Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, pawel885 napisał:

Tak to zazwyczaj się kończy.... szukają, szukają a i tak kończy się tuningiem 60-tek .... Znam wielu młodych "głupich" co chcą się rozwijać, ale tak jak Tobie nie przetłumaczy.... Kupują jakieś skoczki typu 4514 czy zetor 7245 zamiast normalnego woła roboczego w 6 garach bo ojciec i tak puka się w czoło bo 60-tką całe życie obrabiał ( tylko jaka dziś baba łazi w chlewach jak rolnik w polu?), nowe sipmy/warfamy za cenę ładnej zmiennokomorówki claasa czy jd , dochodzi jakaś tam dzierżawa a to więcej bydła do obejścia i zaczyna się lament bo trzeba nocami robić bo robota nie ubywa . Potem mądrzeją, no może i by kupił coś lepszego - ale najpierw trzeba sprzedać np prasę, przecież ma tylko 2tys bel, nówka - a tu zonk, dają z bólem 30tys a dało się ponad 50.... 

Co tam za ból d*py znów masz, mówię że dajcie sobie spokój z linkami bo narazie mam ważniejsze zajęcia, i po co kobietę do chlewa gonisz 🙆‍♂️

Opublikowano
Przed chwilą, marcin19071980 napisał:

Zt bardzo polecam. Aczkolwiek bardzo uważnie oglądaj przed kupnem. A najlepiej weź kogoś kto się na tym zna. 

Sugerujesz, że ja się nie znam na "zemście Honeckera" ??

Opublikowano
7 minut temu, Partyzant85 napisał:

Niech się jedna skończy.

A zawęziłem bo w niczym innym do 50 k po 90 roku nie znajdę niczego z ehr.

Myślę jeszcze nad DF agrotron z pierwszych serii bo mają super widoczność ale tu już trzeba budżet zwiększyć do 65 000. Chyba, że jakiegoś gruza kupię tanio i ogarnę przez zimę.

@pawel885  -  cwaniakuje tylko. On potulny jak baranek :D

Jest case 5140 chyba 92r za 42tys

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Partyzant85 napisał:

Niech się jedna skończy.

A zawęziłem bo w niczym innym do 50 k po 90 roku nie znajdę niczego z ehr.

Myślę jeszcze nad DF agrotron z pierwszych serii bo mają super widoczność ale tu już trzeba budżet zwiększyć do 65 000. Chyba, że jakiegoś gruza kupię tanio i ogarnę przez zimę.

@pawel885  -  cwaniakuje tylko. On potulny jak baranek :D

Ford NH 7740/7840, ale tu już lepiej niechby ktoś kto się dobrze zna obejrzał. Mocne twarde i oszczędne.

A tak poza tym na co ci tyle pstryczków i pokręteł w traktorze :D

Edytowane przez Gość
Opublikowano
9 minut temu, danielursus3p napisał:

A tak poza tym na co ci tyle pstryczków i pokręteł w traktorze :D

Żeby się nie nudzić. Na dokładkę się jeszcze tableta dołoży albo radio 2din gdzieś w wygodnym miejscu to  i filma się obejrzy :D

Opublikowano
18 minut temu, jahooo napisał:

Sugerujesz, że ja się nie znam na "zemście Honeckera" ??

Nie no gdzie bym śmiał. Tylko przypomniał mi się przypadek takiego napalenca co zapatrzył się na mojego i pojechał kupić taki sam i jego radość po zakupie trwała tydzień. 

Opublikowano
24 minuty temu, Ursus932 napisał:

Co tam za ból d*py znów masz, mówię że dajcie sobie spokój z linkami bo narazie mam ważniejsze zajęcia, i po co kobietę do chlewa gonisz 🙆‍♂️

Nie brak gonić, sama idzie 

Opublikowano

Znam te ciągniki i silniki bardzo dobrze, od dawna to naprawiam, zwłaszcza ten cały dodatkowy osprzęt, który większość mechaników wycina, a potem płacz, bo to czy tamto nie działa albo ciężko chodzi

Opublikowano
25 minut temu, Ursus932 napisał:

Jak to poco do chlewa goni. na sianeczku sianie... Każdy zna

Opublikowano
4 godziny temu, Ursus932 napisał:

Na rynkach i giełdach pełno handlarzy z tym towarem do wyboru i koloru 

Gdzie? Chętnie bym kupił

2 godziny temu, Narko napisał:

Czy taki zbiornik mozna uznac za dwuplaszczowy?

pobierz (2).jpg

pobierz (1).jpg

Jaknajbardziej

13 minut temu, Agrest napisał:

Tak.

Ten w pizdu daleko. Ciekawe co go boli że cena podana za silnik

https://www.olx.pl/oferta/case-1455-jedyny-na-olx-1255-xl-international-stan-bdb-CID757-IDF7B2S.html

Zajechany na maksa, od bardzo dawna ogłaszany

• Thanks 1
Opublikowano
48 minut temu, pawel885 napisał:

Tak to zazwyczaj się kończy.... szukają, szukają a i tak kończy się tuningiem 60-tek .... Znam wielu młodych "głupich" co chcą się rozwijać, ale tak jak Tobie nie przetłumaczy.... Kupują jakieś skoczki typu 4514 czy zetor 7245 zamiast normalnego woła roboczego w 6 garach bo ojciec i tak puka się w czoło bo 60-tką całe życie obrabiał ( tylko jaka dziś baba łazi w chlewach jak rolnik w polu?), nowe sipmy/warfamy za cenę ładnej zmiennokomorówki claasa czy jd , dochodzi jakaś tam dzierżawa a to więcej bydła do obejścia i zaczyna się lament bo trzeba nocami robić bo robota nie ubywa . Potem mądrzeją, no może i by kupił coś lepszego - ale najpierw trzeba sprzedać np prasę, przecież ma tylko 2tys bel, nówka - a tu zonk, dają z bólem 30tys a dało się ponad 50.... 

Nie każdy robi po nocach bo musi 👍

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

A jaki numer buta masz

w zależności od  firmy ,przeważnie 48

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

W tym sensie ze jak moja, w smyku trzeba kupować? 😁

prawie

Opublikowano
50 minut temu, pawel885 napisał:

Bo to zachodzą od tyłu zamiast normalnie przemyśleć to jest to co piszesz. Odnośnie pola nie sztuka nałapać  bo zawsze ktoś wypuści tylko poradzić sobie, widziałem takich co do późnej nocy robią bo czas bo pogoda.

Opublikowano

Znam gościa co ma odwrotnie- rozmiar buta 38, czasem 39... Całe szczęście, że mam stopy w miarę normalne i 42 średnio pasuje.

Opublikowano (edytowane)

spora stopa   , czy do onucy? B|

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v