Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, szymon09875 napisał:

Cena za ten automat wysoka i dlatego zastanawiam sie czy to cos warte, bo możeblepiej samemu cos wymyslic :o

Używałem tych zamykaczy z pierwszego linku, fajne, trzyma ale z czasem zaczyna to wszystko latać bo się wyrabia. Kia k2700 miała takie w standardzie, jakbyś chciał sobie to zobaczyć. Automat podobny na tej samej zasadzie działający też miała. 

• Like 1
Opublikowano
30 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Te zawiasy dadzą rade. tylko nie wiem jak z tym zamykaczem, ale nie polecam i nie odradzam. Musiał byś sobie gdzieś obczaić czy Ci podejdzie. 

Podobne są w łodkach i dają rade, ale nie wiem czy mnie fantazja nie ponosi i to nie bedzie przerost formy nad treścią. 

Opublikowano

Pany, jaką nową pompę podnośnika do trzydziestki polecacie? Wielkich ciężarów nie podnosi, kultywator z wałkiem, opryskiwacz 300l to nigdy do pełna nie jest zalany, nic cięższego nie dźwiga.

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Pany, jaką nową pompę podnośnika do trzydziestki polecacie? Wielkich ciężarów nie podnosi, kultywator z wałkiem, opryskiwacz 300l to nigdy do pełna nie jest zalany, nic cięższego nie dźwiga.

Mam taką pompę dla ciebie będzie git.  Hydrotor Tuchola.

Opublikowano

Żeby byle pług podnieść to na zimnym oleju powoli dźwiga na wolnych obrotach a jak się olej rozgrzeje to z 1600 obrotów i ledwo podniesie. Olej nowy w zeszłym roku wlany, filtr czysty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v