Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kto, co i kogo to obchodzi. schowaj się we własnej.... dziurce.

Opublikowano

@pafnucy - ale ja Cię nie wyzywam od krasnali. Trochę kultury - forum to nie biedronka w Kocku żebyś sobie mógł robić co chcesz.  Poprzednie bany Cię niczego nie nauczyły?

Opublikowano

ale Krasnal to przezwisko? jak chcesz to mogę per pan co ciebie pisać.

a poprzednie bany były za... jakie poprzednie? czyste konto mam.

Opublikowano
4 minuty temu, Partyzant85 napisał:

@pafnucy - ale ja Cię nie wyzywam od krasnali. Trochę kultury - forum to nie biedronka w Kocku żebyś sobie mógł robić co chcesz.  Poprzednie bany Cię niczego nie nauczyły?

Bo @pafnucy jest wysoki 😉 to nie elegancko by było z twojej strony nazywać go krasnalem 

Opublikowano (edytowane)

Weź się zetorek nie ośmieszaj,

@Ursus932 - no może i wysoki - nie znam to nie wiem. Ja przy 196cm też się za niskiego nie uważam :D

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano (edytowane)

no hiba ty...

jestem miły, grzeczny, kulturalny. niewiem PaniePartyzantu. o co Pnowi się rozchodzi? przeszkadza Panu , że nie pozwalam innych ośmieszać i czepiać się ciągle?

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
10 minut temu, slawek74 napisał:

partyzant nie niebyłem w przytocznie odbiłem 😀 Ursus ten gość ma wulkanizacjię a nie żaden windykator kiedyś u niego opony do astry zamawiałem ogólnie taki trochę zakręcony 😀

A jaką masz/miałeś astre? 

Opublikowano
3 minuty temu, Partyzant85 napisał:

Weź się zetorek nie ośmieszaj,

@Ursus932 - no może i wysoki - nie znam to nie wiem. Ja przy 196cm też się za niskiego nie uważam :D

Chiba jak na taboret wejdziesz 😁

Opublikowano (edytowane)

@danielursus3p - wyrosłem z bójek z ludźmi z Kocka :D To już nie czasy technikum i imprez nad Firlejem :D 

@pafnucy Bieżniki Łyse 88 :D

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano
4 minuty temu, Partyzant85 napisał:

nie znam to nie wiem. Ja przy 196cm też się za niskiego nie uważam

to ja dużo niższy. dawaj adres będziemy się mierzyć.

tak że Panie Partyzantu. uważaj z kim Pan tańczysz.

Opublikowano
Ursus932 napisał:

10 minut temu, slawek74 napisał:

partyzant nie niebyłem w przytocznie odbiłem 😀 Ursus ten gość ma wulkanizacjię a nie żaden windykator kiedyś u niego opony do astry zamawiałem ogólnie taki trochę zakręcony 😀

A jaką masz/miałeś astre? 

mam 😀 tą najlepszą f1.7 td isuzu niezniszczalne 😁

Opublikowano

@slawek74która generacja? 

Ja też już drugą taką jednostkę dojeżdżam 😉 niema jak japoński isuzu 1,7 💪

Sory F masz, to ja zaczynałem od G

Opublikowano
16 minut temu, pafnucy napisał:

tak że Panie Partyzantu. uważaj z kim Pan tańczysz.

Nie strasz, nie strasz :D

Opublikowano
Ursus932 napisał:

@slawek74która generacja? 

Ja też już drugą taką jednostkę dojeżdżam 😉 niema jak japoński isuzu 1,7 💪

Sory F masz, to ja zaczynałem od G

za miesiac skonczy 25 lat 😀 szatan normalnie 82kunie a ciągnie jak by było conajmniej 102 😀

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

@Ursus932 przed ostatniego we wsi, bajzona na lawete ładują,  co to bedzie.  Dziecku żeby bizona pokazać trza będzie do muzeum jechać. 

To musisz panie kupić jakiego 👍, ale jeden został 🤔 ewentualnie do mnie przyjedziesz 😊, ale do Huty chyba nie zabierają? 

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

za miesiac skonczy 25 lat 😀 szatan normalnie 82kunie a ciągnie jak by było conajmniej 102 😀

Wujas ma takie kombi to warczy jak zimny traktor. 

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

To musisz panie kupić jakiego 👍, ale jeden został 🤔 ewentualnie do mnie przyjedziesz 😊, ale do Huty chyba nie zabierają? 

No co ty.  89r mieli go od nowości nie całe 1000mth.  Był wystawiony za przeszło czterdzieści tyś.  I poszedł. 

Opublikowano
6 minut temu, Partyzant85 napisał:

Nie strasz, nie strasz :D

ależ ja nie straszę. ja drobny mikry uśmiechnięty. nikt nie ucieka na mój widok. nie wiem czemu takie wrażenie odniosłeś panie partyzantu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v