Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Czeka mnie wymiana rozrusznika w c-360, teraz jest orginał, byl remontowany z 10 lat temu. Co byście polecili? musi być dobre bo przy paszowozie potrzebny jest codziennie przez cały rok

Opublikowano
4 minuty temu, Dream1990 napisał:

Czeka mnie wymiana rozrusznika w c-360, teraz jest orginał, byl remontowany z 10 lat temu. Co byście polecili? musi być dobre bo przy paszowozie potrzebny jest codziennie przez cały rok

Magneton

Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Łe tam w esach tu jest sztuką 

ciekawe czy takiego dekade niepalonego by rozchodził kołem z lady bo skrzynia uszkodzona i na zaciąg nie odpali , czy raczej rozrusznik oryginalny/z reduktorem + akumulator od tira?

Opublikowano

Jakiej grubości powinna być lina stalowa do ciągnika 140 koni żeby wytrzymała wszystko, wyciąganie tira na polu jak wapno przywiezie i ciągnika jak się zakopie. Oraz może znacie kogoś godnego polecenia kto zakuwa takie liny. No i długość 6 metrów starczy?

Opublikowano
7 godzin temu, Dream1990 napisał:

To wyremontuj go tak jak wtedy i będzie kolejne 10lat kręcił. 

• Like 1
Opublikowano
stempos1980 napisał:

1 minutę temu, Agrest napisał:

W sam raz do @Ursus932

dup... by mu spaliło na fotelu 🤣 on by szybciej zawału dostał

Dream1990 napisał:

tylko orgimał stary remontować wszystkie szybkokręcące padają zimą czy to jubana czy magneton to krótki żywot sprawdzone na własnej skórze ja mam do każdego ciagnika po dwa rozruszniki

Mario5 napisał:

Jakiej grubości powinna być lina stalowa do ciągnika 140 koni żeby wytrzymała wszystko, wyciąganie tira na polu jak wapno przywiezie i ciągnika jak się zakopie. Oraz może znacie kogoś godnego polecenia kto zakuwa takie liny. No i długość 6 metrów starczy?

kinetyk

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

d*p... by mu spaliło na fotelu 🤣 on by szybciej zawału dostał

przestańcież już pastwić się nad chłopakiem🤣, a fendzik owszem ładny

Edytowane przez witejus
Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

d*p... by mu spaliło na fotelu 🤣 on by szybciej zawału dostał

Jakiego zawału, nie na takich fotelach się siedziało , przecież to stare i drogie 🙆‍♂️

Opublikowano
Opublikowano
lamboEVO100 napisał:

hej ja mam 312 😀 311 rożni się trochę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v