Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Siedzenie w domu, nie jeżdżenie na żadne wczasy ani wakacje. Teraz odkąd mam pracę zdalną to granice podwórka i swojej ziemi opuszczam tylko jak muszę czyli głównie zakupy. Na nic co nie jest mi potrzebne nie wydaję pieniędzy, telefon to dalej Nokia 6070, po wymianie baterii śmiga aż miło mimo wieku. Po prostu jestem zacofany, ekscentryczny introwertyk.

rezygnujesz z samej esencji zycia, wiesz co to znaczy wyjechać z kobietą sam na sam na wczasy do hotelu albo nawet pod namiot ? Czujesz że zyjesz, teraz jak zamkną to  powodzenia w szukaniu, nawet na dziwki nie wyjdziecie :D

Opublikowano
Rolnik200598 napisał:

2 minuty temu, Ursus932 napisał:

To jaki to styl życia 🤔

Siedzenie w domu, nie jeżdżenie na żadne wczasy ani wakacje. Teraz odkąd mam pracę zdalną to granice podwórka i swojej ziemi opuszczam tylko jak muszę czyli głównie zakupy. Na nic co nie jest mi potrzebne nie wydaję pieniędzy, telefon to dalej Nokia 6070, po wymianie baterii śmiga aż miło mimo wieku. Po prostu jestem zacofany, ekscentryczny introwertyk.

no i gitara. zazdroszczę Ci tej roboty

a i jeszcze jedno. właśnie jak z tymi elektrycznymi pistoletami? lepsze od sprya? 😊

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Uziu92 napisał:

rezygnujesz z samej esencji zycia, wiesz co to znaczy wyjechać z kobietą sam na sam na wczasy do hotelu albo nawet pod namiot ? Czujesz że zyjesz, teraz jak zamkną to  powodzenia w szukaniu, nawet na dziwki nie wyjdziecie :D

Mi zamknięcie w niczym nie przeszkodzi. Mąki mam do marca, zamrażarka pełna mięsa i domowych wędlin, w piwnicy ziemniaki, zapas pasz i witamin dla kur zrobiony do marca. Studnia jest, 50l ropy na wiosenne roboty jest także do marca mogę się z chałupy nie ruszać jak i reszta domowników. 

Esencja życia to praca, którą się lubi- dla mnie to pszczoły i te kilka swoich kawałków, etat to bardziej z musu niż z chęci.

Edytowane przez Rolnik200598
Opublikowano
Przed chwilą, akooo napisał:

rolnik a w czym robisz to może się przekwalifikuje

Konkretnie to jestem spedytorem w lokalnej firemce transportowej. Jako że ja z angielskim jestem na bakier to transport na terenie PL ogarniam.

Ja młody w papierach jak świnia, mentalnie się czuję na 60+

Opublikowano
Rolnik200598 napisał:

4 minuty temu, Uziu92 napisał:

Mi zamknięcie w niczym nie przeszkodzi. Mąki mam do marca, zamrażarka pełna mięsa i domowych wędlin, w piwnicy ziemniaki, zapas pasz i witamin dla kur zrobiony do marca. Studnia jest, 50l ropy na wiosenne roboty jest także do marca mogę się z chałupy nie ruszać jak i reszta domowników. 

Esencja życia to praca, którą się lubi- dla mnie to pszczoły i te kilka swoich kawałków, etat to bardziej z musu niż z chęci.

rolnik dobrze mówisz. dlatego na wiosnę zakładam ogród i tez chce jakieś zapasy porobić. miasto to nie dla mnie mimo że mieszkam to z musu ale może się to zmieni.

Rolnik200598 napisał:

Przed chwilą, akooo napisał:

rolnik a w czym robisz to może się przekwalifikuje

Konkretnie to jestem spedytorem w lokalnej firemce transportowej. Jako że ja z angielskim jestem na bakier to transport na terenie PL ogarniam.

Ja młody w papierach jak świnia, mentalnie się czuję na 60+

a ile masz lat. Tez się tak czułem ale udało mi się ożenić i jest git, jeszcze tylko potomek by się przydał bo juz rok po ślubie.

Opublikowano
16 minut temu, damianbor napisał:

Wszystko się da czemu nie? Ruskie w kosmos latają. Jest tylko jedno ale... 50 litrów to jak koledzy wcześniej pisali, możesz rame od roweru albo komara pomalować, na większy sprzęt to ciągle kompresor chodzi, Ty palisz fajkę za fajką a ciśnienia ni hu hu. 

Mam 50 l i ciągniki, maszyny maluję na własne potrzeby a fajek nie pale, pistolet nisko ciśnieniowy i wio 

Opublikowano

To takie coś ze trzymasz takie 2 kulki elektrody jedna w jednym ręku a druga w drugim ręku i taką jeszcze elektrodę masz założona na czole na opasce na głowie i 20 minut takiego zabiegu  i nie chce ci się palić wo gule nie ciognie tez dopóki nie zapalisz jednego z nudów lub przy alkoholu czy tak sobie ze myślisz ze rok nie paliłeś to jak jednego zapalisz to cię nie wciągnie, jak to Zrobisz to po tobie.

Po prostu nie czujesz odstawienia palenia i cię nie ciągnie żebyś zapalił, bez żadnej chemii.

Opublikowano
13 minut temu, Strongman napisał:

Ja kiedyś też paliłem  15lat i truć się i jeszcze za to płacić ,rzuciłem to tym biorezonansem.

@Rolnik200598 zobacz jaki fajny awatar ma kolega Strongman 🙆‍♂️

Opublikowano
20 minut temu, Rolnik200598 napisał:

12 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Nie podążaj tą drogą, bo strasznie krótkowzroczne jest Twoje myślenie. Jak się ma dwadzieścia kilka lat to człowiek myśli, ze na wszystko jaszcze ma czas, ze nikogo nie potrzebuje, bo tak mu dobrze. Ale wiec o tym, że czas naprawdę szybko leci... najbliżsi poumierają, albo się wyprowadzą i będą żyć własnym życiem. Koledzy dorosną i założą rodziny, a Ty? A Ty nadal będziesz myślał, że już wszystko masz i tak Ci dobrze, ale to tylko złudzenie. Pszczoły, ani inne zwierzęta nie zastąpią Ci żony/partnerki ani dzieci. A musisz wiedzieć, że samotność jest po prostu strasznie dołująca i może doprowadzić człowieka nawet do depresji ale o tym przekonasz się dopiero za jakiś czas jeśli tak będziesz nastawiony do życia.

Opublikowano (edytowane)

Dziwna to sprawa ale działa i nie jedna osoba to potwierdzi,lubię palić ale nie potrafię tak z 1 czy 3 dziennie papierosów tylko  pakę lub półtora lub wo gulę.To wolę wo gule.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
4 minuty temu, Strongman napisał:

To takie coś ze trzymasz takie 2 kulki elektrody jedna w jednym ręku a druga w drugim ręku i taką jeszcze elektrodę masz założona na czole na opasce na głowie i 20 minut takiego zabiegu  i nie chce ci się palić wo gule nie ciognie tez dopóki nie zapalisz jednego z nudów lub przy alkoholu czy tak sobie ze myślisz ze rok nie paliłeś to jak jednego zapalisz to cię nie wciągnie, jak to Zrobisz to po tobie.

Po prostu nie czujesz odstawienia palenia i cię nie ciągnie żebyś zapalił, bez żadnej chemii.

taa,znałem takiego,po zabiegu palił po kryjomu w kiblu a potem jak się wydało to palił więcej niż przed ,,kuracją"😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v