Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, stempos1980 napisał:

Teraz będą się pchały te przerośnięte myszy

@Ursus932 to może po tego 1134 już gna na oklep na jakiej kobyle😁😁🤣

Od paru dni ich dokarmiam to może niedługo będzie spokój. 

8 minut temu, jacus napisał:

u was tez olx nie bangla ???

U mnie wszystko gra i hula. 

6 minut temu, pafnucy napisał:

bangla. wyczyść ciasteczka.

Lepiej smakują z mlekiem. 😜

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano

Pewnie ogląda  film Zapach kobiety, bo powonienie stracił😁

4 minuty temu, pafnucy napisał:

Brat jak dziś w porównaniu do wczoraj?

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Lepiej, bez gorączki, smak wrócił

Ale duszę się jak żuk na gazie.....

czyli jutro już będziesz po. 👍

Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

Lepiej, bez gorączki, smak wrócił

Ale duszę się jak żuk na gazie.....

Zwykła infekcja, czy Cię dopadła pandemia?

2 minuty temu, pawel885 napisał:

Opanujcie się trochę, to nie GaduGadu tylko ZNALEZIONE NA ALLEGRO.... 

Przecież ten temat to od kiedy pamiętam był śmietnikiem, gdzie można było bardzo luźno porozmawiać o wszystkim i o wszystko spytac. Dla90% w niczym to nie przeszkadza.

Ale żeby nie było - powtórzę wcześniejsze pytanie - mała przyczepka lepiej na resorze,czy zwykła belka wystarczy? 

Bo tak jak wrzucałem przykładowe linki, to za te same pieniądze może być np na resorze z pojedynczymi burtami, albo ciut węższa na sztywnej belce, ale na podwójnych burtach. Co Waszym zdaniem lepsze?

• Like 1
Opublikowano

wahacz. :D

2 minuty temu, daron64 napisał:

Ale żeby nie było - powtórzę wcześniejsze pytanie - mała przyczepka lepiej na resorze,czy zwykła belka wystarczy?

Opublikowano
1 minutę temu, daron64 napisał:

Zwykła infekcja, czy Cię dopadła pandemia

Lekarz wirusa nie wykrył, ale po takim badaniu jak robił to nawet jaka płeć mógłby nie ogarnąć...

Przyczepka niby na resorach lepsza-lepsza-wytrzymalsza. Aczkolwiek każda będzie skakać za samochodem

• Thanks 2
Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Teraz będą się pchały te przerośnięte myszy

@Ursus932 to może po tego 1134 już gna na oklep na jakiej kobyle😁😁🤣

Przeprowadzone śledctwo i ta 11 była z sąsiedniej gminy, za 30 wystawiona na przetargu 

Że też k**wa za późno się dowiedziałem 

Opublikowano
9 minut temu, daron64 napisał:

Zwykła infekcja, 

Bo tak jak wrzucałem przykładowe linki, to za te same pieniądze może być np na resorze z pojedynczymi burtami, albo ciut węższa na sztywnej belce, ale na podwójnych burtach. Co Waszym zdaniem lepsze?

Pickup lub furgon😁

Opublikowano
6 minut temu, bratrolnika napisał:

Lekarz wirusa nie wykrył, ale po takim badaniu jak robił to nawet jaka płeć mógłby nie ogarnąć...

Przyczepka niby na resorach lepsza-lepsza-wytrzymalsza. Aczkolwiek każda będzie skakać za samochodem

A niech by uj strzelił z tymi teleporadami, w tych poyebanych czasach to lepiej nie chorować. 

Opublikowano
9 minut temu, daron64 napisał:

mała przyczepka lepiej na resorze,czy zwykła belka wystarczy? 

Te z Twoich linków jakieś strasznie lekkie są, bierz resor jak już, trwalsze rozwiązanie

• Thanks 1
Opublikowano
13 minut temu, pafnucy napisał:

wahacz. :D

Moze od razu nivo, albo air ride

11 minut temu, bratrolnika napisał:

Najważniejsze, że nie przyczyniłeś się do pogorszenia statystyk :)

3 minuty temu, Agrest napisał:

Pickup lub furgon😁

To cocw robocie się najezdze różnym zlomostwem, to na co dzień wolę jednak zwykłego sedana.

2 minuty temu, pawel885 napisał:

Te z Twoich linków jakieś strasznie lekkie są, bierz resor jak już, trwalsze rozwiązanie

A te wrzucałem, bo akurat gdzieś mi ich reklama wyskoczyła, opinie były pozytywne. Nie zdecydowałem jeszcze absolutnie co do marki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v