Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki 34 to niby że już nie to samo co c360 ale jednak wraz nie dogania zachoda.za tyle szmalcu w pełni mechaniczny massey 4260 byłby. A to bez porównania do Ursusa.

A i w utrzymaniu nie drogi.

Opublikowano

co kto lubi, był już tutaj zetor czy ursus wrzucany ze skandynawii, w opisie że idealny, że przyjechał ledwo dotarty a dalej napisane że po kapitalnym silnika :D

bo tam czy to na zachodzie czy na północy ktoś jest głupi i sprzeda w pełni sprawny traktor za grosze :D

Opublikowano

Tyle co u nas za odpicowany,  plus koszta transportu i papierologi.. myślę że jak samemu kupować to gra warta świeczki. 😏

Opublikowano

Trudno powiedzieć. Jak cena 5-10 tyś wyższa na ciągniku za 100k to nie jest jakaś duża różnica, a jak warty to można zapłacić. 

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

blisko nie ma konkretnie takich, trochę się podleczę to zwiedzę myszyniec i okolicę. Znalazłem niby pod ciechanowem taki jak chcę ale na pojedynczym nożu...

Nie wiem czy takie ale jest gość na Kurpiach co ma w pip wycinków

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Trudno powiedzieć. Jak cena 5-10 tyś wyższa na ciągniku za 100k to nie jest jakaś duża różnica, a jak warty to można zapłacić. 

a i tak w raz w końcu coś z takiego wyjdzie. Tak jak kolega kupił tego super JD, niby było okej wszystko, pięknie chodził, dostał w pizdę w agregacie i lipa....

Opublikowano

Bo tego nie przewidzi. Uzywka i tyle. Dlatego ja sam wolę kupić coś do drobnych poprawek, a w razie draki sprzedać w uj i jeszcze parę groszy zarobić.  

Opublikowano

ten pan co tak zaręczał za niego jak zaręcza za inne też to już by nie było z niego co ciąć :D sam kadłub by został :D

uszkodzonego nikt nie kupi, chyba że za odpowiednio niższą kwotę, a zrobić dobrze to już samemu jezdzić, zrobić na sztukę jak się da i kogoś ożenić to też moze bokiem wyjść.

Opublikowano

Na umowę kupna sprzedaży na wentyl mogą naskoczyc. Ale z przyzwoitości lepiej tak nie robić. :D

Opublikowano

To ta saga z poszukiwaniami tego ciągnika jeszcze trwa. @Ursus932 - co ty taki wybredny? Wybierasz  jakbyś miał ślub brać z tym traktorem - kup a jak ci się nie spodoba to do żyda pogonisz

Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Darek?

Nie znam gościa . Kolega tam bywa. Kupiłem my kiedyś wycinak u mnie który okazał się miną i ten KURPIAK  przyjął go w rozliczeniu za inny

Jakby kto szukał to ma krokodyla 1.6m metal fach na dwóch siłownikach ze ścianą ażurową stan idealny 

Opublikowano
4 godziny temu, bratrolnika napisał:

jak by blachy miała to 2 tys bym dał

1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

6tka w niskiej cenie 

ja ci mówiłem, ihc beierz, od 946 do 1056, albo taką 600tkę

1 godzinę temu, gosciu506 napisał:

@szymon tez nie znam gościa i myślę że taka diagnozę można postawić 60-70% społeczeństwa tu na forum bo albo to są dzieci ok 15 lat i się nasluchaja co tata z sąsiadem przy flaszce opowiada albo druga wersja jest taka ze są kawalerowie wieku ok 30 lat na których rodzice przepisali gospodarstwo żeby dostać emeryturę a młodzi chodź na nich hektary nie rządzą niczym

a traktor wymienia się albo na nowszy albo na większy

z reguły, znam takiego co zmienił aresa i proxime na 30, bo syn powiedział że się w gospodarkę nie będzie bawił, a ojciec ziemie w dzierżawe i sprzęt po sprzedawał a traktor do lasu i na ogródek 

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Jak nie ma cisnienia na kupno to czemu ma kupic cos czego nie chce ? Umyślał sobie 4 garowe i 34 na końcu, a że mu pokazują inne to dobrze, może zmieni zdanie i zrozumie ze tyle kasy za ursusa to żaden biznes :) 

Nie tylko na nowy albo wiekszy, ja zmienilem na starszy i mniejszy :D

może z 14 na końcu? albo 54 ? np, 103.14

50 minut temu, Ursus932 napisał:

Może stan cywilny pozostawmy bo to nie portal randaka 😉 i nie ma nic do rzeczy , jak Pan chce wiedzieć to szukam właśnie większego i prostego ciągnika, zresztą trafnie zauważył @szymon09875 twardo szukam z końcówką 34, a mój znak zodiaku mówi że jestem uparty więc jak coś sobie wymyśle niema zmiłuj wcześniej czy później postawie na swoim 😉

To będzie tak, znajdzie za rok, a za 3 będzie sprzedawał i kupi zachodni za tyle samo, albo ursusa do stodoły jako lokatę kapitału schowa 

Opublikowano
7 godzin temu, Uziu92 napisał:

ale na ogłoszeniach tego nie ma wcale albo z 1-2 sztuki z tego co zajrzałem na olx, handlarz może i by przywiózł a co by było jakby się nie spodobał ? Jakby to było zza granicy w takim stanie jak przyjeżdza tu wiekszosc uzywek to chłopak by się przeraził jak to wygląda przed liftem :D

A co Ty kolego myślisz że nie wiem jaki sprzęt na lawecie jedzie, mam blisko pełno handlarzy i co tydzień mogę obejrzeć świeży "sprzęt" 

O jednych tu kiedyś @6465wspominał że z lawety nie chcieli mu sprzedać 

7 godzin temu, Partyzant85 napisał:

To ta saga z poszukiwaniami tego ciągnika jeszcze trwa. @Ursus932 - co ty taki wybredny? Wybierasz  jakbyś miał ślub brać z tym traktorem - kup a jak ci się nie spodoba to do żyda pogonisz

Nie śpieszy mi się, 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v