Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, stempos1980 napisał:

A teraz gdzie pracuje? Jeśli można wiedzieć

Przez świrusa teraz nigdzie, wcześniej gastronomia 

@slawek74 tak z krowami ciężko na odległość, Alu u mnie rezygnacja z krów to tylko kwestia czasu 

Opublikowano

No przecież dom będzie, matka chyba kawę zrobi 🤔

Ale najprędzej i tak coś u siebie będe myślał, bo moja też chce mieszkać na wsi 

Opublikowano
10 godzin temu, szymon09875 napisał:

Hahah :D tak było :D mialem co prawda 3 dni slabsze ale tylko 37° i gardło lekko bolalo, samogon wyleczył :D

Czyli to od Ciebie dostałem gratisa do oski....

10 godzin temu, daron64 napisał:

Mieszkam w małym miasteczku i jedyny plus, to że nie muszę schodzić do pieca podkładać

No weź, na wsi też można mieć piec bezobsługowy

• Like 1
Opublikowano
Ursus932 napisał:

Nie umiesz czytać między wierszami🤔 i to nie zawsze o kawę chodzi ....

Opublikowano
10 godzin temu, igor10246 napisał:

w niedziela objazd po babciach

Cwaniaczek do jednej babci na kolację się najadł, że mu do środy starczyło a od drugiej słoiczki żeby do piątku dożyć.  W piątek wieczorem już kolacja w domu i zaskórniaki na alko były :D

Opublikowano
10 godzin temu, daron64 napisał:

Gorzej jak się wyniesiesz i zdasz sobie sprawę, że jednak coś tak abstrakcyjnego jak szczęście w dużej mierze było zależne od tej gospodarki, o której myślałeś, że możesz mieć w d*pie

Jeśli myślisz że baryły dadzą Ci szczęście to jesteś w błędzie. Sam kiedyś poza gospodarką świata nie widziałem i myślałem że jestem szczęśliwy, ciągle robota i robota. Jakim glupcem byłem to sam nie wierzę.

Opublikowano
32 minuty temu, Ursus932 napisał:

Ja rozbudowałem starą wspólną chałupę w boki i w górę. Rodzice mają osobne wejście z klatki schodowej. Mają pokój kuchnię łazienkę i mały przedpokój. My przedpokój, wc,kuchnia, salonik,aneks jadalny i na górze łazienka 3 duże pokoje i duży pokój/salon otwarty. Chciałem nowe, ale stare i tak musiałbym rodzicom wyremontować, zmienić okna dach plus wszystko w środku do remontu z instalacjami włącznie. Więc zapadła decyzja o rozbudowie. Ale co raz cieżej chodzic po schodach. Jak jest jak to iść w rozbudowę parteru. Schody to zło na starość. 

Opublikowano
55 minut temu, stempos1980 napisał:

A skąd ty takie rzeczy możesz wiedzieć😁

Ciekawe co byś wybrał jako pierwsze jak by ci postawić  przed tobą naga laskę i butelkę wódki 0.7?

Bez różnicy ... Po jednym i po drugim obudzisz się wyjebany ... 😂

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

A skąd ty takie rzeczy możesz wiedzieć😁

Ciekawe co byś wybrał jako pierwsze jak by ci postawić  przed tobą naga laskę i butelkę wódki 0.7?

@TheraRolnik wybrał by butelkę pewnie hahahah

Dżentelmen nalał by 2 kieliszki, miłej pani i sobie, a później co by się działo to nawet są takie strony typu ....hub itp 

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

Nie umiesz czytać między wierszami🤔 i to nie zawsze o kawę chodzi ....

Zabawa tylko w nocy 😎

1 godzinę temu, Agrest napisał:

Ja rozbudowałem starą wspólną chałupę w boki i w górę. Rodzice mają osobne wejście z klatki schodowej. Mają pokój kuchnię łazienkę i mały przedpokój. My przedpokój, wc,kuchnia, salonik,aneks jadalny i na górze łazienka 3 duże pokoje i duży pokój/salon otwarty. Chciałem nowe, ale stare i tak musiałbym rodzicom wyremontować, zmienić okna dach plus wszystko w środku do remontu z instalacjami włącznie. Więc zapadła decyzja o rozbudowie. Ale co raz cieżej chodzic po schodach. Jak jest jak to iść w rozbudowę parteru. Schody to zło na starość. 

No nasz stary domu jest już po remoncie i nie bardzo widzę możliwości tego ruszać 

Jeszcze muszę się zastanowić z  tym budynkiem gospodarczym, tylko nie wiem jak się za to zabrać od strony formalnej, czy to po "cichu" idzie przerobić 🤔

29 minut temu, stempos1980 napisał:

Pojebało się chyba w głowie z tą ceną za to siodło

Odokładnie 👍 orginał nówka kunow za 500 się kupi

Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Jeśli myślisz że baryły dadzą Ci szczęście to jesteś w błędzie. Sam kiedyś poza gospodarką świata nie widziałem i myślałem że jestem szczęśliwy, ciągle robota i robota. Jakim glupcem byłem to sam nie wierzę.

Ale ja pracowałem i pracuje poza gospodarka. Jak mam jakieś wolne i nie pojadę na wieś, to mnie ch*j strzela, że mógłbym to i to zrobić, a siedze bezczynnie w tym czasie. 

Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

mieszkać poza gospodarstwem z krowami i w ogóle jest przeje.... widzę w kilku miejscach kombinuj u siebie

Od 13lat tak mam i źle nie jest

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Na 100 nie ode mnie.....ja miałem w żniwa

• Like 1
Opublikowano

Żartuje, panowie, ja mam taka robotę że jak wchodzę na jedną halę to na niej na jednej zmianie jest 600 osób, ciężko byłoby czegoś nie złapać

Aczkolwiek lekarz nie powiedział ze wirus,więc uznajemy ze tylko przeziębienie.

Ale na płucach mocno siedzi, czuć że ciężej się oddycha

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Z tym ze to było po przekazaniu paczki :o chłop wioske obok mnie zmarł na covid :o ale starszy juz kolo 80

@stempos1980 brak w katalogu

Edytowane przez szymon09875
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v