Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, PRIMO napisał:

🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😁😂😁😂 ty chyba na głowę upadłeś. 

A ile Ty byś chciał za tego sztrucla 🤣🤣 40 tyś to i tak dobra oferta 😂🤔

Opublikowano
14 minut temu, 6465 napisał:

No co ty.  89r mieli go od nowości nie całe 1000mth.  Był wystawiony za przeszło czterdzieści tyś.  I poszedł. 

To było brać 🤦‍♂️

Opublikowano
13 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Jak fan zetora kupuje to się opłatę manipulacyjną dodatkowo pobiera :D

Opublikowano
46 minut temu, Ursus932 napisał:

To musisz panie kupić jakiego 👍, ale jeden został 🤔 ewentualnie do mnie przyjedziesz 😊, ale do Huty chyba nie zabierają? 

Te to już tylko na przetop 😅👍 chcesz to możesz będziem złoma sprzedawać to możesz kupić 😅

Opublikowano
41 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Za tyle to niech se tą renówke kupi 👍 raczej nikt nie odda ciągnika za pół darmo bo ty tak powiedziałeś 👍👍 ja wiem że na Podkarpaciu płacicie guzikami ale nie mieszaj w do resztę polski 😅

Opublikowano

Młody Ty lepiej idź sprzedaj te nerke na petardy bo już zaczynasz coraz większe głupoty pierolić.

Opublikowano

Przestała mi działać pompka co.

Nie reaguje na zmianę biegu. Wczeßniej przy zmianie trzeba było trafić w odpowiednią pozycję żeby zatrybiła. Dziś ten przełącznik lata luźno.

To jest naprawialne albo wymienne?

Dopiero jutro mogę rozkręcić bo teraz wszystko gorące.

20201126_181844.jpg

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Nie reaguje na zmianę biegu. Wczeßniej przy zmianie trzeba było trafić w odpowiednią pozycję żeby zatrybiła. Dziś ten przełącznik lata luźno.

20201126_181844.jpg

Kup nowa i bedzisz mial spokoj.

• Like 1
Opublikowano

Ja pierwsze auto miałem mazdę 323f ale to za te auto mi nie skoda bo sprzedałem za 6xtyle co kupiłem. Za to szkoda mi za auto którym najdłużej jeździłem w kawalerce 😔 wiem gdzie stoi identyczna jak moja ale nie mam kiedy się wybrać podpytać czy nie sprzeda

Opublikowano (edytowane)

@Agrest Myślę że nie opłaca się tego naprawiać, mi jak padła to wodę prawie zagotowało dobrze że w porę się zczaiłem. Ciesz się że nie ma dużego mrozu.🤣

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano
13 minut temu, szymon09875 napisał:

i ostatni 1.9 tdi, ten to zamiatał

No weź przestań - przecież ten 1.9 to mułowaty jest.

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

@Rolnik_z_Podkarpacia Ty masz chyba a6 c7? Jak to w kosztach utrzymania się przedstawia?

Mam ale nie robiłem jeszcze przy nim nic. Jedynie olej i filtry wymieniam co 10tys km, a to koszt w granicach 5 stow. Przejechałem 40tyś km a na liczniku ma orginalne 200tys przebiegu więc na czasie będę musiał rozrząd wymienić z tego co się zorientowałem to koszt w granicach 2-3tys. Co do spalania to Ci nie powiem bo nigdy w to się nie zagłębiałem, wszystko zależy jak ciężką masz nogę.  Ja leje do pełna i jeżdżę i nic mnie nie interesuje bo auto sprawuje się póki co fajnie.

Opublikowano
Agrest napisał:

20201126_181844.jpg

Awaryjnie rozkręć przełącznik i spróbuj na krótko.

Opublikowano
5 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Mam ale nie robiłem jeszcze przy nim nic. Jedynie olej i filtry wymieniam co 10tys km, a to koszt w granicach 5 stow. Przejechałem 40tyś km a na liczniku ma orginalne 200tys przebiegu więc na czasie będę musiał rozrząd wymienić z tego co się zorientowałem to koszt w granicach 2-3tys. Co do spalania to Ci nie powiem bo nigdy w to się nie zagłębiałem, wszystko zależy jak ciężką masz nogę.  Ja leje do pełna i jeżdżę i nic mnie nie interesuje bo auto sprawuje się póki co fajnie.

Na spalanie to i ja nie patrzę. Mondziołek się rozleciał i musowo coś kupić, waham się audi a merc, co i rusz się coś pojawia na Szwajcarii takie audi, merców mniej to bym sobie ściągnął taki wózek. Z jakim motorem masz? 3 litrowy może?

Opublikowano
18 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

@Agrest Myślę że nie opłaca się tego naprawiać, mi jak padła to wodę prawie zagotowało dobrze że w porę się zczaiłem. Ciesz się że nie ma dużego mrozu.🤣

Na szczęście jest i grawitacyjne ale ogólnie doopa bo na dole piekarnik a góra chłodniejsza.

15 minut temu, gregor1284 napisał:

@Agrest 290 nówka dobrej firmy. Do obiegówki ostatnio kupowałem jak ciągnęliśmy c.w. Do obory

250 to za używkę taką sobie cenią. To już stary typ, a widzę że nowsze to i 1200zł.

Rozkręciłem i rozleciał się cały plastik od tego czerwonego potencjometru. Nie wiem czy on zamyka obwód poprzez jakąś płytkę czy tylko coś przełącza fizycznie. Jeszcze nie wydłubałem tego.

Opublikowano
33 minuty temu, gregor1284 napisał:

Golfa miałeś? 😎

Kto nie miał...

Miałem trójkę, mam czwórkę, jeszcze z rok polata

16 minut temu, Partyzant85 napisał:

No weź przestań - przecież ten 1.9 to mułowaty jest.

Zależy który i zależy w czym, miałem 101KM w Polo, nie było mocnego

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

3 wersje były

@danielursus3p kupuj ode mnie tą dwulitrowkę 😎🤔

Wersji to było kilkanaście

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

3 wersje były

@danielursus3p kupuj ode mnie tą dwulitrowkę 😎🤔

A ja nie chce, auto musi być duże i wygodne, tak se postanowiłem 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v