Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie mobilna za zdjęcie opony i założenie w bizonie 100zł. plus łatki. Nawet palcem nie dotkłem i zrobione

1 godzinę temu, daron64 napisał:

Taki pewny bym nie był. Kiedyś dzwoniłem za czymś do 8145 do Kalisza, to mi w zetorze powiedzieli, że.oni do tych słowackich części nie prowadzą. Także Zetor nie prowadzi części do Zetora. Fajnie

Prawie w każdym sklepie są 😏https://intertraktor.pl/synchronizator-ursus-zetor-86127010-86127010-p-1427.html

Opublikowano
5 godzin temu, daron64 napisał:

Odpisali mi z agrolifta ws agregatu.

images?q=tbn:ANd9GcS9Lq6-X4z22MXvahuP-Ns

Aus 1h, 2.5m, z przodu listwa, ekrany boczne, dwa rzędy zębów, z tyłu crosskill 400mm.

Cena netto 9750 polskich nowych złotych🤨

Skąd dokładnie jesteś? Nie opłaca się brać bezpośrednio od producenta. Mam znajomego, który handluje agroliftem, taniej załatwia od nich

Opublikowano
soltys48 napisał:

2 godziny temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Cenaaaaaa

sołtys widziałem dzisiaj manite z 2000r 5m teleskop 2.7tony udźwig 4 biegi dżoj nie malowana ogólnie handlarz prasami to jest jego maszyna i jak by był chętny to 50tys będę u niego pod koniec tygodnia zainteresowany to mogę podpytać i zdjęć porobić ?

Opublikowano
3 godziny temu, Ursus932 napisał:

U mnie mobilna za zdjęcie opony i założenie w bizonie 100zł. plus łatki. Nawet palcem nie dotkłem i zrobione

Prawie w każdym sklepie są 😏https://intertraktor.pl/synchronizator-ursus-zetor-86127010-86127010-p-1427.html

Za rozebranie kola 18.4 34 z 1224 1224u nas chce 80 zl i trzeba zawiezc. Mobilna ponad 100. Jak mam płacić 80 zl i odkręcić kolo i wozic to szybciej zdejme opone. Dobre łyżki i kliny i musi isc :o

4 godziny temu, daron64 napisał:

Taki pewny bym nie był. Kiedyś dzwoniłem za czymś do 8145 do Kalisza, to mi w zetorze powiedzieli, że.oni do tych słowackich części nie prowadzą. Także Zetor nie prowadzi części do Zetora. Fajnie

Do 16145 nie mogłem dostac tarcz hamulcowych. Okazalo sie ze to juz inny tyl taki jak w zts. Brakowalo kilku mm i tez ciezko było dostac taka jak powinna byc trzeba bylo przerabiać...

Opublikowano
7 godzin temu, daron64 napisał:

Aus 1h, 2.5m, z przodu listwa, ekrany boczne, dwa rzędy zębów, z tyłu crosskill 400mm.

tak maszyny w górę poszły czy cena kosmos ?

chociażby taki DR pewnie idzie trafić w 6tys. i to 3m

Znalezione obrazy dla zapytania: doublet record combi dan"

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, szymon09875 napisał:

Za rozebranie kola 18.4 34 z 1224 1224u nas chce 80 zl i trzeba zawiezc. Mobilna ponad 100. Jak mam płacić 80 zl i odkręcić kolo i wozic to szybciej zdejme opone. Dobre łyżki i kliny i musi isc :o

Do 16145 nie mogłem dostac tarcz hamulcowych. Okazalo sie ze to juz inny tyl taki jak w zts. Brakowalo kilku mm i tez ciezko było dostac taka jak powinna byc trzeba bylo przerabiać...

ważne że nie trzeba się narobić niepotrzebnie, cena to rzecz drugorzędna

Edytowane przez Rolnik7343
Opublikowano
daron64 napisał:

po..balo ich sam myślę cos takiego nabyć i za ta cenę to rzemieslnik zrobi dwa takie

Opublikowano
7 godzin temu, daron64 napisał:

Sporo taniej u dilera wychodzi jak w agrolifcie. Popytaj u okolicznych sprzedawców ile będzie wychodzić.

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

kiedyś kupowałem tura do c330 i u dilera z dostawą kosztował 100zł taniej niż u producenta a mieszkam w połowie drogi pomiędzy nimi diler dowiózł 😀

Też miałem taka sytuację . Nie dość że taniej , to jeszcze transport gratis .

Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Sporo taniej u dilera wychodzi jak w agrolifcie. Popytaj u okolicznych sprzedawców ile będzie wychodzić.

Poczekaj jeszcze troszeczkę wyrzucą nas z Unii kupisz o połowę taniej .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v