprężonym powietrzem?

i karczer i powietrze i codziennie i troche pomagało i tak myślę ze chyba nowa a ocet i odkamienianie to pewnie niewiele pomoże ,   jak umarłemu kadzidło

Opublikowano

Znajdź zakład, co regeneruje chłodnice - niech oni się pobawia, zobaczysz, będzie różnica. A przegrzewanie się silnika to niekoniecznie musi być wina chłodnicy, tak, jak napisałem.

Ja w ciągniku mam nowa chłodnice a w orce w lecie i tak silnik łapie 100 stopni - szukam przyczyny w silniku, bo dwa lata temu tego nie było

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, kontenovy napisał:

🤣mów za siebie , no i zapomniałeś jeszcze o @sabuliga

no o Weronikę i Marlenę GR Załoga , pytasz co o nich sądzi by sprawdzić czy jest homo/hetero?

od siebie powiem że marlena to całkiem niezła , ta weronika troche mniej urodziwa ale znając życie nie dla psa kiełbasa i w moim przypadku dotyczy to wszystkich kobiet, jakieś ogarnięte biznesmenowate chłopaki kiedyśsię koło nich na pewno zakręcą

A nie, rolnik mówi że lubi robotne, A one widać że robią 😉

Edytowane przez danielursus3p
Opublikowano
58 minut temu, stempos1980 napisał:

Może termostat głupiej i do końca się nie otwiera 

Wyeliminowałem po kolei - termostat, chłodnica, uszczelka pod głowicą. Jeszcze do przejrzenia wtryski, czy któryś nie leje.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jahooo napisał:

Wyeliminowałem po kolei - termostat, chłodnica, uszczelka pod głowicą. Jeszcze do przejrzenia wtryski, czy któryś nie leje.

Kiedyś w kombajnie miałem taką sytuację że termostat zacinał się , musiał zagotować silnik i wtedy się otwierał i po tym cały dzień już nie było problemu , oczywiście sprawdzając termostat w wodzie podgrzewanej nie było widać problemu pomogło wywiercenie otworu fi 4mm w termostacie w taki sposób aby go nie uszkodzić 

Edytowane przez Marecki2922
Opublikowano
2 godziny temu, danielursus3p napisał:

rolnik mówi że lubi robotne, A one widać że robią

ale zobacz jak i czym robią , jak zobaczą że nie ma jak i czym robić tak samo jak na ojcowiźnie i nie ma za co zrobić tak samo jak u siebie to oleją takiego 

Opublikowano
49 minut temu, kontenovy napisał:

ale zobacz jak i czym robią , jak zobaczą że nie ma jak i czym robić tak samo jak na ojcowiźnie i nie ma za co zrobić tak samo jak u siebie to oleją takiego 

Już bez przesadyzmów, miłość nie zna granic 

Opublikowano

trzeba było nie ładować, nie raz stały u mnie z miesiąc, znajomy brał do Bizona czy do Scani i odpalały bez problemu, bez prostownika

kiedyś takiego 225Ah sobie zostawiłem, teściu kablami CC700 podpiął, to mu silnik z budy chciał wyskoczyć

Opublikowano
2 godziny temu, kontenovy napisał:

Pamiętam jak mieli tylko samego Zetora to one jeszcze do podstawówki chodziły,to zaczynały się buraczki marchew fasola i one dzień w.dzien z motyka w polu,nikogo nie zatrudniali do pomocy tylko we.czworke. Później kupili NH z turem i kupę sprzętu nowego to mają teraz na czym nagrywać filmy, nie znajdzie się zednej starej maszyny, jeszcze ursus 4512 chyba się czasami przewijał ale to ich dziadka,a tak to tylko niebieskimi jeżdżą. Tylko że takiemu to mało pola i aby okazja się trafiła to potrafi podkupić innego aby parę groszy więcej dać pomimo że ktoś wcześniej dzierżawił wiele lat. 

https://sklep.mizar.com.pl/kalendarz-2021-grzaloga-and-mizar-p-46463.html?fbclid=IwAR3eTIOI3gyDc_pGeNFP8j_8enBkSVf7JBPr9VgHCsf4zUMSjiUPGdUWdes

Juz nawet na tym biznes robią

Opublikowano
35 minut temu, Belaruss820 napisał:

Pamiętam jak mieli tylko samego Zetora to one jeszcze do podstawówki chodziły,to zaczynały się buraczki marchew fasola i one dzień w.dzien z motyka w polu,nikogo nie zatrudniali do pomocy tylko we.czworke. Później kupili NH z turem i kupę sprzętu nowego to mają teraz na czym nagrywać filmy, nie znajdzie się zednej starej maszyny, jeszcze ursus 4512 chyba się czasami przewijał ale to ich dziadka,a tak to tylko niebieskimi jeżdżą. Tylko że takiemu to mało pola i aby okazja się trafiła to potrafi podkupić innego aby parę groszy więcej dać pomimo że ktoś wcześniej dzierżawił wiele lat. 

https://sklep.mizar.com.pl/kalendarz-2021-grzaloga-and-mizar-p-46463.html?fbclid=IwAR3eTIOI3gyDc_pGeNFP8j_8enBkSVf7JBPr9VgHCsf4zUMSjiUPGdUWdes

Juz nawet na tym biznes robią

Jeśli tak jak piszesz że od maleńkości na tej ziemi robią, to chwała im za to, a nie jak niektórzy, ojciec robi, a on filmy nagrywa

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v